15 daagse prive rondreis Kennismaking met Thailand Jomtien Afbeelding 15 daagse prive rondreis Kennismaking met Thailand Jomtien
15 daagse prive rondreis Kennismaking met Thailand Jomtien ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

15 daagse prive rondreis Kennismaking met Thailand Jomtien

***





Dag 1: Amsterdam - Bangkok




's Middags vertrek uit Amsterdam voor uw vlucht naar Bangkok.




Dag 2: Bangkok (ca. 30 km)



Na aankomst volgt de transfer naar het Royal Benja Hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. U verblijft 3 nachten in deze wereldstad.

Dag 3: Bangkok - Grand Palace en Chinatown (ca. 25 km)



Per Skytrain (bovengrondse metro) en boottaxi gaat u naar de oude stad. Hier bezoekt u het voormalige Koninklijk Paleis en de Tempel van de Smaragden Boeddha. In Chinatown wandelt u met onze gids door een wirwar van steegjes naar de markt, een wereld op zichzelf! Per boot, skytrain of stadsbus gaat u terug naar het hotel. De middag is ter vrije besteding.

Dag 4: Bangkok - Fiets- of Ayutthaya excursie



Bij reservering vooraf maakt u een keuze uit een van de volgende aantrekkelijke excursies;

Fiets excursie Bangkok (ochtend): In internationaal gezelschap neemt u deel aan de beroemde fietstocht door Bangkok, waarbij drinkwater en een lichte lunch zijn inbegrepen.




Ayutthaya (dag excursie): Houdt u niet van fietsen dan kunt u per airconditioned bus naar het UNESCO Werelderfgoed Ayutthaya en vaart u per airconditioned cruiser, met aan boord een buffetlunch, terug naar Bangkok.




Dag 5: Bangkok - River Kwai (ca. 130 km)



Om ca. 06.30 uur wordt u opgehaald voor een reis in internationaal gezelschap naar de River Kwai. U bezoekt het oorlogsmuseum, de erebegraafplaats en de brug over de River Kwai. Na de lunch vaart u naar de Hellfire Pass waar krijgsgevangenen een bergpas hebben moeten hakken. Lunch, diner en overnachting op de Jungle Rafts, met op bamboevlotten gebouwde kamers in de jungle. Er is geen elektriciteit, maar de olielampen zorgen voor een gezellige atmosfeer. Ter plaatse kunt diverse extras reserveren, zoals het maken van een rit op een olifant.

Dag 6: River Kwai - Bangkok (ca. 130 km)



Na het ontbijt bezoekt u het nabijgelegen dorp van de Mon-stam. Na de lunch maakt u een enerverende rit over de Birmaspoorlijn. U stapt uit bij de 'Bridge', vanwaar u wordt teruggereden naar uw hotel in Bangkok.

Dag 7: Bangkok - Jomtien



Na het ontbijt volgt een transfer naar het Jomtien Palm Beach, waar u 7 nachten verblijft.

Dag 8 - 13: Jomtien Heerlijke stranddagen



ter vrije besteding. Jomtien en het nabijgelegen Pattaya vormen de ideale bestemming voor wie heerlijk wil genieten van de vele attracties, winkels, terrasjes, het uitgaansleven, de watersporten of relaxen op de zandstranden. 's Avonds biedt Pattaya veel entertainment en een gezellig nachtleven. In Jomtien is het een stuk rustiger.

Dag 14: Jomtien - Luchthaven Bangkok



Op eigen gelegenheid en kosten gaat u naar het vliegveld van Bangkok.

Dag 15: Bangkok - Amsterdam



Kort na middernacht vertrekt uw vlucht naar Amsterdam, waar u 's morgens aankomt.

Overnachtingen U verblijft in goede middenklasse hotels, de jungle rafts bij River Kwai zijn eenvoudig.




Lees als: plaats * hotel 3 x Bangkok * Royal Benja Hotel 1 x River Kwai * River Kwai Jungle Rafts 1 x Bangkok * Royal Benja Hotel 7 x Jomtien * Jomtien Palm Beach Accommodaties onder voorbehoud van wijzigingen




Inbegrepen Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. direct met China Airlines Luchthavenbelasting en brandstoftoeslag Vervoer per airconditioned auto of (mini)van en longtailboot Verzorging op basis van logies & ontbijt, lunch op dag 4, 5, 6 en diner op dag 5 12 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties (lokale classificatie), de River Kwai Jungle Rafts zijn eenvoudig Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden Begeleiding door prive chauffeur en Engelssprekende gids (dag 2 t/m 7). Op dagen en dagdelen ter vrije besteding beschikt u niet over het vervoer en de gids Aankomsttransfer




Niet inbegrepen Vertrektransfer Overige maaltijden, fooien en uitgaven van persoonlijke aard Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden Eventuele verplichte kerst- en oudejaarsdiners



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


15 daagse prive rondreis Kennismaking met Thailand Jomtien 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203