11 daagse groepsrondreis Thailand in Vogelvlucht ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

11 daagse groepsrondreis Thailand in Vogelvlucht

***





Dag 1: Amsterdam - Bangkok




's Middags vertrek uit Amsterdam voor uw vlucht naar Bangkok.




Dag 2: Bangkok (ca. 60 km)




Na aankomst wordt u verwelkomd door uw reisleiding en volgt de transfer naar het Narai Hotel, waar u 2 nachten verblijft. 's Middags maakt u een wandeling over de grootste bloemenmarkt van Bangkok en aansluitend een mooie en verfrissende klongtour. U passeert o.a. de majestueus aan de rivieroever gelegen Wat Arun, het schitterende Grand Palace en het Royal Barge Museum met de gouden staatsieschepen. 's Avonds is er een welkomstdiner.




Dag 3: Bangkok (ca. 25 km)




Na het ontbijt bezoekt u het Grand Palace en de Tempel van de Smaragden Boeddha. Aansluitend maakt u een wandeling door Chinatown die eindigt met een uitstekende lunch. In het begin van de middag zijn we weer terug bij het hotel.




Dag 4: Bangkok - Drijvende Markt - River Kwai (ca. 280 km)




U rijdt naar de plaats Damnoen Saduak en vaart naar de kleurrijkste drijvende markt van Thailand. In de plaats Kanchanaburi bezoekt u de Erebegraafplaats voor de slachtoffers die gevallen zijn bij de aanleg van de Birmaspoorlijn. Na de lunch bij de beruchte Brug over de River Kwai maakt u een onvergetelijke treinrit over de 'Death Railway'. Aansluitend gaat u naar uw fraai aan de River Kwai gelegen hotel waar u 1 nacht zult verblijven.




Dag 5: River Kwai - Ayutthaya - Tak (ca. 475 km)




U rijdt naar Ayutthaya, 4 eeuwen lang de hoofdstad van het koninkrijk Siam, en maakt een tocht door het Historical Park, UNESCO Werelderfgoed. Na de lunch bezoekt u de indrukwekkende kalksteenformaties van Khao Nor met haar vele apen. In de namiddag bereikt u uw hotel in Tak, gelegen aan de Ping rivier.




Dag 6: Tak - Lampang - Chiang Mai (ca. 310 km)




Na een bezoek aan de prachtig gelegen Bhumibol Dam, de grootste stuwdam van het land, rijdt u naar Lampang met de Wat Phra That Lampang Luang, een meesterwerk van noordelijke religieuze bouwkunst. Na de lunch in een prachtig gelegen resort rijdt u naar de gezellige stad Chiang Mai, waar u de komende 4 nachten in een centraal en op loopafstand van de sfeervolle avondmarkt gelegen hotel zult verblijven.




Dag 7: Chiang Mai (ca. 70 km)




In de ochtend bezoekt u, via een prachtige route door de beboste bergen, de Doi Suthep Bergtempel. Aansluitend ziet u in Borsang de bekende handvaardigheidindustrie met o.a. het maken van Thaise zijde, het beschilderen van parasols en waaiers en het bewerken van edelstenen. Vanavond maakt u een enerverende rit per traditionele songtaew (2-banken) taxi naar een mooi gelegen resort aan de Ping rivier voor een sfeervol moekratha (Thais bbq) diner.




Dag 8: Chiang Mai (ca. 120 km)




Na het ontbijt bezoekt u een van de mooiste olifantenkampen van Noord-Thailand en ziet u hoe deze dikhuiden worden gewassen in de rivier en getraind worden voor zware en intelligente werkzaamheden. Aansluitend bezoekt u een mooie orchideeenkwekerij waar tevens de lunch wordt genuttigd en, m.u.v. de schoolvakanties, een dorpsschool.




Dag 9: Chiang Mai




Dag ter vrije besteding. We hebben voor u enkele bijzondere optionele excursies geselecteerd zoals een fietstocht door de landelijke omgeving van Chiang Mai, een dagtrip naar de Gouden Driehoek en een cursus Thais koken. Uw reisleiding adviseert u graag over de mogelijkheden.




Dag 10 : Chiang Mai - Bangkok




Na het ontbijt transfer naar het station voor uw treinreis per sprinter in ca. 11 uur naar Bangkok. Wij hebben hier voor de dagtrein gekozen, omdat u dan veel van het landschap kunt zien. Voor onderweg krijgt u een lunchbox mee. Aansluitend volgt de transfer naar het vliegveld van Bangkok voor uw vlucht naar Amsterdam.




Dag 11 : Bangkok - Amsterdam




Kort na middernacht vertrekt uw vlucht naar Amsterdam waar u 's morgens aankomt.




Overnachtingen Plaats * Accommodaties 2 x Bangkok * Narai Hotel 1 x River Kwai * Pung Waan Yai Resort & Spa 1 x Tak * Viang Tak Riverside Hotel 4 x Chiang Mai * Imperial Pornping Hotel Accommodaties onder voorbehoud van wijzigingen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u een definitief overzicht van de voor u gereserveerde accommodaties.




Inbegrepen * Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. met China Airlines Luchthavenbelasting en brandstofheffing Vervoer per lokale touringcar (Tourist Class) met airconditioning en toilet Treinreis Chiang Mai - Bangkok (overdag) Verzorging op basis van logies & ontbijt, lunch op dag 3, 4, 5, 8 en 10 (lunchbox), diner op dag 2, 6 en 7 8 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties (lokale classificatie) Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden Begeleiding tijdens de gehele reis door deskundige Nederlandssprekende reisleiding (dag 2 t/m 9) en Engelssprekende lokale gids Alle groepstransfers gebaseerd op de intercontinentale vlucht per China Airlines




Niet inbegrepen * Alle overige, niet genoemde, maaltijden Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden Fooien (THB 1.750, ca. 41, vrijwillig ter plaatse bij aankomst te voldoen) en uitgaven van persoonlijke aard




Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 18 personen




Annuleringstermijn 21 dagen voor aanvang van deze groepsrondreis



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203