Centara Grand Beach Resort Samui Afbeelding Centara Grand Beach Resort Samui
Centara Grand Beach Resort Samui
Bestemming: KOH SAMUI - KOH SAMUI

Centara Grand Beach Resort Samui




Hotel o.b.v. Volgens programma



Centara Grand Beach Resort Samui

Algemeen Een resort, gebouwd in harmonie met de natuurlijke en originele tropische omgeving en met luxe resortfaciliteiten en een uitzonderlijk vriendelijke staf!

Faciliteiten

Receptie, lift, ruime open lounge, internationale koffieshop, Thais en Japans specialiteitenrestaurant, bbq-restaurant, cocktailbar, groot freeform zwembad met kinderbad en jacuzzi, groot zonneterras met ligstoelen, fitnessruimte, wellnesscenter, tennis, Kids Club en activiteitenprogramma voor volwassenen.

Ligging

Dit stijlvolle hotel is prachtig gelegen, direct aan het mooie witte zandstrand van Chaweng Beach en op loopafstand van winkeltjes.

Kamers

Deluxe oceanfacing kamers (40m2) met airconditioning, tv, telefoon, WiFi, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, kluisje, volledig ingerichte ruime badkamer en een balkon met zitje. Alle premium deluxe kamers (40m2) beschikken over dezelfde faciliteiten, maar zijn luxueuzer ingericht. De deluxe poolsuites (60m2) beschikken eveneens over een eigen zwembad. Alle kamers hebben, soms door palmbomen onderbroken, zeezicht.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Centara Grand Beach Resort Samui 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203