Individuele Rondreis Tanzania 13 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Tanzania 13 dagen
Individuele Rondreis Tanzania 13 dagen
Bestemming: Rondreizen Tanzania - Rondreizen

Individuele Rondreis Tanzania 13 dagen




Dag 1: Macushla House


Bij aankomst in Nairobi wordt u overgebracht naar Macushla House in de rustige, groene buitenwijk Karen. Afhankelijk van je interesses, heb je een korte kans om te genieten van een deel van of een van de caféculturen, het nachtleven, het Nationaal Museum, het Karen Blixen Museum van Nairobi.


Dag 2: Tarangire River Camp


Transfer in de vroege ochtend naar Nairobi Airport voor uw vlucht naar Kilimanjaro Airport. Schilderachtige transfer naar Tarangire River Camp. Gelegen binnen 25.000 hectare concessiegebied met uitzicht op de Tarangire-rivier. Perfect gelegen op 3 km van de hoofdingang van Tarangire National Park.


Dag 3: Lake Manyara Serena Safari Lodge


Schilderachtige safari transfer naar Lake Manyara Serena Safari Lodge hoog op de klif van een dramatische klif met uitzicht over de uitgestrektheid van het glimmende alkalische water van Lake Manyara en over de met vulkanen bezaaide vloer van de Great Rift Valley. Manyara staat bekend om zijn vele duizenden suiker roze kleine flamingo's.



Dag 4: Lake Manyara Serena Safari Lodge


Een safari in het Manyara National Park biedt een adembenemende verscheidenheid aan habitats. Acacia-bossen, waterbossen, met baobab bezaaide kliffen, met algen omzoomde warmwaterbronnen, moerassen en het meer zelf. Het heeft de grootste concentratie bavianen overal ter wereld en de leeuwen hier staan ​​ook bekend om hun boomklimmen!



Dag 5: Ngorongoro Serena Lodge


Schilderachtige safari transfer naar Ngorongoro Serena Lodge. Ngorongoro Serena Safari Lodge ligt op de grillige rand van de krater, gehuld in ochtendmist, gecamoufleerd in riviersteen en gehuld in inheemse klimplanten, is gevoelig gebouwd en heeft uitzicht over de door hitte glinsterende uithoeken van de krater.

Dag 6: Ngorongoro Serena Lodge


Aan het einde van een dag op safari in de krater kun je ook een natuurpad volgen dat rond de lodge loopt door door mos gehangen open plekken en ravijnen, een begeleide wandeling maken naar de rand van de krater, ontspannen met een kruidenmassage of kijken als de brandende zon zakt achter de bergen vanaf de rand van de kraterrand.



Dag 7


Je ranger brengt je naar het Lake Masek Luxury Tented Camp. Geniet van een gamedrive in het Southern Serengeti National Park. Het kamp ligt in het beschermde natuurgebied Ngorongoro met uitzicht op het Masek-meer. Tenten zijn gebouwd op een verhoogd houten platform met een veranda van waaruit u de wilde dieren kunt zien die Lake Masek bezoeken.



Dag 8: Serengeti Serena Safari Lodge


Je ranger brengt je naar de Serengeti Serena Safari Lodge. Deze lodge ligt hoog op het zadel van een met bomen bedekte bergkam en biedt een panoramisch uitzicht over de Serengeti. Het is de ultieme mix van traditionele Afrikaanse architectuur en stijl van wereldklasse.


Dag 9: Serengeti Serena Safari Lodge


De Serengeti vormen samen met het Masai Mara Game Park in Kenia het beroemdste wildpark van Afrika. Het beeld van acaciabomen op een eindeloze grasvlakte belichaamt Afrika voor velen en voegt dan een Masai-krijger en wat vee toe aan de foto en het gesprek hoeft niet verder te gaan.

Dag 10: Serengeti Serena Safari Lodge


Een reeks traditionele koepelvormige 'rondavels' bevindt zich op grote schaal verspreid over het terrein, die worden gekoeld door bosjes van acaciabomen en worden bewaterd door sprankelende beekjes. Helemaal aan de rand van de bergkam is een 'verdwijnende horizon'-poel, die uitkijkt over de Serengeti-vlaktes.


Dag 11: Serengeti Serena Safari Lodge


De jaarlijkse migratie van gnoes door de Serengeti en de Masai Mara is de grootste massabeweging van landzoogdieren op de planeet - met meer dan een miljoen dieren die de regen volgen. Afgezien van traditionele autosafari's, is heteluchtballonvaren over de Serengeti-vlakten geweldig en je kunt ook gaan paardrijden.


Dag 12: Macushla House


Uw ranger brengt u naar de Grumeti Airstrip voor uw chartervluchten naar de Kilimanjaro en vervolgens naar Nairobi, waar u wordt opgehaald en overgebracht naar Macushla House. Geniet nog een laatste middag in Afrika, shop voor curiosa op de geweldige lokale markten.



Dag 13: Macushla House


VERTREKDAG - Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor uw internationale vlucht naar huis.



Individuele Rondreis Tanzania 13 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203