16 daagse prive rondreis Klassiek Thailand Afbeelding 16 daagse prive rondreis Klassiek Thailand
16 daagse prive rondreis Klassiek Thailand ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

16 daagse prive rondreis Klassiek Thailand

***



Dag 1: Bangkok (ca. 60 km)

Na aankomst wordt u verwelkomd door uw gids en volgt de transfer naar het centraal en op loopafstand van de bekende Patpong avondmarkt gelegen Narai Hotel. In de middag maakt u een verfrissende boottocht over de brede Chao Phraya rivier en door de smalle klongs van de stad. U passeert daarbij o.a. het Royal Barge Museum met de gouden staatsieschepen en de Wat Arun, welke majestueus oprijst aan de oever. Tevens maakt u een wandeling over de kleurrijke bloemen- en groentemarkt. 's Avonds is er een welkomstdiner. U verblijft 2 nachten in het Narai Hotel.

Dag 2: Bangkok (ca. 25 km)

Na het ontbijt bezoekt u het Grand Palace en de Tempel van de Smaragden Boeddha. Aansluitend maakt u een wandeling door het authentieke Chinatown met zijn smalle steegjes, vele pakhuizen en de 'foodmarket'. Overal is het een gezellige drukte. Na de lunch is de middag ter vrije besteding.

Dag 3: Bangkok - Drijvende Markt - River Kwai (ca. 280 km)

U rijdt naar Damnoen Saduak en vaart naar de kleurrijkste en best bewaard gebleven Drijvende Markt van het land. U rijdt verder naar de plaats Kanchanaburi voor een bezoek aan de Erebegraafplaats. Na de lunch wandelt u over de beruchte 'Bridge on the River Kwai' en maakt u een treinrit over de Birmaspoorlijn. Aansluitend gaat u naar het fraai aan de Kwai rivier gelegen Pung Waan Yai Resort & Spa, waar u 1 nacht verblijft.

Dag 4: River Kwai - Ayutthaya - Tak (ca. 475 km)

U rijdt naar Ayutthaya waar u een tocht maakt langs de vele bezienswaardigheden van het Ayutthaya Historical Park en u bezoekt een van de imposante ruines. Na de lunch rijdt u door het vruchtbare stroomgebied van de Chao Phraya rivier. Onderweg wordt gestopt bij de kalksteenformaties van Khao Nor met haar vele apen. In de namiddag bereikt u uw hotel in Tak. U verblijft 1 nacht in het Viangtak Riverside Hotel, gelegen aan de Ping rivier.

Dag 5: Tak - Lampang - Chiang Mai (ca. 310 km)

U bezoekt de prachtig gelegen Bhumipol stuwdam en rijdt naar Lampang met de uit teakhout bestaande Wat Phra That Lampang Luang. In de middag bereikt u Chiang Mai. U verblijft 4 nachten in het centraal en op loopafstand van de sfeervolle avondmarkt gelegen Pornping Tower Hotel. s Avonds biedt onze agent in Thailand u een diner aan.

Dag 6: Chiang Mai (ca. 70 km)

Vanochtend rijdt u naar de op 1.054m hoogte gelegen Doi Suthep tempel. De route gaat langs de prachtige bossen van het gelijknamige nationale park en geeft een mooi uitzicht over de stad en de vallei.'s Middags bezoekt u Borsang. Hier kunt u o.a. het maken van Thaise zijde, de bekende parasols en het bewerken van edelstenen gadeslaan. Ook neemt u een kijkje bij het zilversmeden en het bewerken van edelstenen. Vanavond maakt u een enerverende rit per traditionele songtaew (2-banken taxi) naar een mooi gelegen resort aan de Ping rivier voor een sfeervol 'moekratha' (Thais bbq) diner.

Dag 7: Chiang Mai (ca. 120 km)

In een van de mooiste olifantenscholen van Noord-Thailand ziet u o.a. hoe deze intelligente dieren worden getraind voor het verrichten van zware werkzaamheden. Optioneel kunt u op een olifant een tocht door de jungle maken, gevolgd door een rit per authentieke ossenkar en een indrukwekkende bamboeraft over de rivier. Om nooit te vergeten! Na de lunch bezoekt u een orchideeenkwekerij en, m.u.v. de schoolvakanties, een lokale dorpsschool.

Dag 8: Chiang Mai Dag ter vrije besteding.

We hebben voor u enkele bijzondere optionele excursies geselecteerd zoals een Mae Sa Valley tuinen en bergstammen tour door de groene omgeving van Chiang Mai, een fietstocht langs de Ping rivier, een bezoek aan de hoogste berg van Thailand of een cursus Thais koken.

Dag 9: Chiang Mai - Chiang Rai (ca. 190 km)

U wordt uitgenodigd om 's morgens vroeg eerst eten aan de monniken te gaan offeren. Via de prachtige Doi Saket bergroute rijdt u naar Chiang Rai met onderweg een stop bij de Mae Ka Chan warmwaterbronnen. Na de lunch is de middag vrij. U verblijft 2 nachten in het fraai aan de Maekok rivier gelegen Rimkok Resort.

Dag 10: Gouden Driehoek (ca. 150 km)

Na het ontbijt rijdt u naar de Doi Tung, de meest noordelijk gelegen berg van het land en verblijfplaats van bergvolkeren. U bezoekt hier de mooie bloementuinen van de Koninklijke zomerresidentie en een dorp van de Akha bergstam. Vervolgens gaat u naar het stadje Mae Sai aan de grens met Birma. Hier proeft u de lokale sfeer op de markt met vele Birmese en Laotiaanse producten. Na de lunch rijdt u naar de Gouden Driehoek, het drielandenpunt met Birma en Laos en maakt u een boottocht over de machtige Mekong rivier met onderweg een stop in Laos, wat is toegestaan zonder visum.

Dag 11: Chiang Rai - Sukhothai - Phitsanulok (ca. 445 km)

U bezoekt het grote meer van Phayao en rijdt naar het Phae Muang Phi Forest Park. Hier maakt u een wandeling langs de door erosie geschapen aardzuilen van klei en zand. Na de lunch gaat u per fiets op ontdekking door het wereldberoemde Sukhothai Historical Park. In de namiddag arriveert u in de plaats Phitsanulok. U verblijft 1 nacht in het mooi gelegen Amarin Lagoon Hotel.

Dag 12: Phitsanulok - Cha-Am (ca. 540 km)

Dwars door de uitgestrekte rijst-, cassave- en suikerrietvelden, met onderweg een lunch en een bezoek aan de 100 jaar oude Sam Chuk markt, rijdt u naar de gezellige badplaats Cha-Am, waar u 2 nachten verblijft in het bij het mooie zandstrand gelegen The Cha-Am Methavalai Hotel. Zowel de gids als de auto verlaten u na aankomst in het hotel.

Dag 13: Cha-Am Dag ter vrije besteding.

Cha-Am beschikt over een prachtig breed zandstrand met aan de boulevard winkeltjes en restaurants waar u goed kunt eten. Een bezoek aan het 25km ten zuiden gelegen Hua Hin met het authentieke spoorwegstation, de vissershaven en de gezellige avondmarkt is zeker de moeite waard. Ook biedt de jungle van het nabijgelegen Kaeng Krachan of het Khao Sam Roi Yot National Park een uitstekend alternatief indien u iets anders wilt dan een dagje aan het strand.

Dag 14: Cha-Am - Bangkok (ca. 200 km)

Dag ter vrije besteding. In de vooravond transfer naar het vliegveld van Bangkok of het vervolg van de reis volgens uw eigen reisplan.

Overnachtingen U verblijft in goede middenklasse hotels.

Plaats * Accommodaties 2 x Bangkok * Narai Hotel 1 x River Kwai * Pung Waan Yai Resort & Spa 1 x Tak * Viang Tak Riverside Hotel 4 x Chiang Mai * Imperial Pornping Hotel 2 x Chiang Rai * Rimkok Resort 1 x Phitsanulok * Amarin Lagoon Hotel 2 x Cha-Am * The Cha-Am Methavalai Hotel Accommodaties onder voorbehoud van wijzigingen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u een definitief overzicht van de voor u gereserveerde accommodaties.

Inbegrepen Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. met China Airlines Luchthavenbelasting en brandstofheffing Vervoer per airconditioned auto of (mini)op dag 2 t/m 13 Verzorging op basis van logies & ontbijt, lunch op dag 3 t/m 5, 8, 10 t/m 13 en diner op dag 2, 6 en 7 13 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties (lokale classificatie) Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden Begeleiding door prive-chauffeur en Engelssprekende gids op dag 2 t/m 13 Transfers

Niet inbegrepen * Overige maaltijden, fooien en uitgaven van persoonlijke aard Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden Eventuele verplichte kerst- en oudejaarsdiners



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


16 daagse prive rondreis Klassiek Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203