16 daagse groepsrondreis Verrassend Thailand Afbeelding 16 daagse groepsrondreis Verrassend Thailand
16 daagse groepsrondreis Verrassend Thailand ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

16 daagse groepsrondreis Verrassend Thailand

***

Een verrassend mooie reis die u de veelzijdigheid van het exotische Thailand laat zien. In de hoofdstad Bangkok reist u met het openbaar vervoer en bezoekt u het schitterende Grand Palace en wandelt u door het authentieke Chinatown. Na een uitgebreide tour door het glorierijke verleden van Siam in het Werelderfgoed Ayutthaya reist u met de nachttrein naar het noorden van het land, vol met tradities en prachtig...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Bangkok

's Middags vertrek uit Amsterdam voor uw vlucht naar Bangkok.

Dag 2: Bangkok (ca. 30 km)

Na aankomst wordt u verwelkomd door uw reisleider en volgt de transfer per luxe touringcar naar het centraal gelegen Narai hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. Bangkok kent veel bezienswaardigheden en uw reisleider wijst u graag de weg. Als u wilt kunt u deze middag ter plaatse al een leuke klong tour extra reserveren. Na een lunch maakt u dan een verfrissende boottocht door de kanalen van de stad. 's Avonds bieden wij u de mogelijkheid om Bangkok te bekijken vanuit het hoogste gebouw van Thailand: de Baiyoke Tower, ter plaatse extra te reserveren. Vanaf de 84e verdieping heeft u een fantastisch uitzicht en op de 78e verdieping geniet u van een zeer goed buffet. U verblijft 3 nachten in de hoofdstad.

Dag 3: Bangkok - stadstour (ca. 25 km)

U zult Bangkok ontdekken met het openbaar vervoer! Met de 'Skytrain', de manier om comfortabel en snel door Bangkok te reizen, gaan we richting de Chao Phraya rivier. Hier vaart u per riviertaxi naar het prachtige Grand Palace en de Tempel van de Smaragden Boeddha, die we uiteraard gaan bezoeken. Aansluitend bezoekt u Chinatown, waar u door een wirwar van steegjes wandelt en de Chinese markt met zijn talloze kruiden, etenswaren en andere snuisterijen bezoekt; Een wereld op zichzelf! Per boot, skytrain of stadsbus gaat u terug naar het hotel. 's Avonds bieden wij u de mogelijkheid om de Siam Niramit show te bezoeken, ter plaatse extra te reserveren.

Dag 4: Bangkok

Dag ter vrije besteding. Ter plaatse kunt u mooie excursies extra reserveren, zoals naar de best bewaard gebleven drijvende markt van het land, de bezienswaardigheden in Kanchanaburi en de River Kwai. Hierbij maakt u tevens een enerverende rit per boemeltrein over de Birmaspoorlijn. Wilt u Bangkok op een bijzondere manier verkennen dan is een fietstocht door een niet-toeristisch deel van Bangkok een uitstekende optie. 's Avonds bieden wij u de mogelijkheid om een dinercruise te maken op de machtige Chao Phraya rivier.

Dag 5: Bangkok - Ayutthaya - Nachttrein Chiang Mai

Rond het middaguur rijdt u naar Ayutthaya, 4 eeuwen lang de hoofdstad van het koninkrijk Siam. Hier maakt u een prachtige tocht door het wereldberoemde Historical Park en bezoekt daarbij 2 van de imposante ruines. In de namiddag volgt de transfer naar het station voor de slaaptrein naar Chiang Mai. Tijdens deze bijzondere reis verblijft u in een 2e klasse rijtuig met airconditioning in een, in de lengterichting van de trein en middels een gordijn afgeschermde, couchette.

Dag 6: Chiang Mai - Moekratha diner

Aankomst in de vroege ochtend op het station van Chiang Mai en transfer naar het op loopafstand van de gezellige avondmarkt gelegen hotel, waar u de komende 4 nachten zult verblijven. Na het ontbijt in uw hotel is de rest van de dag ter vrije besteding. Chiang Mai kent veel bezienswaardigheden en uw reisleider wijst u graag de weg. Vanavond maakt u een enerverende rit per traditionele songtaew (2-banken taxi) naar een mooi gelegen resort aan de Ping rivier voor een sfeervol moekratha (Thais bbq) diner.

Dag 7: Chiang Mai (ca. 70 km)

Na het ontbijt bezoekt u de 'jungletempel' Doi Suthep, prachtig gelegen op 1.054m hoogte in het gelijknamige nationale park. Vanaf het terras van dit zeer vereerde heiligdom heeft u een mooi uitzicht over de stad en de vallei. Vervolgens ziet u in Borsang de befaamde handvaardigheidsindustrie met o.a. het beschilderen en vervaardigen van parasols en het bewerken van edelstenen, tevens bezoekt u een zijdeatelier.

Dag 8: Chiang Mai (ca. 120 km)

Opnieuw een enerverende dag die u niet snel zult vergeten. Na het ontbijt bezoekt u een van de mooiste olifantenkampen van Noord-Thailand, prachtig gelegen in een door beboste bergen omgeven dal aan de Ping rivier. Na aankomst ziet u hoe de dikhuiden worden gewassen in de rivier en getraind worden voor zware en intelligente werkzaamheden. Ter plaatse kunt u op een olifant een tocht door de jungle extra reserveren, gevolgd door een rit per authentieke ossenkar en een indrukwekkende tocht per bamboeraft over de rivier. Na de lunch bezoekt u een mooie orchideeenkwekerij en m.u.v. de schoolvakanties, een dorpsschool.

Dag 9: Chiang Mai

Dag ter vrije besteding. Ter plaatse zijn enkele bijzondere excursies geselecteerd die u extra kunt reserveren, zoals een Mae Sa Vallei tuinen en bergstammen tour, een fietstocht door de groene omgeving van Chiang Mai, een bezoek aan de hoogste berg van Thailand of een cursus Thais koken.

Dag 10: Chiang Mai - Nachtbus naar Jomtien (ca. 700 km)

Dag ter vrije besteding. Ook vandaag heeft u nog de mogelijkheid een excursie waar u op dag 9 niet aan toe bent gekomen te ondernemen. In de namiddag volgt de transfer naar het busstation van Chiang Mai voor uw reis met de nachtbus naar Jomtien die om ca. 19.00 uur vertrekt. U reist verrassend comfortabel per VIP airconditioned bus. Tijdens de reis worden diverse snacks, water en softdrinks geserveerd. De comfortabele stoelen kunnen in een slaaphouding.

Dag 11: Jomtien

Aankomst in de vroege ochtend in de gezellige badplaats Jomtien. Aansluitend volgt de transfer naar het mooie, bij het strand gelegen hotel, waar u de komende 4 nachten zult verblijven. Na het ontbijt in het hotel is de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 12-14: Jomtien

Dagen ter vrije besteding. U kunt heerlijk relaxen aan het strand en genieten van de recreatiemogelijkheden. In Jomtien en het nabijgelegen Pattaya vindt u vele winkels, terrasjes en restaurants. Een bezoek aan bijvoorbeeld het Million Years Stone Park of Underwaterworld is zeker de moeite waard. Voor de kust biedt het heldere water van de eilandjes Koh Larn en Koh Sak en het verder naar het zuidoosten gelegen paradijselijke zeepark van Koh Samet uitstekende snorkel- en duikfaciliteiten. 's Avonds biedt Pattaya veel entertainment en een gezellig nachtleven. In Jomtien is het een stuk rustiger.

Dag 15: Jomtien - Bangkok

Dag ter vrije besteding. In de vooravond transfer naar het vliegveld van Bangkok.

Dag 16: Bangkok - Amsterdam

Kort na middernacht vertrekt uw vlucht naar Amsterdam waar u 's morgens aankomt.

Overnachtingen Gedurende deze groepsrondreis verblijft u in goede middenklasse hotels.

Plaats * Accommodaties 3 x Bangkok * Narai Hotel 1 x Nachttrein * Ayutthaya - Chiang Mai 4 x Chiang Mai * Imperial Pornping Hotel 1 x VIP Nachtbus * Chiang Mai - Jomtien 4 x Jomtien * Sea Breeze Jomtien Resort Accommodaties onder voorbehoud van wijzigingen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u een definitief overzicht van de voor u gereserveerde accommodaties.

Inbegrepen Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. met China Airlines Luchthavenbelasting en brandstoftoeslag Vervoer per lokale touringcar of minivan (Tourist Class) met airconditioning Verzorging op basis van logies & ontbijt, diner op dag 6 11 overnachtingen volgens programma in goede middenklasse accommodaties (lokale classificatie) 1 overnachting in de nachttrein van Ayutthaya naar Chiang Mai in een 2e klasse sleeper 1 overnachting in de nachtbus van Chiang Mai naar Jomtien in een lokale touringcar (VIP Class) met airconditioning Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden Begeleiding tijdens de reis (dag 2 t/m 11) door deskundige lokale Nederlandssprekende Thaise gids Alle groepstransfers gebaseerd op intercontinentale vluchten per China Airlines

Niet inbegrepen * Alle overige, niet genoemde maaltijden Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden Fooien (THB 1500, ca. 38, vrijwillig ter plaatse bij aankomst te voldoen) en uitgaven van persoonlijke aard



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

16 daagse groepsrondreis Verrassend Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203