Duikvakantie Adaman Seaview Hotel Phuket Thailand Afbeelding Duikvakantie Adaman Seaview Hotel Phuket Thailand
Duikvakantie Adaman Seaview Hotel Phuket Thailand ****
Bestemming: Bestemmingen Thailand - Phuket

Duikvakantie Adaman Seaview Hotel Phuket Thailand

****

Het Adaman Seaview hotel is een kleinschalig en luxe hotel 4 sterren hotel op het eiland Phuket in Thailand. Direct gelegen aan het strand van Karon en 5 minuten lopen van het centrum. De moderne achiterctuur en vrolijke kleuren die gebruikt zijn in het hotel, maken van uw vakantie in Phuket een feest.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Adaman Seaview Hotel

Het Adaman Seaview hotel is een luxe hotel op het eiland Phuket. Met slechts 161 kamers biedt het hotel een persoonlijke service naar al zijn gasten. Het strand van Katon ligt op 1 minuut lopen van het hotel. De restaurants van het hotel zijn zo ingericht dat reizigers die van het strand afkomen zich thuis zullen voelen.

Ligging

Het hotel ligt aan het strand van Katon. Het centrum van Katon ligt op slechts 5 minuten lopen van het hotel. Op 2 km afstand vindt u het gezellige plaatsje Kata en op 15 km van Katon ligt het drukken en bruisende Patong. De luchthaven van Phuket ligt op 50 minuten rijden.

Faciliteiten

Adaman Seaview hotel beschikt over een receptie, twee buiten zwembaden, een kinderbad, vergaderkamers, wasserette, fitness ruimte, roomservice, excursie bureau, twee spas, souvenir winkeltje, speelplaats voor kinderen, bibliotheek, WIFI, schoonheidssalon, koffiesalon.

Kamers

Superior kamer

De heerlijk luxe superior kamers zijn voorzien van airconditioning, een minibar, TV, haardroger, kluis, telefoon. De kamers beschikken over een prive badkamer en tegen betaling kunt u gebruik maken van WIFI op de kamer.

Verzorging

U verblijft in het Adaman Seaview hotel op basis van logies en ontbijt.

Vluchten

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Emirates. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Bagage

Bij luchtvaartmaatschappij Emirates mag u standaard 30kg bagage meenemen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Duikvakantie Adaman Seaview Hotel Phuket Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203