Holiday Inn Resort Afbeelding Holiday Inn Resort
Holiday Inn Resort ****
Bestemming: Bestemmingen Thailand - Koh Phi Phi

Holiday Inn Resort

****

Het Holiday Inn Resort ligt direct aan het parelwitte strand van Leam Tong. Het hotel heeft bungalows en moderne studios gelegen in een tropische tuin met kokospalmen. Een idelae uitvalsbasis voor vele activiteiten, zoals snorkelen of een dagtrip naar het Nopphara Thara Beach National Park.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Holiday Inn Resort Het hotel heeft bungalows en moderne studios gelegen in een tropische tuin met kokospalmen. Een idelae uitvalsbasis voor vele activiteiten, zoals snorkelen of een dagtrip naar het Nopphara Thara Beach National Park. De mooiste duikstekken in Thailand liggen in de directe omgeving.

Ligging

Het Holiday Inn Resort ligt direct aan het parelwitte strand van Leam Tong op circa 45 km van Phuket en Krabi

Faciliteiten

Het resort beschikt over 2 bars en 3 restaurants welke zowel Thaise als internationale gerechten aanbieden, 2 zwembadeb, een fitness center, massag, internet en een boutique.

Kamers

Eet Holiday Inn Resort heeft 126 aircon kamers ,79 bungalows en 47 studios alle met balkon of veranda en uitgerust meteen badkamer met douche, internet, flatscreen TV, koffie & thee faciliteiten, koelkast en een kluisje.

De Bungalows zijn uitgerust met een kingsize bed en eenpersoonsbed en bieden ruimte aan maximaal 3 volwassenen. De King Garden Bungalows worden omgeven door de prachtige tropische tuinen, de King Superior Bungalows liggen dicht bij het strand met gedeeltelijke uitzicht op zee en de De King Beachfront Bungalows hebben adembenemend uitzicht op zee en geven direct toegang tot het strand.

De studio's hebben een eigentijdse vormgeving en zijn comfortabel ingericht voor twee personen. De Coral Wing studio's liggen in de buurt van het elegante zwembad, evenals de King Coral Sea View studio's. De laatste hebben echter een adembenemend uitzicht op zee en een grote buitendouche! De Koning Coral Beach studio's geven naast zeezicht ook nog direct toegang tot het strand.

Eten en drinken

Het resort beschikt over twee bars en twee restaurants met een uitgebreide selectie van Thaise en internationale gerechten. 's Avonds is er een thema buffet met een wisselende show.

Het Tai Rom Prao restaurant kent een informele en gezellige sfeer met eetgelegenheid binnen en buiten. Hier worden het ontbijt en de dinerbuffetten en / of a la carte diners geserveerd. Het Cha Bah Restaurant is het romatische kaarslichtrestaurant aan het strand met panoramisch uitzicht over zee. U kunt hier genieten van een heerlijke lunch of a la carte diner, met zowel Thaise als internationale gerechten. De keuze bestaat onder andere uit vis en zeevruchten, BBQ, salades, pizzas en pastas.

Als u een comfortabele plek zoekt om te ontspannen is de Mongthalay Bar aan het strand the place to be! Binnen of buiten kunt u genieten van verse sappen, koffie - thee en happy hour cocktails. Er worden met regelmaat disco avonden georganiseerd. Wilt u iets meer stijl, dan gaat u gewoon naar de Sunset Bar. Gelegen op de heuvel heeft u hier een prachtig zicht op de zonsondergang! Wijntje of cocktail erbij en uw avond kan niet meer stuk!

Aangezien u in een omgeving met vele mooie baaien bent, biedt het Hioliday Inn Resort Phi Phi Islands u de gelegenheid een picknickmand inclusief drankjes te bestellen. En mocht u nou na het vissen met een goede vangst thuis komen, dan zijn de koks meer dan bereid die op een lekkere manier voor u klaar te maken!

Bij Thais eten draait het niet alleen om honger stillen. Het gaat nog veel meer over genieten van het leven , over smaak, kleur, textuur en geur, creativiteit en kunst. De Thaise kooklessen die in het resort worden aangeboden, geven u de gelegenheid om letterlijk eens een kijkje te nemen in de geheimen van de Thaise Keuken!

Wellness, Activiteiten en Excursiemogelijkheden

Wellness

Niets is meer helend en ontspannen dan een massage of een spa-behandeling! In 2000 jaar tijd heeft de Thaise massage zich ontwikkeld tot een kunst op zich en staat vandaag de dag bekend om haar verjongende en stressbestrijdende eigenschappen. Het is een combinatie van spierrekken, ontspannende knedingen en acupressuur. In het Bu Nga Raya Spa van het resort kunt u uzelf verwennen met een grote selectie aan lichaams- en geestsontspannende behandelingen, waaronder traditionele Thaise massages, gezichtsbehandelingen en pakkingen.

Sport en ontspanning

Voor wie actie wil biedt het Holiday Inn Phi Phi Resort een uitgebreid pakket aan sport en ontspanningsmogelijkheden. Aan land kunt u gebruik maken van de Beach Voetbal & Volleybal velden, de Fitness Club en Tennisbaan of het Badminton, Volleybal en Basketball veld. Bij het Watersportcentrum kunt u terecht als u de wateren rond het eiland wilt verkennen met een Kajak of een boot en als u wilt windsurfen of diepzeevissen.

Excursiemogelijkheden

Er worden verschillende boottochten rond Phi Phi en Krabi georganiseerd en uitstapjes naar het nabijgelegen Bamboe en Mosquito Island. Onderweg is het genieten geblazen van het kristalheldere water, de witte zandstranden en de kleurrijke koraalriffen Tonsai Bay is ook de moeite van bezoeken waard. Dat kan zowel per longtailboot (te huur in het hotel) als te voet door de jungle. Andere ongerepte plekken die u kunt bezoeken zijn onder andere de Viking Caves op Phi Phi Lae Island, ook wel bekend als de Bird Nest Caves, of de dramatsche baai van Pi Leh Bay, ideaal voor snorkelen! Maya Bay is een prachtige locatie, beroemd geworden door de blockbuster film The Beach met Leonardo Di Caprio. Monolithische kalkstenen kliffen omgeven de baai en het zal ongetwijfeld de meest memorabele beelden opleveren van uw bezoek aan Phi Phi Island.

Sea Bees Phi Phi Duikcentrum

Sea Bees heeft al jarenlang ervaring in Thailand met duikcentra in Phuket en Kao Lak. Sinds kort opereert Sea Bees ook vanuit het Holiday Inn Koh Phi Phi Resort. Het duikcentrum beschikt over alle faciliteiten die je van een professionele duikschool mag verwachten en is lid van Quality Divers. Alle leden van Quality Divers hebben veiligheid, kwaliteit en klantenservice als hoogste prioriteit. Het meertalige duikteam beschikt over hoog gekwalificeerde professionals, die allen volledig getraind zijn in EHBO / EFR management. Kleine klassen en duikgroepen zorgen ervoor u rustig kunt genieten van uw duiken!

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies&ontbijt.

Duiken

Thailand biedt het hele jaar door fantastische duikmogelijkheden. Bij de Andaman Zee aan de westkust van Thailand, kunt u uitstekend duiken bij de tropische eilanden Phuket, Koh Lanta, Koh Lipe en de Phi Phi eilanden. Vanuit Khao Lak en Krabi op het vasteland kun je een aantal van die adembenemende duikstekken aandoen. Van november tot en met mei kun je aan deze kant van Thailand genieten van het tropische klimaat en van fantastische duiken. De moessontijd duurt hier meestal van ongeveer juni t/m oktober waardoor sommige duikstekken onbereikbaar worden. Zolang het weer het toelaat varen de boten echter wel uit voor dagtrips. De Koh Phi Phi eilanden zijn verbluffend en betoverend en zijn velen tot inspiratie geweest. Kolossale groene rotsen rijzen op vanuit de zee tot hoogtes van meer dan 500 meter. Onder water vormen deze rotsen een onregelmatige, zeer interessante zeebodem voor duikers, en de elementen hebben in het zachte leemsteen gezorgd voor grotten en overhangen. Het visleven is zeer gevarieerd met naast de gebruikelijke rifvissen vaak ook zeepaardjes, witpunthaaien, zwartpunthaaien en luipaardhaaien.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Holiday Inn Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203