SENTIDO Graceland Khao Lak Resort en Spa Afbeelding SENTIDO Graceland Khao Lak Resort en Spa
SENTIDO Graceland Khao Lak Resort en Spa ****
Bestemming: Bestemmingen Thailand - Phuket

SENTIDO Graceland Khao Lak Resort en Spa

****

SENTIDO Graceland Khao Lak Resort en Spa is een luxe resort, gelegen aan het mooie stand van Khao Lak. Het beschikt ove luxe kamers en in de 3 restaurants in het hotel kunt u heerlijk eten. Bij het buffetrestaurant kunt u genieten van verse regionale producten bij zowel het ontbijt, lunch en diner, bij het Italian steak & grillrestaurant heeft u uitzicht op zee. Bij het Thai Fusion restaurant kunt genieten van...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Sentido Graceland Khao Lak Resort en Spa

Sentido Graceland Khao Lak is een luxe resort, gelegen aan het mooie stand van Khao Lak. Het beschikt ove luxe kamers en in de 3 restaurants in het hotel kunt u heerlijk eten. Bij het buffetrestaurant kunt u genieten van verse regionale producten bij zowel het ontbijt, lunch en diner, bij het Italian steak & grillrestaurant heeft u uitzicht op zee. Bij het Thai Fusion restaurant kunt genieten van de heerlijke Thaise gerechten. Ook zijn er 2 bars waarvan 1 poolbar.

Er zijn 3 zwembaden waarvan 1 infinitypool en kinderbad. Ook kunt gebruik maken van de tennis, squash, fitnessruimte en bowlingbaan.

De ligging is uitstekend; SENTIDO Graceland Khao Lak ligt direct aan het fijne witte zandstrand van Khao Lak, op ca. 12 km van het centrum van khao Lak.

Faciliteiten

Lobby met met receptie, gratis draadloos internet, 2 bars waarvan 1 poolbar, 1 buffetrestaurant, 2 a la carte restaurants en roomservice. Het hotel beschikt over 3 zwembaden waarvan 1 infinitypool en kinderbad. Zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning

Fitness, tafeltennis en tegen betaling tennis, squash en bowling.

Ligging & Omgeving

SENTIDO Graceland Khao Lak ligt direct aan het fijne zandstrand van Khao Lak. Het centrum van Khao Lak ligt op ca. 12 km.

Kinderen: Kinderbad, speeltuintje, miniclub, kindermenu in het restaurant en gratis babybed (naar beschikbaarheid).

Verzorging:

U kunt SENTIDO Graceland Khao Lak boeken op basis van ontbijt en halfpension. Onbijt in buffetvorm, diner in buffetvorm of keuzemenu.

Bustransfer: ca. 45 minuten

Kamers

Voordeelkamer: Luxe ingerichte woon-/slaapkamer, airco, tv, kluisje, koffie- theefacaliteiten, minibar. Badkamer met douche of bad, fohn, badjassen en slippers. Met balkon of terras met zitje. (1S/2S/3S)Deluxekamer: Luxe ingerichte woon-/slaapkamer, airco, tv, kluisje, koffie- theefaciliteiten, minibar. Badkamer met douche of bad, fohn, badjassen en slippers. Met balkon of terras met zitje en zwembadzicht. (1A/2A/3A)Deluxekamer direct toegang zwembad: Als de deluxekamer, echter met terras met zitje en direct toegang tot het zwembad. (1B/2B/3B)Morgan Suite: Luxe ingerichte juniorsuite met 2 queensize bedden, airco, tv, kluisje, koffie- theefaciliteiten, minibar. Badkamer met douche en bad, fohn, badjassen en slippers. Met balkon of terras met zitje en bad. Zwembadzicht aan de tuinkant. (1C/2C/3C)Morgen Suite direct toegang zwembad: Als de Morgan Suite, echter met terras met zitje en direct toegang tot het zwembad. (1F/2F/3F)Garden Villa: Luxe ingerichte villa met kingsize bed, airco, tv, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, minibar. Badkamer met douche en bad, fohn, badjassen en slippers. Terras met zitje, met privezwembad en tuinzicht. (1D/2D/3D)Water Villa: Als de Garden Villa, echter iets kleiner en zijzeezicht. (1E/2E/3E)



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

SENTIDO Graceland Khao Lak Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203