Individuele Rondreis Tanzania 12 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Tanzania 12 dagen
Individuele Rondreis Tanzania 12 dagen
Bestemming: Rondreizen Tanzania - Rondreizen

Individuele Rondreis Tanzania 12 dagen




Dag 1: Arusha Coffee Lodge


Aangekomen op Kilimanjaro International Airport heb je misschien geluk en vang je een glimp op van de hoogste berg van Afrika voordat deze achter de wolken glijdt. Je transfer wacht op je om je naar Arusha te brengen. Check in Arusha Coffee Lodge, een luxe boetiek hotel in de grootste koffieplantage van Tanzania aan de rand van Arusha.



Dag 2: andBeyond Lake Manyara Tree Lodge


Een Safari-gids van & Beyond zal je ontmoeten in de Lodge. Na introducties begin je aan je echte Afrikaanse avontuur. Transfer naar Lake Manyara National Park, een klein park naar Tanzaniaanse maatstaven met een verbazingwekkende diversiteit aan terrein-, planten- en diersoorten. Het park staat bekend om zijn boomklimmende leeuwen en is eigenlijk gemaakt om de olifantenkuddes in het gebied te beschermen.



Dag 3: andBeyond Lake Manyara Tree Lodge


Breng 2 nachten door in de luxe van een van de 10 intieme suites. Als enige lodge in het Nationaal Park bent u verzekerd van een exclusieve ervaring. Elke boomhutten-suite heeft een eigen veranda, grote ramen die uitkijken op het weelderige bos, ruime slaapkamers en zitkamers en baden met een panoramisch uitzicht.



Dag 4: andBeyond Ngorongoro Crater Lodge


Vandaag begeeft u zich over de weg naar 's werelds grootste intacte caldera - de Ngorongoro-krater. De transfer duurt ongeveer 2 uur en je kunt genieten van het prachtige landschap voordat je aankomt bij een van de meest adembenemende uitzichten in Afrika!



Dag 5: andBeyond Ngorongoro Crater Lodge


Pure fantasie is hoe je kolkende mist en wolken, onverwachte architectuur, handgemaakte modder en rieten dak, sierlijk antiek, kamerhoge ramen, aandacht voor detail en het natuurlijke spektakel hieronder het beste omschrijft. Bekijk de Big 5 vanuit uw safarivoertuig en geniet van picknicks op exclusieve plekken, met kuddes dieren om u heen.



Dag 6: andBeyond Klein's Camp

Transfer vandaag terug naar Lake Manyara voor een chartervlucht naar de Serengeti. Vanaf de Klein's Camp Airstrip is het een uurtje transfer door de Serengeti Plains naar Camp. De Serengeti maakt deel uit van een enorm beschermd gebied dat de Ngorogoro Crater en de Masai Mara omvat.



Dag 7: andBeyond Klein's Camp


Geniet 's ochtends en' s avonds van game drives op zoek naar de Big Game en geniet van de uitgestrekte open vlaktes die het spotten van dieren in het wild zoveel gemakkelijker maken. Begeleide bush wandelingen zijn ook beschikbaar voor degenen die wat energieker zijn, en bushontbijt, diners en sundowners zijn een specialiteit!



Dag 8: andBeyond Mnemba Island Lodge


Transfer met lichte vliegtuigen van de Serengeti naar Arusha. Er staat een transfer klaar op Arusha Airport om u naar Kilimanjaro Airport te brengen, waar u aan boord gaat van uw vlucht naar Zanzibar. Het is geen lange vlucht naar het Spice-eiland. Vanaf de luchthaven van Zanzibar transfer je over land en per boot naar Mnemba Island - je blote voeten paradijs voor de komende 4 nachten!



Dag 9: andBeyond Mnemba Island Lodge


10 eenvoudige maar luxueuze banda's met palmbomen, de gasten die erin verblijven en het personeel dat voor die gasten zorgt, dat is alles wat u op dit kleine privé-eiland zult vinden. Mnemba Island Lodge is omgeven door witte koraal zandstranden, prachtige koraalriffen en de turquoise wateren van de Indische Oceaan.



Dag 10: andBeyond Mnemba Island Lodge


Als je een gecertificeerde duiker bent, zijn 2 duiken per dag bij je verblijf inbegrepen. Als u op zoek bent naar iets meer ontspanning, dan zijn er boten en snorkel gidsen beschikbaar om u naar afgelegen riffen te brengen. U kunt ook rechtstreeks vanaf de kust snorkelen, met meer dan 430 soorten rifvissen die zijn geregistreerd bij het "huisrif".



Dag 11: andBeyond Mnemba Island Lodge


Vliegvissen, kajakken en windsurfen voor diegenen die zich wat energieker voelen of anderszins urenlang niets doen op een van de schaduwrijke traditionele Zanzibari-strandbedden!



Dag 12: andBeyond Mnemba Island Lodge

VERTREKDAG - Vandaag moet je de warme tropische wateren achter je laten en teruggaan naar het vasteland van Zanzibar. Als je wat tijd voor je vlucht hebt, wordt een Spice Island Tour aanbevolen. Vraag je anders de smalle steegjes in Stone Town af en koop wat last-minute souvenirs om mee naar huis te nemen.



Individuele Rondreis Tanzania 12 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203