16 daagse groepsrondreis Exotisch Zuid Thailand Afbeelding 16 daagse groepsrondreis Exotisch Zuid Thailand
16 daagse groepsrondreis Exotisch Zuid Thailand ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

16 daagse groepsrondreis Exotisch Zuid Thailand

***




Dag 1: Amsterdam - Bangkok


's Middags vertrek uit Amsterdam voor uw vlucht naar Bangkok.


Dag 2: Bangkok (ca. 60 km)


Na aankomst wordt u verwelkomd door uw reisleider en volgt de transfer naar het centraal en op loopafstand van de bekende Patpong avondmarkt gelegen Narai Hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt de tijd nemen om de stad zelf te verkennen, ook uw reisleider wijst u graag de weg. Ter plaatse kunt u ook leuke excursies extra reserveren. Tijdens de klong tour maakt u na de lunch een verfrissende boottocht door de kanalen van de stad. 's Avonds bieden wij u de mogelijkheid om Bangkok te bekijken vanuit het hoogste gebouw van Thailand: de Baiyoke Tower. Vanaf de 84e verdieping heeft u een fantastisch uitzicht en op de 78e verdieping geniet u van een zeer goed buffet. U verblijft 3 nachten in deze wereldstad.


Dag 3: Bangkok - stadstour (ca. 25 km)


U zult Bangkok ontdekken met het openbaar vervoer! Met de 'Skytrain', de manier om comfortabel en snel door Bangkok te reizen, gaan we richting de Chao Phraya rivier. Hier vaart u per riviertaxi naar het prachtige Grand Palace en de Tempel van de Smaragden Boeddha, die we uiteraard gaan bezoeken. Aansluitend bezoekt u China Town, waar u door een wirwar van steegjes wandelt en de Chinese markt met zijn talloze kruiden, etenswaren en andere snuisterijen bezoekt; Een wereld op zichzelf! Per boot, skytrain of stadsbus gaat u terug naar het hotel. 's Avonds bieden wij u de mogelijkheid om de Siam Niramit show te bezoeken, ter plaatse extra te reserveren.


Dag 4: Bangkok


Dag ter vrije besteding. Ter plaatse kunt u mooie excursies extra reserveren, zoals naar de best bewaard gebleven drijvende markt van het land, de bezienswaardigheden in Kanchanaburi en de River Kwai. Hierbij maakt u tevens een enerverende rit per boemeltrein over de Birmaspoorlijn. Wilt u Bangkok op een bijzondere manier verkennen dan is een fietstocht door een niet-toeristisch deel van Bangkok een uitstekende optie. 's Avonds bieden wij u de mogelijkheid om een dinercruise te maken op de machtige Chao Phraya rivier.


Dag 5: Bangkok - Nachttrein naar Surat Thani


In de middag vertrekt u naar het treinstation van Bangkok. Hier gaat u aan boord van de slaaptrein naar Surat Thani, waar u de volgende ochtend vroeg zal aankomen. U verblijft in een 2e klasse rijtuig met airconditioning in een, in de lengterichting van de trein en middels een gordijn afgeschermde, couchette; Een bijzondere ervaring.


Dag 6: Surat Thani - Khao Sok National Park (ca. 90 km)


Aankomst in de vroege ochtend op het station van Surat Thani. Na een ontbijt volgt de transfer naar het Khao Sok Nationaal Park, een van de meest indrukwekkende oerwouden van Zuid-Thailand, waar u overnacht in een boomhuis. Na de lunch gaat u langs indrukwekkende rotswanden en door een tunnel van dichte jungle tuben (varen op een binnenband) of kanoen op de Klong Sok rivier, een ware sensatie! Mocht tubing of kanoen in de droge tijd niet mogelijk zijn, dan maakt u een wandeling door het Khao Sok Nationaal Park. Tijdens een diner in Tree Tops zorgen (olie)lampen, tesamen met de vele vuurvliegjes en de geheimzinnige junglegeluiden voor een heel bijzondere en gezellige sfeer.


Dag 7: Khao Sok National Park


Na het ontbijt rijdt u met een pick-up truck naar het Rajaprapha meer, met een stop bij een lokale markt. De boottocht over dit enorme stuwmeer naar de rafthouses is een onvergetelijke ervaring. Na de lunch bezoekt u per boot een vissersdorpje en gaat u vervolgens naar een grot met vleermuizen, waar u heerlijk kunt zwemmen in het heldere water. Ter afsluiting bezoekt u een pittoreske waterval. Na het diner op de rafthouses maakt u een korte nachtelijke safari. U valt in slaap, omgeven door een weldadige stilte met daarin alleen wat nachtelijke dierengeluiden.


Dag 8: Khao Sok National Park - Krabi (ca. 120 km)


Tijdens het ochtendgloren maakt u een begeleide avontuurlijke kanotocht over het meer. Er is een goede kans om wilde dieren te zien. Na uw ontbijt maakt u als afscheid een spectaculaire boottocht door de maagdelijke Khao Sok jungle naar de pier, vanwaar u per pick-up truck naar Takun reist. Per airconditioned minivan vertrekt u naar het met ongekend mooi natuurschoon omringde Krabi. U verblijft 3 nachten in het prachtig en tropisch gelegen Maritime Park & Spa Resort


Dag 9 & 10: Krabi


Ontbijt en dagen ter vrije besteding. Krabi biedt met haar paradijselijke stranden en eilanden, ongekende natuurschoon en bezienswaardigheden alle ingredienten voor een droomvakantie. Ter plaatse kunt u extra excursies reserveren, zoals een enerverende boottocht langs de mangrovebossen en een snorkeltrip bij fascinerende rotseilanden in de wateren van Krabi, of wat dacht u van een schitterende boottocht door de Phang Nga Bay met bezoek aan het James Bond eiland. Niet voor niets heeft Krabi inmiddels de reputatie verworven een van de mooiste bestemmingen van Thailand te zijn.


Dag 11: Krabi - Phuket (ca. 180 km)


Na het ontbijt rijdt u naar het bekende en mooie tropische eiland Phuket waar u 4 nachten verblijft in het prachtig, in een grote tropische tuin en in het gezellige Patong gelegen 4-sterren Duangjitt Resort.


Dag 12 t/m 14: Phuket


Ontbijt en dagen ter vrije besteding. Phuket biedt met zijn azuurblauwe zee, prachtige witte stranden, mooie natuurlandschappen, vele winkels en gezellige uitgaansleven alles wat u zich voor een onvergetelijke droomvakantie kunt wensen. U zult zich dan ook geen moment vervelen op Phuket dat met recht de 'Parel van het Zuiden genoemd wordt.


Dag 15: Phuket - Bangkok (ca. 20 km)


In de namiddag/vooravond transfer naar de luchthaven van Phuket voor uw vlucht naar Bangkok.


Dag 16: Bangkok - Amsterdam


Kort na middernacht vertrekt uw vlucht naar Amsterdam, waar u in de ochtend aankomt.


Overnachtingen U verblijft in goede middenklasse hotels.


Lees als: plaats * hotel 3 x Bangkok * Narai Hotel 1 x Nachttrein * Bangkok - Surat Thani 1 x Khao Sok National Park * Tree Top boomhuis (1 nacht) 1 x Khao Sok National Park * Bamboo raft, bungalow op drijvend vlot (1 nacht) 3 x Krabi * Maritime Park & Spa Resort 4 x Phuket * Duangjitt Resort Accommodaties onder voorbehoud van wijzigingen


In het Khao Sok National Park verblijft u in een boomhuis en op een rafthuis. Uw Tree Top boomhuis, met een verande en zitje, is compleet ingericht met dubbelbed, muskietennet, olielamp, plafondventilator, badkamertje met douche en toilet. Uw van bamboe gemaakte drijvende bungalow is eenvoudig ingericht met een matras, muskietennet, olielampen. Het toilet en een douche deelt u met andere gasten. Er is geen electriciteit maar wel een generator, zodat u batterijen kunt opladen. Advies: breng uw eigen handdoek mee.


Inbegrepen * Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. direct met China Airlines Binnenlandse vlucht Phuket - Bangkok met Bangkok Airways Luchthavenbelasting en brandstoftoeslag Vervoer per lokale touringcar (Tourist Class) met airconditioning en/of minivan en pick-up truck Verzorging op basis van logies & ontbijt, lunch op dag 6 en 7 diner op dag 6 en 7 13 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties (lokale classificatie) Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden Begeleiding tijdens de reis door deskundige lokale Nederlandssprekende Thaise gids (dag 2 t/m 11) Alle groepstransfers gebaseerd op intercontinentale vluchten per China Airlines


Niet inbegrepen * Alle overige, niet genoemde, maaltijden Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden Fooien (THB 1500, ca. 38, vrijwillig ter plaatse bij aankomst te voldoen) en uitgaven van persoonlijke aard


Annuleringstermijn 21 dagen voor aanvang van deze groepsrondreis



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


16 daagse groepsrondreis Exotisch Zuid Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203