Centara Koh Chang Tropicana Resort en Spa Afbeelding Centara Koh Chang Tropicana Resort en Spa
Centara Koh Chang Tropicana Resort en Spa ****
Bestemming: Bestemmingen Thailand - Koh Chang

Centara Koh Chang Tropicana Resort en Spa

****

Met zijn mooie ligging aan het strand van Klong Phrao is Tropicana zeker een van de meest populaire resorts van Koh Chang. Een goede service in een zeer prettige ambiance. Wilt u naar een drukker gedeelteNeem dan een taxi of huur een brommer. Twee km verderop vindt u veel restaurantjes en winkeltjes. Prima resort en zeker een aanrader!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Tropicana Resort & Spa

Gelegen langs de stranden van Klong Praow Beach vindt u het Koh Chang Tropicana Beach Resort en Spa.

Ligging

In de omgeving van het hotel vindt u onder andere het vissersdorp Bang Bao, het eiland Koh Kood en een olifantenkamp. Daarnaast kunt u verschillende watervallen bezoeken zoals de Mayom waterval en de Klong Piu waterval.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over twee zwembaden met een poolbar en jacuzzi. Ook kan het hotel excursies voor u boeken om bijvoorbeeld te kanoen. In het hotel vindt u mogelijkheden om te tafeltennissen en darten, ook is er een kinderspeelplaats en live muziek. Daarnaast is het mogelijk om the snorkelen en duiken in het National Park van Koh Chang. U kunt ook een toer over het eiland of een boottocht maken om de omgeving te ontdekken.

Kamers

De luxe superieur kamers zijn ingedeeld om van al uw gemakken te voorzien.

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies ontbijt.

Vluchtinformatie

Luchtvaartmaatschappijen stellen een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar. Hierdoor kan het incidenteel voor komen, dat bij boeking de klasse waarop de reis gecalculeerd is, niet meer beschikbaar is. Met uw toestemming zal naar alternatieve boekingklassen en/of maatschappijen gekeken worden, waarbij de additionele kosten zullen worden doorberekend.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Centara Koh Chang Tropicana Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203