11 daagse groepsrondreis Ontdekkingsreis Thailand Afbeelding 11 daagse groepsrondreis Ontdekkingsreis Thailand
11 daagse groepsrondreis Ontdekkingsreis Thailand ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

11 daagse groepsrondreis Ontdekkingsreis Thailand

***

Een prachtige, nieuwe ontdekkingsreis door Thailand. De fascinerende architectuur en historie, het overweldigende natuurschoon, de kleurrijke dorpen, de Thaise cultuur en de uiterst vriendelijke bevolking zullen u versteld doen staan. Na de hoogtepunten van Bangkok bezoekt u de kleurrijke Drijvende Markt, gaat naar de historische River Kwai en maakt kennis met het noorden dat zo rijk aan natuur en cultuur is en...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Bangkok

's Middags vertrek uit Amsterdam voor uw vlucht naar Bangkok.

Dag 2: Bangkok (ca. 60 km)

In Bangkok wordt u verwelkomd door uw reisleiding en volgt de transfer naar het Narai Hotel, waar u 1 nacht verblijft. 's Middags maakt u een wandeling over de grootste bloemenmarkt van Bangkok en aansluitend een mooie en verfrissende klongtour. U passeert o.a. de majestueus aan de rivieroever gelegen Wat Arun, het schitterende Grand Palace en het Royal Barge Museum met de gouden staatsieschepen. 's Avonds is er een welkomstdiner.

Dag 3: Bangkok - Drijvende Markt - River Kwai (ca. 280 km)

U rijdt naar de plaats Damnoen Saduak en vaart naar de kleurrijkste drijvende markt van het land. In de stad Kanchanaburi bezoekt u de Erebegraafplaatsvoor de slachtoffers die gevallen zijn bij de aanleg van de Birmaspoorlijn. Na de lunch bij de beruchte Brug over de River Kwai bezichtigt u het Thailand-Burma Railway Centre Museum, waar de WO II periode op een aangrijpende manier tot leven komt. U verblijft 2 nachten in het mooi en rustig aan de Kwai rivier gelegen Pung Waan Yai Resort & Spa.

Dag 4: River Kwai

Dag ter vrije besteding. Een enerverende optionele excursie is een treinrit over de beruchte 'Death Railway' en een boottocht over de Kwai rivier, die ongetwijfeld lang in uw herinnering zal blijven bestaan.

Dag 5: River Kwai - Ayutthaya - Tak (ca. 475 km)

U rijdt naar Ayutthaya, 4 eeuwen lang de hoofdstad van het koninkrijk Siam. U maakt een tocht door het Historical Park, UNESCO Werelderfgoed, en u bezoekt een van de imposante ruines. Na de lunch bezoekt u de indrukwekkende kalksteenformaties van Khao Nor met haar vele apen. In de namiddag bereikt u uw hotel in Tak, gelegen aan de Ping rivier.

Dag 6: Tak - Lampang - Chiang Mai (ca. 310 km)

Na een bezoek aan de prachtig gelegen Bhumibol Dam, de grootste stuwdam van het land met een prachtig uitzicht op het stuwmeer, rijdt u naar Lampang met de voornamelijk uit teakhout bestaande Wat Phra That Lampang Luang, een meesterwerk van noordelijke religieuze bouwkunst. Na de lunch in een prachtig gelegen resort rijdt u naar de gezellige stad Chiang Mai, waar u de komende 4 nachten in een centraal en op loopafstand van de sfeervolle avondmarkt gelegen hotel zult verblijven.

Dag 7: Chiang Mai (ca. 70 km)

In de ochtend, via een prachtige route door de beboste bergen, bezoekt u de Doi Suthep Bergtempel. Aansluitend ziet u in Borsang de bekende handvaardigheidindustrie. Vanavond maakt u een enerverende rit per traditionele songtaew (2-banken) taxi naar een mooi gelegen resort aan de Ping rivier voor een sfeervol moekratha (Thais bbq) diner.

Dag 8: Chiang Mai (ca. 120 km)

Opnieuw een enerverende dag die u niet snel zal vergeten. Na het ontbijt bezoekt u een van de mooiste olifantenkampen van Noord-Thailand, prachtig gelegen in een door beboste bergen omgeven dal aan de Ping rivier. Na aankomst ziet u hoe de dikhuiden worden gewassen in de rivier en getraind worden voor zware en intelligente werkzaamheden.

Dag 9: Chiang Mai

Dag ter vrije besteding. We hebben voor u enkele bijzondere optionele excursies geselecteerd, zoals een fietstocht door de omgeving van Chiang Mai, een bezoek aan de hoogste berg van het land, een tour naar de Mae Sa Valley tuinen en bergstammen en een Jungle Flight-avontuur in het regenwoud. Uw reisleiding adviseert u graag over de mogelijkheden.

Dag 10: Chiang Mai - Bangkok

Na het ontbijt transfer naar het station voor uw treinreis in ca. 11 uur naar Bangkok. Aansluitend volgt de transfer naar het vliegveld van Bangkok voor uw vlucht naar Amsterdam.

Dag 11: Bangkok - Amsterdam

Kort na middernacht vertrekt uw vlucht naar Amsterdam waar u 's morgens aankomt.

Overnachtingen Plaats * Accommodaties 1 x Bangkok * Narai Hotel 2 x River Kwai * Pung Waan Yai Resort & Spa 1 x Tak * Viang Tak Riverside Hotel 4 x Chiang Mai * Imperial Pornping Hotel Accommodaties onder voorbehoud van wijzigingen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u een definitief overzicht van de voor u gereserveerde accommodaties.

Inbegrepen * Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. met China Airlines Luchthavenbelasting en brandstofheffing Vervoer per lokale touringcar (Tourist Class) met airconditioning en toilet Treinreis Chiang Mai - Bangkok (overdag) Verzorging op basis van logies & ontbijt, lunch op dag 3, 5, 8 en 10 (lunchbox), diner op dag 2, 6 en 7 * 8 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties (lokale classificatie) Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden Begeleiding tijdens de reis door deskundige Nederlandssprekende reisleiding (dag 2 t/m 9) en Engelssprekende lokale gids Alle groepstransfers gebaseerd op de intercontinentale vlucht per China Airlines Oudejaarsdiner op 31/12 (groep met vertrek op 24/12)

Niet inbegrepen * Alle overige, niet genoemde, maaltijden Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden Fooien (THB 1.750, ca. 41, vrijwillig ter plaatse bij aankomst te voldoen) en uitgaven van persoonlijke aard

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 18

Annuleringstermijn 21 dagen voor aanvang van deze groepsrondreis



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

11 daagse groepsrondreis Ontdekkingsreis Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203