16 daagse prive rondreis Tropisch Zuid Thailand Afbeelding 16 daagse prive rondreis Tropisch Zuid Thailand
16 daagse prive rondreis Tropisch Zuid Thailand ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

16 daagse prive rondreis Tropisch Zuid Thailand

***



Dag 1: Amsterdam - Bangkok

's Middags vertrek uit Amsterdam voor uw vlucht naar Bangkok.

Dag 2: Bangkok (ca. 30 km)

Na aankomst wordt u verwelkomd door uw gids en volgt de transfer naar het centraal gelegen Narai Hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. Bangkok kent vele bezienswaardigheden en uw gids wijst u graag de weg. Ter plaatse kunt eventueel een middag- en een avondexursie extra reserveren. Na een lunch maakt u dan een verfrissende boottocht door de kanalen van de stad. 's Avonds bieden wij u de mogelijkheid om Bangkok te bekijken vanuit het hoogste gebouw van Thailand: de Baiyoke Tower. Vanaf de 84e verdieping heeft u een ongekend interessant uitzicht over deze metropool en op de 78e verdieping geniet u van een zeer goed buffet. U verblijft 3 nachten in de hoofdstad.

Dag 3: Bangkok - stadstour

U zult Bangkok ontdekken met het openbaar vervoer! Met de 'Skytrain', de manier om comfortabel en snel door Bangkok te reizen, gaan we richting de Chao Phraya rivier. Hier vaart u per riviertaxi naar het prachtige Grand Palace en de Tempel van de Smaragden Boeddha, die we uiteraard gaan bezoeken. Vervolgens gaat u naar Chinatown, een wereld op zichzelf! U wandelt door een wirwar van steegjes en bezoekt de Chinese markt met zijn talloze kruiden, etenswaren en andere snuisterijen. Per boot, skytrain of stadsbus gaat u terug naar het hotel. Ter plaatse kunt u een bezoek aan de Siam Niramit show extra reserveren.

Dag 4: Bangkok Dag ter vrije besteding.

Vooraf of ter plaatse kunt u een mooie dag- en avondexcursie extra reserveren, zoals een excursie naar de best bewaard gebleven drijvende markt van het land en de bezienswaardigheden in Kanchanaburi en de River Kwai, of een fietstocht door een niet-toeristisch deel van Bangkok. Als avondexcursie bieden wij u de mogelijkheid om een dinercruise te maken op de machtige Chao Phraya rivier.

Dag 5: Bangkok - Hua Hin (ca. 210km)

U wordt bij uw hotel opgehaald en rijdt naar de plaats Phetchaburi. Hier bezoekt u de Khao Luang grot met zijn vele boeddhabeelden en het prachtige Phra Nakhon Khiri, het 19e eeuwse paleiscomplex van koning Rama IV. De diverse gebouwen liggen verspreid over 3 heuvels en worden temidden van de bossen en rotsen met elkaar verbonden door wandelpaden. Na de lunch rijdt u naar Hua Hin waar u 1 nacht verblijft.

Dag 6: Hua Hin - Chumphon (ca. 260km)

Een mooie dag waarbij u kennis maakt met de levensstijl van de lokale bevolking van Zuid-Thailand. U bezoekt een ananas-, kokosnoot- en rubberplantage en luncht vandaag in een lokaal restaurant aan het mooie Ban Krut strand. Vanaf de 'Spiegelberg' heeft u een prachtig uitzicht over de kalkstenen klippen en eilanden voor de kust en vanaf de Chedi Kiti Prakat over de lange kustlijn van de Golf van Thailand. U verblijft 1 nacht in het rustige bij het strand gelegen Novotel Chumphon Beach Resort & Golf.

Dag 7: Chumphon - Surat Thani (ca. 210km)

Ontbijt en een vrije ochtend om heerlijk te relaxen in het prachtige resort. Na het middaguur rijdt u via de Lang Suan fruitmarkt naar het oude stadje Chaiya voor een bezoek aan de bekende Srivijaya-stijl Chedi. U rijdt vervolgens langs palmen- en rubberplantages en bereikt de plaats Surat Thani, gelegen aan de Tapi rivier. U verblijft 1 nacht in het Diamond Plaza Hotel.

Dag 8: Surat Thani - Krabi (ca. 190km)

Vandaag rijdt u door een overweldigend landschap van tropische regenwouden en doorkruist u het schiereiland met een prachtig uitzicht op de ruige karstformaties van het Khao Sok National Park, een van de indrukwekkendste oerwouden van Zuid-Thailand. Na de lunch maakt u een schitterende boottocht door de Phang Nga Bay, bekend vanwege de uitgestrekte mangrovebossen, de fascinerend hoog uit zee oprijzende kalksteenrotsen en het James Bond eiland. Vervolgens rijdt u naar het fraaie, op Aonang Beach en op loopafstand van het strand gelegen hotel, waar u 3 nachten zult verblijven.

Dag 9 & 10:

Krabi Dagen ter vrije besteding. Krabi biedt met haar paradijselijke stranden en eilanden en ongekende natuurschoon alle ingredienten voor een droomvakantie. Ter plaatse kunt u mooie excursies extra reserveren, zoals een verfrissende boottocht langs de mangrovebossen en een snorkeltrip bij fascinerende rotseilanden in de wateren van Krabi, of wat dacht u van de Phi Phi eilanden. Niet voor niets heeft Krabi inmiddels de reputatie verworven een van de mooiste bestemmingen van Thailand te zijn.

Dag 11: Krabi - Phuket (ca. 180 km)

In de ochtend volgt de transfer naar het bekende Phuket waar u 4 nachten verblijft in het prachtige, in een grote tropische tuin, in het gezellige Patong gelegen 4-sterren Duangjitt Resort.

Dag 12 t/m 14: Phuket Dagen ter vrije besteding.

Phuket biedt met zijn azuurblauwe water van de zee, prachtige witte stranden, mooie natuurlandschappen, vele winkels en gezellige uitgaansleven en vele mogelijkheden tot watersporten alles wat u zich voor een onvergetelijke droomvakantie kunt wensen. Vooral de westkust van het eiland wordt gekenmerkt door stranden met uitzonderlijk fijn wit zand. Van de verschillende stranden op het eiland is Patong Beach het meest geliefd. U zult zich dan ook geen moment vervelen op Phuket dat met recht de 'Parel van het Zuiden genoemd wordt.

Dag 15: Phuket - Bangkok (ca. 20 km)

In de vooravond heeft u een transfer naar de luchthaven van Phuket voor uw vlucht naar Bangkok.

Dag 16: Bangkok - Amsterdam

Kort na middernacht vertrekt uw vlucht naar Amsterdam, waar u in de ochtend aankomt.

Overnachtingen U verblijft in goede middenklasse hotels.

Lees als: plaats * hotel 3 x Bangkok * Narai Hotel 1 x Hua Hin * Hua Hin Grand Hotel & Plaza 1 x Chumpon * Novotel Chumphon Beach Resort & Golf 1 x Surat Thani * Diamond Plaza Hotel 3 x Krabi * La Playa Resort 4 x Phuket * Duangjitt Resort Accommodaties onder voorbehoud van wijzigingen

Inbegrepen * Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. direct met China Airlines Binnenlandse vlucht Phuket - Bangkok met Bangkok Airways Luchthavenbelasting en brandstofheffing Vervoer per airconditioned auto of (mini)van op dag 2 t/m dag 8 en per publiek transport (bovengrondse metro en riviertaxi) Verzorging op basis van logies & ontbijt, lunch op dag 5, 6 en 8 13 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties (lokale classificatie) Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden Begeleiding door prive chauffeur en Engelssprekende gids op dag 2 t/m dag 8. Op dagen en dagdelen ter vrije besteding beschikt u niet over het vervoer en de gids Transfers

Niet inbegrepen * Overige maaltijden, fooien en uitgaven van persoonlijke aard Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden Eventuele verplichte kerst- en oudejaarsdiners



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


16 daagse prive rondreis Tropisch Zuid Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203