Anantara Resort en Spa Afbeelding Anantara Resort en Spa
Anantara Resort en Spa *****
Bestemming: Bestemmingen Thailand - Hua Hin

Anantara Resort en Spa

*****

Het luxe Anantara Resort in Hua Hin ligt aan het strand met twee buitenzwembaden en een spa. Het hotel beschikt niet alleen over zeven eetgelegenheden, maar heeft ook een tennisbaan en een 24-uursreceptie.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Het luxe Anantara Resort

Het luxe Anantara Resort in Hua Hin ligt aan het strand met twee buitenzwembaden en een spa. Het hotel beschikt niet alleen over zeven eetgelegenheden, maar heeft ook een tennisbaan en een 24-uursreceptie.

Ligging Anantara Resort

Het Anantara Hua Hin ligt te midden van mooie aangelegde tuinen en op ca. vijf minuten rijden van de stad Hua Hin en de avondmarkt. Het resort kan ook een transfer naar Bangkok, gelegen op ca. drie uur rijden, regelen.

Faciliteiten Anantara Resort

U kunt de dag hier vroeg beginnen met een yogales, een les vrucht snijden of Thais koken, en afsluiten met een ontspannende kruidenmassage in de spa. Het personeel van de excursiebalie kunnen ook uitstapjes naar de Elephant Safari of de nabijgelegen golfbanen organiseren. De vijf restaurants serveren een selectie Italiaanse, Thaise en internationale gerechten. Drankjes zijn verkrijgbaar aan de twee bars bij het zwembad.

Kamers Anantara Resort

De ruime kamers zijn voorzien van een eigen balkon of terras met uitzicht op de tuin, zee of de lagune. Iedere kamer beschikt over een flatscreen-tv, een minibar en koffie- en theefaciliteiten.

Verzorging Anantara Resort

U verblijft hier op basis van logies ontbijt.

Ervaringen van klanten

  • Het complex beschikt over een paradijselijke tuin met een prachtig zwembad
  • Een ontzettend mooi hotel, je komt hier echt tot rust
  • Het Anantara is geweldig!
  • Zeer vriendelijk personeel

Reisduur

  • 10 dagen
  • 15 dagen
  • 21 dagen

Vluchtinformatie

Luchtvaartmaatschappijen stellen een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar. Hierdoor kan het incidenteel voor komen, dat bij boeking de klasse waarop de reis gecalculeerd is, niet meer beschikbaar is. Met uw toestemming zal naar alternatieve boekingklassen en/of maatschappijen gekeken worden, waarbij de additionele kosten zullen worden doorberekend.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Anantara Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203