12 daagse groepsrondreis Beleef Thailand Afbeelding 12 daagse groepsrondreis Beleef Thailand
12 daagse groepsrondreis Beleef Thailand ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

12 daagse groepsrondreis Beleef Thailand

***



Dag 1: Amsterdam - Bangkok

Vertrek uit Amsterdam voor uw vlucht naar Bangkok.

Dag 2: Bangkok - Klongtour (ca. 30 km)

Na aankomst wordt u verwelkomd door uw reisleiding en volgt de transfer naar het centraal en op loopafstand van de bekende Patpong avondmarkt gelegen Narai Hotel. 's Middags maakt u een verfrissende boottocht over de brede Chao Phraya rivier en door de smalle kanalen (klongs) van Bangkok. Zo krijgt u een mooie indruk van wat zich zoal op en langs het water afspeelt in dit voorheen 'Venetie van het Verre Oosten'. U passeert paleizen en tempels met o.a. de majestueus aan de rivieroever gelegen Wat Arun, oftewel 'de Tempel van de Dageraad', het schitterende Grand Palace en het Royal Barge Museum met de gouden staatsieschepen. U ziet zowel oude traditionele houten woningen als de meest futuristische wolkenkrabbers. 's Avonds is er een welkomstdiner in het hotel. U verblijft 3 nachten in deze fascinerende wereldstad met een betoverende ambiance.

Dag 3: Bangkok stadstour (ca. 25 km)

Na het ontbijt rijdt u naar de oude binnenstad en maakt u een wandeling over de grootste bloemenmarkt van Bangkok. Hier staat een keur van bloemen uitgestald en overal heerst er een gezellige drukte. Aansluitend bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad, het schitterende Grand Palace en de Tempel van de Smaragden Boeddha, de meest vereerde plek van het land. De pracht en praal van het enorme complex met zijn grote verscheidenheid aan paleis- en tempelgebouwen en de beroemde Smaragden Boeddha zijn oogverblindend. De middag is ter vrije besteding.

Dag 4: Bangkok

Dag ter vrije besteding. Een mooie optionele excursie is een bezoek aan de Drijvende Markt en de Brug over de River Kwai. Wilt u de stad op een bijzondere manier verkennen dan is een fietstocht door een niet-toeristisch deel van Bangkok een uitstekende optie.

Dag 5: Bangkok - Ayutthaya - Phitsanulok (ca. 385 km)

U rijdt naar het glorierijke verleden van Ayutthaya, 4 eeuwen lang de hoofdstad van het koninkrijk Siam en u bezoekt een van de ruines in het wereldberoemde Historical Park. Aansluitend rijdt u door de centrale vlakte met de vele rijstvelden en al eeuwen lang de rijstschuur van Thailand, naar Phitsanulok, met een stop bij het Wat Kai apenbos. U overnacht in het mooi gelegen Amarin Lagoon Hotel.

Dag 6: Phitsanulok - Sukhothai - Chiang Mai (ca. 350 km)

In het op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO vermelde Sukhothai Historical Park verkent u per fiets de vele ruines, monumenten, Boeddhabeelden en serene lotusvijvers, gelegen in een prachtig en sfeervol aangelegd park. 's Middags bezoekt u de Mae Ta junglemarkt, waar u gegrilde insecten en kevers kunt eten. Zeker het proberen waard! U verblijft 5 nachten in het Imperial Pornping Hotel.

Dag 7: Chiang Mai (ca. 80 km)

Na het ontbijt bezoekt u de zeer vereerde 'jungletempel' Doi Suthep, gelegen op 1.054m hoogte in het gelijknamige nationale park. Vanaf het terras van dit zeer vereerde heiligdom heeft u een mooi uitzicht over de stad en de vallei. Aansluitend ziet u in Borsang de befaamde handvaardigheidsindustrie met o.a. het beschilderen van parasols en het bewerken van edelstenen. 's Avonds maakt u een enerverende rit per traditionele songtaew (2-banken taxi) naar een mooi gelegen resort aan de Ping rivier voor een sfeervol moekratha (Thais bbq) diner.

Dag 8: Chiang Mai (ca. 120 km)

Opnieuw een enerverende dag die u niet snel zal vergeten. Na het ontbijt bezoekt u een van de mooiste olifantenkampen van Noord-Thailand, prachtig gelegen in een door beboste bergen omgeven dal aan de Ping rivier. Na aankomst ziet u hoe de dikhuiden worden gewassen in de rivier en getraind worden voor zware en intelligente werkzaamheden. Optioneel kunt u op een olifant een tocht door de jungle maken, gevolgd door een rit per authentieke ossenkar en een indrukwekkende bamboeraft over de rivier. Een onvergetelijke ervaring! Aansluitend bezoekt u een mooie orchideeenkwekerij en, m.u.v. de schoolvakanties, een lokale dorpsschool.

Dag 9 & 10: Chiang Mai

Dagen ter vrije besteding. We hebben voor u enkele bijzondere optionele excursies geselecteerd, zoals een fietstocht door de landelijke omgeving van Chiang Mai, een bezoek aan de hoogste berg van het land, een dagtrip naar de Gouden Driehoek, een tour naar de Mae Sa Valley tuinen en bergstammen, een Jungle Flight - avontuur in het regenwoud (vanaf 1 november mogelijk) of een cursus Thais koken.

Dag 11: Chiang Mai - Bangkok

Na het ontbijt transfer naar het station voor uw treinreis per sprinter in ca. 11 uur naar Bangkok. Wij hebben hier voor de dagtrein gekozen, omdat u dan veel van het landschap kunt zien. Voor onderweg krijgt u een lunchbox mee. Aansluitend volgt de transfer naar het vliegveld van Bangkok voor uw vlucht naar Amsterdam. Ook kunt u tegen betaling van een toeslag van Chiang Mai naar Bangkok vliegen. De lunchbox vervalt dan, maar in het geval dat u de vlucht reeds in Nederland heeft gereserveerd is de transfer naar de luchthaven inclusief.

Dag 12: Bangkok - Amsterdam

Kort na middernacht vertrekt uw vlucht naar Amsterdam waar u 's morgens aankomt.

Overnachtingen Gedurende deze groepsrondreis verblijft u in goede middenklasse hotels.

Plaats * Accommodaties 3 x Bangkok * Narai Hotel 1 x Phitsanulok * Amarin Lagoon Hotel 5 x Chiang Mai * Imperial Pornping Hotel Accommodaties onder voorbehoud van wijzigingen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u een definitief overzicht van de voor u gereserveerde accommodaties.

Inbegrepen * Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. met China Airlines Luchthavenbelasting en brandstofheffing Vervoer per lokale touringcar (Tourist Class) met airconditioning Treinreis Chiang Mai - Bangkok (overdag) Verzorging op basis van logies & ontbijt, lunch op dag 11 (lunchbox), diner op dag 2 en 7 * 9 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties (lokale classificatie) Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden Begeleiding tijdens de reis (dag 2 t/m 10) door deskundige lokale Alle groepstransfers gebaseerd op de intercontinentale vlucht per China Airlines Oudejaarsdiner op 31/12 (groep met vertrek op 24/12)

Niet inbegrepen * Alle overige, niet genoemde, maaltijden Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden Fooien (ca. THB 1.200, ca. 28, vrijwillig ter plaatse bij aankomst te voldoen) en uitgaven van persoonlijke aard

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 18

Annuleringstermijn 21 dagen voor aanvang van deze groepsrondreis



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


12 daagse groepsrondreis Beleef Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203