Ramada Plaza Menam Riverside Afbeelding Ramada Plaza Menam Riverside
Ramada Plaza Menam Riverside
Bestemming: Bangkok - Bangkok

Ramada Plaza Menam Riverside


Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside ligt langs de rivier de Chao Phraya en biedt kamers met uitzicht op de rivier en de skyline. Tot de 5-sterrenfaciliteiten behoren onder meer een groot buitenzwembad met een spa en 9 eetgelegenheden.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Ramada Plaza Menam Rivier

Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside ligt langs de rivier de Chao Phraya en biedt kamers met uitzicht op de rivier en de skyline. Tot de 5-sterrenfaciliteiten behoren onder meer een groot buitenzwembad met een spa en 9 eetgelegenheden.

Ligging

Het Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside bevindt zich op korte afstand van het winkel- en uitgaanscentrum van Silom en ligt op 40 minuten rijden van de luchthaven. Het hotel biedt een gratis pendeldienst per boot vanaf zijn eigen pier naar het nabijgelegen skytrain-station Saphan Taksin. Het winkelcentrum Asiatique the Riverfront bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Faciliteiten

De wellness & spa Massira van het hotel biedt tal van massages en schoonheidsbehandelingen en beschikt over een sauna en een stoombad. Tijdens uw verblijf kunt ook gaan sporten in het fitnesscentrum.

Het Terrace @ 72 Restaurant & Bar biedt een keuze aan gegrild vlees en vis uit een open keuken en biedt een adembenemend uitzicht over de stad. Eurasian Grill is een chique restaurant met een indrukwekkend menu met sirloin steak van Angus, Noorse zalm en Alaska King Crab. Er is 24-uursroomservice beschikbaar.

Kamers

De kamers van het hotel zijn voorzien van een moderne Thaise inrichting en elegante meubels. Ze beschikken allemaal over een televisie met satellietzenders, een bureau en een salontafel. De badkamers zijn groot en modern. Er is gratis WiFi in het hele hotel.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ramada Plaza Menam Riverside 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203