12 daagse prive rondreis Thailand met de kinderen ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

12 daagse prive rondreis Thailand met de kinderen

***



Dag 1 Amsterdam - Bangkok

s Middags vertrek uit Amsterdam voor uw vlucht naar Bangkok.

Dag 2: Bangkok - Klongtour

Transfer vanaf de luchthaven naar het centraal gelegen Narai Hotel, waar u 3 nachten verblijft. In de middag maakt u een boottocht over de rivier en door de klongs (kanalen) van Bangkok. U komt ogen tekort, wat een totaal andere wereld! Vervolgens maakt u een wandeling over de kleurrijke bloemen- en groentemarkt. Terug in uw hotel kunt u bij het zwembad bijkomen van de eerste indrukken.

Dag 3: Grand Palace - Siam Paragon

Na het ontbijt bezoekt u het voormalige Koninklijke Paleis en de Tempel van de Smaragden Boeddha. Vervolgens brengen we u naar de ultramoderne Siam Paragon Shoppingmall. Hier kunt u naar hartelust zelf op ontdekking gaan. In de middag gaat u met de 'skytrain' terug naar het hotel. Een aanrader is een bezoek aan het Siam Ocean World, de wonderbaarlijke onderwaterwereld van de zoet- en zoutwatervissen in het grootste aquarium van Azie, compleet met onderwatertunnels.

Dag 4: Bangkok Dag ter vrije besteding.

Het zal geen enkel probleem zijn om deze dag in te vullen. Bangkok kent bijvoorbeeld vele pretparken. Wilt u Bangkok op een bijzondere manier verkennen, dan is de beroemde fietstocht door Bangkok een optie. Of bekijk Bangkok 's avonds eens vanaf het hoogste gebouw van Thailand: de Baiyoke Tower. Vanaf de 84e verdieping heeft u een ongekend uitzicht over deze wereldstad en op de 78e verdieping geniet u van een zeer goed buffet.

Dag 5: Bangkok - Drijvende Markt - Boemeltrein Birmaspoorlijn - River Kwai (ca. 190 km)

In het dorpje Damnoen Saduak bezoekt u de kleurrijke en best bewaard gebleven drijvende markt van Thailand. U vaart in een bootje over de markt temidden van talrijke bootjes waarin trotse, Thaise dames van alles te koop aanbieden, zoals vers fruit, lekkere hapjes en souvenirs. Vervolgens rijdt u naar de plaats Kanchanaburi, waar u na een bezoek aan de Brug over de River Kwai aan boord gaat van de boemeltrein voor een treinrit over de beruchte 'Dodenspoorlijn'. U verblijft 2 nachten aan de Kwai rivier in naar keuze het Pung Waan Yai Resort & Spa of de Hintok River Camping (tegen een toeslag). Op de camping verblijft u in een luxe safari tent.

Dag 6: Erawan watervallen

Een prachtige dag vol natuurschoon. Temidden van het weelderig groen van het Erawan National Park stort de schitterende Erawan waterval zich in 7 etages omlaag in schaduwrijke poelen waar u kunt zwemmen in het kristalheldere water. Het park biedt ook de mogelijkheid om via een mooi, maar steil pad langs de watervallen omhoog te klimmen. Onderweg kunt u bezoek krijgen van een van de vele apen.

Dag 7: River Kwai - Ayutthaya - Nachttrein Chiang Mai (ca. 180 km)

In de ochtend bezoekt u de Erebegraafplaats en het indrukwekkende Thailand-Burma Railway Centre Museum, waarna u naar de voormalige hoofdstad Ayutthaya rijdt. In het wereldberoemde Historical Park maakt u een wandeling langs de imposante ruines van de Wat Phra Sri Sanphet en de majestueus aan de rivier gelegen Wat Chai Wattanaram. In het begin van de avond vertrekt u met de slaaptrein naar Chiang Mai. Tijdens deze bijzondere reis verblijft u in een 2e klasse rijtuig met airconditioning en couchettes.

Dag 8: Chiang Mai - Parasol

schilderen Na aankomst op het station volgt de transfer naar uw centraal en op loopafstand van de gezellige avondmarkt gelegen hotel, waar u 3 nachten verblijft. In de middag gaat u naar een fabriekje waar parasols gemaakt worden. Hier kunt u en/of uw kinderen een eigen parasol beschilderen.

Dag 9: Olifantensafari Opnieuw een leuke dag,

met een bezoek aan de Mae Taman olifantenschool. Hier ziet u hoe de dieren een bad in de rivier nemen en tijdens een vermakelijke show tonen hoe behulpzaam de olifanten kunnen zijn. U kunt de dieren voeren met bananen. Vervolgens maakt u een ca. 1 uur durende olifantensafari door de Thaise jungle en een rit in een traditionele ossenkar. Na de lunch is de middag vrij, al kunt u ter plaats ook nog een prachtige tocht op een bamboevlot over de rivier extra reserveren.

Dag 10: Chiang Mai Dag ter vrije besteding.

Uw gids adviseert u graag over de mogelijkheden. Wat dacht u van een leuke fietstocht(kinderfietsen, -stoeltjes, een fietskar of een aanhangfiets zijn beschikbaar). Over smalle plattelandswegen fiets u door een tropisch landschap langs oude boomgaarden en kleine dorpjes en zwaaien links en rechts de vriendelijke Thai je tegemoet. Of een ca. 2 uur durende boottocht over de Ping rivier, waarbij u in een prive boot langs de oevers van Chiang Mai en omgeving vaart (onderweg worden fruit en non-alcoholische drankjes aangeboden)

Dag 11: Chiang Mai - Bangkok

Dag ter vrije besteding en kunt u de excursies plannen waar u gisteren geen tijd voor had. In de vooravond heeft u een transfer naar de luchthaven van Chiang Mai voor uw vlucht naar Bangkok.

Dag 12: Bangkok - Amsterdam

Kort na middernacht vertrekt uw vlucht naar Amsterdam, waar u in de ochtend aankomt.

Overnachtingen U verblijft in goede middenklasse hotels. Alle hotels beschikken over een zwembad.

lees als plaats * hotel: Plaats * Accommodatie 3 x Bangkok * Narai Hotel 2 x River Kwai * Pung Waan Yai Resort & Spa of Hintok River Camping (toeslag) 1 x Nachttrein Ayutthaya - Chiang Mai 3 x Chiang Mai * Imperial Pornping Hotel Accommodaties onder voorbehoud van wijzigingen

Kamerindeling: Bij 2 volwassenen en 1 kind of 3 volwassenen verblijft u in een familiekamer in het Narai Hotel (Thai Suite) en in een 2-pk met extra bed in de overige hotels. Bij 2 volwassenen en 2 kinderen of 4 volwassenen verblijft u in een familiekamer met extra bed in het Narai Hotel en in 2 kamers in de overige hotels.

Inbegrepen * Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. met China Airlines Binnenlandse vlucht Chiang Mai - Bangkok met Bangkok Airways Luchthavenbelasting en brandstofheffing Vervoer per airconditioned auto of (mini)van Verzorging op basis van logies & ontbijt, lunch op dag 9 * 8 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties (lokale classificatie) 1 overnachting in de nachttrein van Ayutthaya naar Chiang Mai in een 2e klasse sleeper Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden Begeleiding door prive-chauffeur en Engelssprekende gids. Op dagen/dagdelen ter vrij besteding beschikt u niet over de gids en vervoer Transfers

Voor kinderen t/m 11 jaar gelden veelal aantrekkelijke kortingen. Voor de juiste prijzen voor kinderen t/m 11 jaar vragen wij u contact op te nemen met onze Verkoop afdeling (verkoop@dejongintra.nl).

Niet inbegrepen * Overige maaltijden, fooien en uitgaven van persoonlijke aard Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden Eventuele verplichte kerst- en oudejaarsdiners



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203