Individuele Rondreis Tanzania 13 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Tanzania 13 dagen
Individuele Rondreis Tanzania 13 dagen
Bestemming: Rondreizen Tanzania - Rondreizen

Individuele Rondreis Tanzania 13 dagen




Dag 1: Arusha Coffee Lodge


Aangekomen op Kilimanjaro Airport heb je misschien het geluk om een ​​glimp op te vangen van de Kilimanjaro. Je wordt overgebracht naar Arusha Coffee Lodge aan de rand van Arusha Town. Arusha Coffee Lodge is een luxe boetiekhotel op de grootste koffieplantage van Tanzania.


Dag 2: Oliver's Camp


Je gids ontmoet je in het hotel en brengt je naar Tarangire National Park. Geniet van de mooie rit naar het afgelegen zuiden van dit nationale park, waar u het exclusieve Olivers Camp vindt voor een verblijf van 2 nachten. Tarangire heeft enorme kuddes olifanten en buffels, een grote concentratie aan grote katten en Baobab-bomen.



Dag 3: Oliver's Camp


Ruime tenten zijn prachtig ingericht en hebben een super uitzicht. De camping heeft een ontspannen sfeer en een team van wereldklasse dat voor je zorgt. Het kamp staat bekend om zijn wandel safari's. Voor degenen die niet zo energiek zijn, kunnen ongestoorde gamedrives van hoge kwaliteit genieten van de wilde dieren en vogels.


Dag 4: The Manor at Ngorongoro


Vandaag is een transfer naar een van de dichtste natuurgebieden ter wereld. Massa's vlaktes en daaropvolgende roofdieren bevinden zich allemaal in een niet-overstroomde vulkanische krater van 260 km². Dit is je kans om de Big 5 van Afrika in één gamedrive te zien. Zonder hekken of randen, genoeg voedsel voor roofdieren.


Dag 5: The Manor at Ngorongoro


Gelegen op een privé landgoed grenzend aan het Ngorongoro Conservation Area. Herinnerend aan de koloniale tijd en de Kaap-Nederlandse architectuur is deze elegante, landelijke boerderij uw uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk bij de Manor. Game drives in de krater vinden plaats tijdens de openingstijden van het park.


Dag 6: Dunia Camp


Vandaag transfer je naar de Northern Serengeti voor een verblijf in Dunia Camp. Dunia, een luxe mobiel tentenkamp, ​​beslaat eigenlijk 2 locaties in de Serengeti, afhankelijk van de tijd van het jaar. Het kamp is opgezet om optimaal te profiteren van de uitgestrekte vlaktes en de kuddes dieren die grazen.

Dag 7: Dunia Camp


Activiteiten in Camp zijn gericht op de natuur. De overvloed en diversiteit van het spel is ongeëvenaard. Grote zoogdieren en roofdieren en enorme kuddes. Geniet 's ochtends en' s avonds van safaritochten of ontspan in het kamp en geniet van het spectaculaire uitzicht over de vlakten.


Dag 8: Sayari Camp


De zus van Dunia, Sayari, ligt in de noordelijke Serengeti. Er zijn 15 luxe tenten die perfect opgaan in het landschap. Het gebied hier is enorm en ver van het toeristische pad. Hier leven leeuwen, luipaarden, cheeta's, olifanten en grote kuddes antilopen. De nabijheid van de Mara-rivier betekent dat de omgeving perfect is voor die jaarlijkse migratie.


Dag 9: Sayari Camp


De Mara-rivier, gevuld met krokodillen en nijlpaarden, zorgt voor een spannende kijkervaring in het juiste seizoen! Zelfs zonder de migratie is er nog steeds genoeg spel voor bewoners om die magische natuurmonumenten te bieden. Geniet van ochtend- en avondritten, bush wandelingen als je je wat energieker voelt, bushontbijt en de spa.


Dag 10: Matemwe Lodge


Transfer met lichte vliegtuigen naar Arusha. Van Arusha Transfer naar Kilimanjaro International Airport voor uw vlucht naar Zanzibar. Aankomst in Zanzibar en uw transfer wacht op u om u naar Matemwe Retreat in het noordoosten van het eiland te brengen, ongeveer een uur rijden van Stone Town.


Dag 11: Matemwe Lodge


De regio staat bekend om zijn witte zandstranden en de turquoise Indische Oceaan. Het Mnemba-atol ligt net buiten het vasteland met verbazingwekkende koraalriffen, goed om te duiken en snorkelen! Geniet van 3 nachten op het Spice-eiland, geniet van de privacy van de retraite of verken het eiland.


Dag 12: Matemwe Lodge


Matemwe Retreat bestaat uit 3 zelfstandige villa's. Ze hebben allemaal een eigen restaurant en een eigen butler service, evenals een ononderbroken uitzicht op de oceaan. De villa's zijn gelegen boven een klein privé strand dat wordt gedeeld door alle 3 villa's, en de privé dakterrassen bieden privé dompelbaden met zowel schaduw als zonneterrassen.


Dag 13: Matemwe Lodge


VERTREKDAG - Vandaag moet je overstappen naar Stonetown om aan boord te gaan van je vlucht terug naar Kilimanjaro of Dar es Salaam. Stap aan boord van uw vlucht naar huis.



Individuele Rondreis Tanzania 13 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203