Sheraton Hua Hin Resort en Spa Afbeelding Sheraton Hua Hin Resort en Spa
Sheraton Hua Hin Resort en Spa *****
Bestemming: Bestemmingen Thailand - Hua Hin

Sheraton Hua Hin Resort en Spa

*****

Sheraton Hua Hin Resort en Spa is een prachtig ruim opgezet 5-sterren hotel waar u het ultieme vakantiegevoel beleeft! Sheraton Hua Hin heeft een groot zwembad van maar liefst 4000m2! Het hotel is direct aan het fijne witte zandstrand gelegen.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Sheraton Hua Hin Resort en Spa

Het Sheraton Hua Hin Resort en Spa is een prachtig ruim opgezet 5-sterren hotel waar u het ultieme vakantiegevoel beleeft! Sheraton Hua Hin heeft een groot zwembad van maar liefst 4000m2! Het hotel is direct aan het fijne witte zandstrand gelegen.

U kunt hier in alle rust genieten, echter er is ook genoeg vertier om op te zoeken. Zo zijn er een aantal (sport) faciliteiten, een uitgebreid wellnesscenter waar u kunt genieten van vele behandelingen en verzorgingen.

Het hotel heeft 3 bars en 5 restaurants. Naast de uitstekende service beschikt Sheraton Hua Hin ook over uiterst comfortabele kamers.

Faciliteiten

Faciliteiten: Het Sheraton Hua Hin Resort & Spa is gebouwd in een U-vorm en beschikt over een lobby met receptie, winkels, gratis draadloos internet in de lobby, tegen betaling internethoek, 3 bars, 3 buffetrestaurants en 2 a la carte restaurants. Een heerlijke tuin met een groot zwembad van maar liefst 4000 m2 en een zonneterras met ligstoelen, parasols en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning: Fitness, sauna, stoombad, yoga en tafeltennis. Tegen betaling watersporten en een wellnesscentrum waar u kunt genieten van vele behandelingen.

Ligging & Omgeving

Ligging: Sheraton Hua Hin ligt direct aan het fijne witte zandstrand. Het centrum van Hua Hin op ca. 10 km en Cha Am op ca. 18 km afstand zijn gemakkelijk te bereiken via een shuttleservice.

Kinderen: Apart kinderbad, speeltuintje en een leuke miniclub Star Club.

Verzorging: U kunt Sheraton Hua Hin boeken op basis van ontbijt, halfpension en volpension. Ontbijt in buffetvorm, diner in buffetvorm of keuzemenu.

Bustransfer: ca. 200 minuten

Kamer: Verzorgd en comfortabel ingericht met airco, tv, tegen betaling draadloos internet, minibar, koffie- en theezetfacaliteiten en gratis 4 flesjes water per dag. Badkamer met bad of douche, badjassen en slippers. Balkon met zitje en tuinzicht. (1A/2A/3A)Kamer tuinzicht: Als de kamer, echter met terras. (1B/2B/3B)Kamer lagoonzicht: Als de kamer, echter gelegen op de eerste verdieping, met balkon en zwembadzicht. (1C/2C/3C)Kamer direct toegang zwembad: Als kamer, echter met terras en direct toegang tot het zwembad. (1D/2D/3D)De minimale verblijfsduur in Sheraton Huan Hin Resort & Spa is 5 nachten van 21.12. 2013 t/m 5.1.2014.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sheraton Hua Hin Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203