16 daagse groepsrondreis Glimlach van Thailand Afbeelding 16 daagse groepsrondreis Glimlach van Thailand
16 daagse groepsrondreis Glimlach van Thailand ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

16 daagse groepsrondreis Glimlach van Thailand

***

Deze scherp geprijsde en gevarieerde rondreis geeft u een prachtige indruk van de vele gezichten van het fascinerende 'Land van de Eeuwige Glimlach'. Het zou een cliche kunnen zijn, maar dat is het niet. Tijdens deze reis zult u ervaren dat u werkelijk vriendelijk en gastvrij ontvangen wordt en u bezoekt absolute hoogtepunten: de metropool Bangkok, de oude koningssteden Ayutthaya en Sukhothai en het zo boeiende...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Bangkok

Vertrek uit Amsterdam voor uw vlucht naar Bangkok.

Dag 2: Bangkok - klongtour (ca. 30 km)

Na aankomst wordt u verwelkomd door uw reisleiding en volgt de transfer naar uw centraal gelegen Narai Hotel. 's Middags maakt u een mooie en verfrissende tocht over de brede 'River of Kings' en door de smalle 'klongs' van de stad. U passeert o.a. de majestueus aan de rivieroever gelegen Wat Arun, het Grand Palace en het Royal Barge Museum met de gouden staatsieschepen. 's Avonds is er een welkomstdiner. U verblijft 3 nachten in deze fascinerende wereldstad met een betoverende ambiance.

Dag 3: Bangkok stadstour (ca. 25 km)

In de oude binnenstad maakt u een wandeling over de grootste bloemenmarkt van Bangkok en aansluitend bezoekt u het schitterende Grand Palace en de Tempel van de Smaragden Boeddha. De pracht en praal van het enorme complex zijn oogverblindend. De middag is ter vrije besteding. Dag 4: Bangkok Dag ter vrije besteding. Een mooie optionele excursie is een bezoek aan de Drijvende Markt en de River Kwai. Wilt u de stad op een bijzondere manier verkennen dan is een fietstocht door een niet-toeristisch deel van Bangkok een uitstekende optie.

Dag 5: Bangkok - Ayutthaya - Phitsanulok (ca. 385 km)

U rijdt naar het glorierijke verleden van Ayutthaya en bezoekt een van de ruines in het wereldberoemde Historical Park. Aansluitend rijdt u door de centrale vlakte met de vele rijstvelden naar Phitsanulok, met een stop bij het Wat Kai apenbos. U overnacht in een centraal gelegen hotel.

Dag 6: Phitsanulok - Sukhothai - Chiang Mai (ca. 350 km)

In het UNESCO Werelderfgoed Sukhothai Historical Park verkent u per fiets de vele ruines, monumenten, Boeddhabeelden en serene lotusvijvers. 's Middags bezoekt u de Mae Ta junglemarkt, waar o.a. gegrilde insecten en kevers als etenswaar worden aangeboden. Zeker het proberen waard! U verblijft 4 nachten in het centraal en op loopafstand van de sfeervolle avondmarkt gelegen Imperial Pornping Hotel.

Dag 7: Chiang Mai (ca. 80 km)

Na het ontbijt bezoekt u de zeer vereerde 'jungletempel' Doi Suthep, gelegen op 1.054m hoogte in het gelijknamige nationale park. Aansluitend ziet u in Borsang de befaamde handvaardigheidsindustrie met o.a het beschilderen van parasols en het bewerken van edelstenen. 's Avonds maakt u een enerverende rit per traditionele songtaew (2-banken taxi) naar een mooi gelegen resort aan de Ping rivier voor een sfeervol moekratha (Thais bbq) diner.

Dag 8: Chiang Mai (ca. 120 km)

In een van de mooiste olifantenscholen van het land ziet u hoe de dikhuiden een bad in de rivier nemen, gevolgd door een vermakelijke show en demonstratie van het zware werk dat de olifanten kunnen verrichten. Optioneel kunt u een tocht op de rug van een olifant door de jungle maken, gevolgd door een rit per authentieke ossenkar en een indrukwekkende bamboeraft over de rivier. Tevens bezoekt u een mooie orchideeenkwekerij en, m.u.v. de schoolvakanties, een lokale dorpsschool.

Dag 9: Chiang Mai Dag

ter vrije besteding. We hebben voor u enkele bijzondere optionele excursies geselecteerd, zoals een fietstocht door de landelijke omgeving van Chiang Mai, een bezoek aan de hoogste berg van het land, een dagtrip naar de Gouden Driehoek, een tour naar de Mae Sa Valley tuinen en bergstammen en een cursus Thais koken.

Dag 10: Chiang Mai - Nachttrein Bangkok

In de namiddag volgt de transfer naar het station voor de slaaptrein naar Bangkok. Tijdens deze bijzondere reis verblijft u in een 2e klasse rijtuig met airconditioning en in een, in de lengterichting van de trein en middels een gordijn afgeschermde, couchette.

Dag 11: Bangkok - Jomtien (ca. 160 km)

Aankomst in de vroege ochtend in Bangkok en transfer naar de gezellige badplaats Jomtien, waar u 4 nachten verblijft in het bij het mooie zandstrand gelegen hotel.

Dag 12 t/m 14: Jomtien Dagen

ter vrije besteding. U kunt heerlijk relaxen aan het strand en genieten van de recreatiemogelijkheden. In Jomtien en het nabijgelegen Pattaya vindt u vele winkels, terrasjes en restaurants. Een bezoek aan bijvoorbeeld het Million Years Stone Park of Underwaterworld is zeker de moeite waard. Voor de kust biedt het heldere water van de eilandjes Koh Larn en Koh Sak en het verder naar het zuidoosten gelegen paradijselijke zeepark van Koh Samet uitstekende snorkel- en duikfaciliteiten. 's Avonds biedt Pattaya een kermisachtige sfeer met veel entertainment en een gezellig nachtleven. In Jomtien is het een stuk rustiger.

Dag 15: Jomtien - Bangkok

Dag ter vrije besteding. In de vooravond transfer naar het vliegveld van Bangkok.

Dag 16: Bangkok - Amsterdam

Kort na middernacht vertrekt uw vlucht naar Amsterdam waar u 's morgens aankomt.

Overnachtingen Gedurende deze groepsrondreis verblijft u in goede middenklasse hotels.

Plaats * Accommodatie 3 x Bangkok * Narai Hotel 1 x Phitsanulok * Amarin Lagoon Hotel 4 x Chiang Mai * Imperial Pornping Hotel 1 x Nachttrein * Chiang Mai - Bangkok 4 x Jomtien * Sea Breeze Jomtien Resort Accommodaties onder voorbehoud van wijzigingen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u een definitief overzicht van de voor u gereserveerde accommodaties.

Inbegrepen Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. met China Airlines Luchthavenbelasting en brandstofheffing Vervoer per lokale touringcar (Tourist Class) met airconditioning Verzorging op basis van logies & ontbijt, diner op dag 2 en 7 * 12 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties (lokale classificatie) 1 overnachting in de nachttrein van Chiang Mai naar Bangkok in een 2e klasse sleeper Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden Begeleiding tijdens de reis (dag 2 t/m 11) door deskundige lokale Nederlandssprekende Thaise gids Alle groepstransfers gebaseerd op de intercontinentale vlucht per China Airlines Kerstdiner op 24/12 (groep met vertrek op 10/12) Oudejaarsdiner op 31/12 (groep met vertrek op 24/12)

Niet inbegrepen * Alle overige, niet genoemde, maaltijden Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden Fooien (THB 1.500, ca. 35, vrijwillig ter plaatse bij aankomst te voldoen) en uitgaven van persoonlijke aard

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 18

Annuleringstermijn 21 dagen voor aanvang van deze groepsrondreis



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

16 daagse groepsrondreis Glimlach van Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203