Triple Two Silom Afbeelding Triple Two Silom
Triple Two Silom
Bestemming: Bangkok - Bangkok

Triple Two Silom


Het Triple Two Silom, een boetiekhotel in de centrale zakenwijk van Bangkok, biedt modern ingerichte en stijlvolle kamers en gratis internet. Handige diensten zijn onder meer een gratis pendeldienst naar verschillende locaties in de omgeving en gratis parkeergelegenheid.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Triple Two Silom

Het Triple Two Silom, een boetiekhotel in de centrale zakenwijk van Bangkok, biedt modern ingerichte en stijlvolle kamers en gratis internet. Handige diensten zijn onder meer een gratis pendeldienst naar verschillende locaties in de omgeving en gratis parkeergelegenheid.

Ligging

Het Silom Triple Two ligt op minder dan 1 km van het metrostation Sam Yan en op 3 km van het treinstation Hua Lumphong. De internationale luchthaven van Suvarnabhumi ligt op 21 km van het hotel.

Faciliteiten

Het Triple Two Silom biedt tevens een gratis dvd-verhuurlijst waar gasten gebruik van kunnen maken. Gasten kunnen ook genieten van toegang tot het buitenzwembad en een fitnessruimte in het nabijgelegen Narai Hotel.

Het Triple Two Restaurant & Bar biedt een ontspannen setting, een live band en een uitgebreide drankenkaart. U kunt er van Vietnamese Tapas en barbecuebuffetten genieten. Er wordt aan alle gasten die er dineren een gratis glas wijn geserveerd

Kamers

De kamers zijn volledig voorzien van airconditioning en een aangename mix van basiskleuren en mooie houten vloeren. Er is een comfortabele sfeer gecreeerd voor gasten om te ontspannen. Elke kamer is bovendien uitgerust met een flatscreen-televisie met kabelzenders, dvd-speler en 3 gratis flessen mineraalwater.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Triple Two Silom 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203