Royal Benja Afbeelding Royal Benja
Royal Benja ***
Bestemming: Bangkok - Bangkok

Royal Benja

***

Het Royal Benja Hotel ligt in het hart van het bruisende Bangkok. Het nabij gelegen Skytrain station geeft u de mogelijkheid om op een snelle en comfortabele manier de stad te ontdekken. Het hotel heeft een gym en een groot buitenzwembad. In het restaurant staan diverse lokale en internationale gerechten op de kaart. In de Buddy Pub is live muziek.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Het Royal Benja Hotel ligt aan Sukhumvit-Road, op ca. zeven minuten wandelen van BTS-station Nana. Het hotel beschikt over gezellige kamers, een fitnesscentrum en een groot buitenzwembad.

Ligging

Bangkok is een zeer mooie stad met een onweerstaanbare charme. In de stad zal u prachtige tempels zien te midden van enorme moderne warenhuizen, want historie en cultuur en moderne chaos wisselen elkaar voortdurend af in de bruisende hoofdstad van Thailand. Het hotel ligt op ca. 2 km van Central World Plaza, winkelcentrum Emporium en diverse outletwinkels in Siam.

Faciliteiten

Ontspannen kan in de sauna van het Royal Benja Hotel. Ook kunt u een partijtje biljarten. In het goed uitgerust fitnesscentrum kunt u aan uw conditie werken. Daarnaast serveert het Benjamas Restaurant diverse lokale en internationale gerechten. Voor drankjes en livemuziek kunt u terecht in de Buddy Pub.

Uw hotelkamer

De ruime kamers zijn voorzien van airconditioning, een minibar, thee- en koffiefaciliteiten en grote ramen. Alle kamers beschikken over voldoende zitruimte en een eigen badkamer met een bad en een aparte douche.

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies ontbijt.

Reisduur

  • 4 dagen

Ervaringen van klanten

  • Ontbijtbuffet is goed en uitgebreid
  • Goed hotel met goede service!
  • Op loopafstand van de Skytrain
  • De kamers zijn netjes en modern ingericht

Vluchtinformatie

Luchtvaartmaatschappijen stellen een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar. Hierdoor kan het incidenteel voor komen, dat bij boeking de klasse waarop de reis gecalculeerd is, niet meer beschikbaar is. Met uw toestemming zal naar alternatieve boekingklassen en/of maatschappijen gekeken worden, waarbij de additionele kosten zullen worden doorberekend.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Royal Benja 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203