Khaolak Emerald Beach Afbeelding Khaolak Emerald Beach
Khaolak Emerald Beach
Bestemming: Phuket - Khao Lak

Khaolak Emerald Beach


Fraai aangelegd, bij Duitse vakantiegangers zeer populair, vakantiecomplex. In het verzorgde tropische tuinpark met een lagune zijn, omringd door zonneterrassen, 2 zoetwaterzwembaden, 1 daarvan direct aan het strand gelegen (ligbedden, parasols en handdoeken inclusief). Kinderbad. Lichte lobby met gastvrije receptie, lobbybar, internethoek en WiFi (tegen betaling), licht openluchtrestaurant met terras en zeezicht.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Khao Lak Emerald Beach Thailand - Khao Lak - Khao Lak

Plaats Thailand, Khao Lak, Khao Lak

Ligging Direct aan het mooie zandstrand in het zuiden van Khao Lak niet ver van het Lamru-Nationaal Park. Enkele Thaise restaurants en winkels op loopafstand. Naar het centrum van Khao Lak is het ca. 10 minuten rijden (dagelijkse shuttlebusservice tegen betaling). De transfertijd van het vliegveld is ca. 60 minuten.

Faciliteiten Fraai aangelegd, bij Duitse vakantiegangers zeer populair, vakantiecomplex. In het verzorgde tropische tuinpark met een lagune zijn, omringd door zonneterrassen, 2 zoetwaterzwembaden, 1 daarvan direct aan het strand gelegen (ligbedden, parasols en handdoeken inclusief). Kinderbad. Lichte lobby met gastvrije receptie, lobbybar, internethoek en WiFi (tegen betaling), licht openluchtrestaurant met terras en zeezicht. Strandbar, minimarkt. Thaise categorie: 4 sterren, 270 kamers.

Verzorging Amerikaans ontbijtbuffet, bij halfpension ook diner in buffetvorm of a la carte.

Sport & Fitness Goed ingerichte fitnessruimte met cardio- en krachttoestellen, tafeltennis en strandvolleybal inclusief. Fietsen en golf (verschillende locaties in de buurt) tegen betaling.

U verblijft Superieur-Garden-kamers (ca. 42m2) met airconditioning, satelliet-tv, telefoon, koelkast, minibar (tegen betaling), waterkoker, huurkluisje, fohn, bad en douche, badjas, toilet en balkon met tuinzicht. De Superieur-Lagoon-kamers zijn met gelijke inrichting en hebben uitzicht op de lagune. De Deluxe-Garden-kamers liggen dichtbij het zwembad of strand. De Deluxe-Seaview-kamers hebben prachtig zeezicht.

Wellness Prachtig opgezet Spacenter met traditionele massages (onder andere Thaise massages en reflexzonen-massages), verschillende behandelingen en programmas. Door de ervaren en gediplomeerde spa-therapeuten worden uitsluitend natuurlijke producten gebruikt. Ontspanning puur voor lichaam en geest (tegen betaling).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Khaolak Emerald Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203