Majestic Grande Afbeelding Majestic Grande
Majestic Grande
Bestemming: Bangkok - Bangkok

Majestic Grande


Het luxueuze Majestic Grande Hotel, dat uitkijkt over de wijk Sukhumvit, biedt een mix van Thaise elegantie en moderne vormgeving Dit hotel op Sukhumvit 2, Bangkok, beschikt over een spabad op het dak en 4 eetgelegenheden.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Majestic Grande

Het luxueuze Majestic Grande Hotel, dat uitkijkt over de wijk Sukhumvit, biedt een mix van Thaise elegantie en moderne vormgeving Dit hotel op Sukhumvit 2, Bangkok, beschikt over een spabad op het dak en 4 eetgelegenheden.

Ligging

Majestic Grande Hotel ligt op slechts 300 meter van zowel het Nana als Ploen Chit BTS Skytrain Station. De luchthaven Suvarnabhumi bevindt zich 22 km afstand.

Faciliteiten

Op het zonneterras kunt u genieten van de vrolijke Thaise zon. Verder kunt u trainen in het fitnesscentrum of u laten verwennen met een massage. Het hotel heeft ook een zakencentrum en een excursiebalie.

Voor internationale gerechten kunt u de hele dag terecht in de koffiebar Dine@7. In de bar bij het zwembad en in de Lobby Lounge worden drankjes geserveerd.

Kamers

De kamers van Grande Majestic hebben vergulde teakhouten meubels en gepolijste granieten vloeren. Ze zijn uitgerust met een satelliet-tv en een dvd-speler. Ze beschikken ook over een minibar en een kluisje.

Verzorging

U verblijft op basis van logies en ontbijt.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Majestic Grande 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203