Sunwing Resort en Spa Afbeelding Sunwing Resort en Spa
Sunwing Resort en Spa ****
Bestemming: Bestemmingen Thailand - Phuket

Sunwing Resort en Spa

****

Sunwing Resort en Spa is een populaire familieresort dat direct ligt aan het mooie strand van Bang Tao. Er worden dagelijks veel activiteiten georganiseerd voor groot en klein. Terwijl de kids genieten van Lollo en Bernie in de kidsclub, kunt u heerlijk genieten en tot rust komen in de Sukko spa of aan de rand van het met palmen gedecoreerde zwembad.

Hotel o.b.v. Logies



Algemene informatie over Hotel Sunwing Bangtao Beach Resort & Spa

Hotel, Officiele classificatie 4 sterren, 283 kamers/appartementen, luchthaven Phuket op ca. 32 km, voltage 230 volt, officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie en ligging: direct aan strand

Groene accommodatie

Het hotel heeft het erkende duurzaamheidskeurmerk Travelife Gold. De accommodatie neemt vergaande maatregelen voor water, energie en afval, behandelt haar medewerkers eerlijk, gebruikt regionale producten en is actief betrokken bij de lokale bevolking.

Overzicht

Dit populaire familieresort ligt direct aan het mooie strand van Bang Tao. Er worden dagelijks veel activiteiten georganiseerd voor groot en klein. Terwijl de kids genieten van Lollo en Bernie in de kidsclub, kunt u heerlijk genieten en tot rust komen in de Sukko spa of aan de rand van het met palmen gedecoreerde zwembad.

Unique Selling Points

Populair familie resort, WiFi tegen betaling, Kindvriendelijk, Direct aan het strand, Dagelijks entertain programma, Lolo & Bernies Miniland, kids gratis t/m 11 jaar en Internet faciliteiten

Faciliteiten van Hotel Sunwing Bangtao Beach Resort & Spa

Receptie: kluisjes (), wasservice en internetfaciliteiten

Zwembad

5 buitenzwembaden (), 2 buitenzwembaden voor kinderen, zonneterras, ligbedden, parasols en handdoekenservice

Eten en drinken

Er zijn 2 restaurants (Fino Restaurant (specialiteiten Westers) en La Tasca Restaurant (specialiteiten Thais en Westers)), Er is 1 bar en Roomservice

Sport en entertainment

sporten: beachvolleybal, fitness, entertainment overdag en entertainment s avonds

Wellness faciliteiten in Hotel Sunwing Bangtao Beach Resort & Spa

massage en spa/thalasso faciliteit en stoombad (tegen betaling)

Kinderen

kinderclub: Lollo & Bernies Miniland(3-11 jaar) (Lollo & Bernies Miniland(3-11 jaar)) en babyfaciliteiten: babysit service beschikbaar

Goed om te weten over Hotel Sunwing Bangtao Beach Resort & Spa

dagelijks een uitgebreid entertainment programma voor jong en oud waaronder aerobics voor kinderen, magic evening en shows. Het hotel zet zich extra in voor mens en natuur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sunwing Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203