Coco Palm Beach Resort Afbeelding Coco Palm Beach Resort
Coco Palm Beach Resort ****
Bestemming: Bestemmingen Thailand - Koh Samui

Coco Palm Beach Resort

****

Het Cocopalm Beach Resort biedt u een traditionele, relaxte Thaise sfeer met uitstekende faciliteiten. Het Resort is eigendom van en wordt beheerd door een Thaise familie en hun lokale personeel. Het hotel heeft een restaurant, een bar en zwembad.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Relaxen in het Cocopalm Beach Resort

Het Cocopalm Beach Resort biedt u een traditionele, relaxte Thaise sfeer met uitstekende faciliteiten. Het Resort is eigendom van en wordt beheerd door een Thaise familie en hun lokale personeel. Het beschikt over een restaurant, een bar en zwembad.

Ligging Cocopalm Beach Resort

Het Resort ligt aan het Maenam strand op ongeveer 10 km van zowel de luchthaven als de Lomprayah pier, wat het makkelijk bereikbaar maakt en veel mogelijkheden biedt voor tochtjes naar de omliggende eilanden, zoals Pangnan, Koh Tao and Koh Nangyuan.

Faciliteiten Cocopalm Beach Resort

Alle 70 bungalows liggen in de weelderige tuin en zijn voorzien van alle moderne gemakken, zoals airconditioning. Het restaurant ligt aan het strand met schitterend uitzicht over zee en Koh Phangan. Naast het restaurant ligt het zwembad met een apart gedeelte voor de kinderen.

Kamers Cocopalm Beach Resort

*Superior en Deluxe Bungalow De superior en deluxe bungalows zijn gelegen in de tuin en zijn ingericht in een moderne Thaise stijl. De superior bungalows zijn geschakeld, de deluxe bungalows zijn vrijstaand en hebben een veranda. 1 of 2 kamers badkamer airconditioning televisie haardroger koelkast gratis WIFI

*Deluxe Villa (seaview) De deluxe villa's zijn ontworpen met de natuurlijke uitstraling van Koh Samui. Alle villa's zijn voorzien van Thaise kunst en hebben houten vloeren. Vanaf de veranda heeft een prachtig uitzicht over de zee en de nabij gelegen eilanden. badkamer airconditioning televisie haardroger koelkast/minibar thee/koffie gratis WIFI

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies ontbijt.

Ervaringen van klanten

  • Het personeel is zeer aardig
  • Strand is helemaal perfect, rustig en een mooie kalme zee
  • De tuin is mooi en wordt goed onderhouden
  • Prachtige tijd gehad

Reisduur

  • 10 dagen
  • 15 dagen
  • 21 dagen

Vluchtinformatie

Luchtvaartmaatschappijen stellen een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar. Hierdoor kan het incidenteel voor komen, dat bij boeking de klasse waarop de reis gecalculeerd is, niet meer beschikbaar is. Met uw toestemming zal naar alternatieve boekingklassen en/of maatschappijen gekeken worden, waarbij de additionele kosten zullen worden doorberekend.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Coco Palm Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203