16 daagse prive rondreis Verrassend Thailand Afbeelding 16 daagse prive rondreis Verrassend Thailand
16 daagse prive rondreis Verrassend Thailand ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

16 daagse prive rondreis Verrassend Thailand

***





Dag 1: Amsterdam - Bangkok



's Middags vertrek uit Amsterdam voor uw vlucht naar Bangkok.

Dag 2: Bangkok (ca. 30 km)



Na aankomst wordt u verwelkomd door uw gids en volgt de transfer naar het centraal gelegen Narai hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. Bangkok kent vele bezienswaardigheden en uw gids wijst u graag de weg. Ter plaatse kunt eventueel een middag- en een avondexursie extra reserveren. Na een lunch maakt u dan een verfrissende boottocht door de kanalen van de stad. 's Avonds bieden wij u de mogelijkheid om Bangkok te bekijken vanuit het hoogste gebouw van Thailand: de Baiyoke Tower. Vanaf de 84e verdieping heeft u een ongekend interessant uitzicht over deze metropool en op de 78e verdieping geniet u van een zeer goed buffet. U verblijft 3 nachten in de hoofdstad.

Dag 3: Bangkok - stadstour (ca. 25 km)



U zult Bangkok ontdekken met het openbaar vervoer! Met de 'Skytrain', de manier om comfortabel en snel door Bangkok te reizen, gaan we richting de Chao Phraya rivier. Hier vaart u per riviertaxi naar het prachtige Grand Palace en de Tempel van de Smaragden Boeddha, die we uiteraard gaan bezoeken. Vervolgens gaat u naar Chinatown, een wereld op zichzelf! U wandelt door een wirwar van steegjes en bezoekt de Chinese markt met zijn talloze kruiden, etenswaren en andere snuisterijen. Per boot, skytrain of stadsbus gaat u terug naar het hotel. Ter plaatse kunt u een bezoek aan de Siam Niramit show extra reserveren.

Dag 4: Bangkok



Dag ter vrije besteding. Vooraf (zie ter inspiratie pagina 64 t/m 67 van deze kleurenbrochure) of ter plaatse kunt u een mooie dag- en avondexcursie extra reserveren, zoals een excursie naar de best bewaard gebleven drijvende markt van het land en de bezienswaardigheden in Kanchanaburi en de River Kwai. Hierbij maakt u tevens een enerverende rit per boemeltrein over de Birmaspoorlijn. Als avondexcursie bieden wij u de mogelijkheid om een dinercruise te maken op de machtige Chao Phraya rivier.

Dag 5: Bangkok - Nachttrein



Chiang Mai Dag ter vrije besteding. In de namiddag volgt de transfer naar het station voor de slaaptrein naar Chiang Mai. Tijdens deze bijzondere reis verblijft u in een 2e klasse rijtuig met airconditioning en in een, in de lengterichting van de trein en middels een gordijn afgeschermde, couchette. Wilt u deze ochtend Bangkok op een bijzondere manier verkennen, dan kunt u vooraf of ter plaatse de beroemde fietstocht door een niet-toeristisch deel van Bangkok extra reserveren.

Dag 6: Chiang Mai - Kanthoke diner



In de vroege ochtend aankomst op het station van Chiang Mai en transfer naar het op loopafstand van de gezellige avondmarkt gelegen hotel waar u de komende 4 nachten zult verblijven. Na het ontbijt in uw hotel is de rest van de dag ter vrije besteding. Chiang Mai kent veel bezienswaardigheden en uw reisleiding wijst u graag de weg. Vanavond kunt u genieten van een typisch Noord-Thais diner, opgeluisterd door een culturele show met traditionele Noord-Thaise dans, drama en muziek.

Dag 7: Chiang Mai - Doi Suthep en Borsang



Na het ontbijt bezoekt u de 'jungletempel' Doi Suthep, prachtig gelegen op 1.054m hoogte in het gelijknamige nationale park. Vanaf het terras van dit zeer vereerde heiligdom heeft u een mooi uitzicht over de stad en de vallei. Aansluitend ziet u in Borsang de befaamde handvaardigheidsindustrie met o.a. het beschilderen en vervaardigen van parasols en het bewerken van edelstenen. Tevens bezoekt u een zijdeatelier.

Dag 8: Chiang Mai - Olifantenkamp



Opnieuw een enerverende dag die u niet snel zult vergeten. Na het ontbijt bezoekt u een van de mooiste olifantenkampen van Noord-Thailand, prachtig gelegen in een door beboste bergen omgeven dal van de Mae Taeng rivier. Na aankomst ziet u hoe de dikhuiden worden gewassen in de rivier en getraind worden voor zware en intelligente werkzaamheden. Ter plaatse kunt u op een olifant een tocht door de jungle maken gevolgd door een rit per authentieke ossenkar en een indrukwekkende tocht per bamboeraft over de rivier. Een onvergetelijke ervaring! Aansluitend bezoekt u een mooie orchideeenkwekerij en, m.u.v. de schoolvakanties, een lokale dorpsschool.

Dag 9: Chiang Mai



Dag ter vrije besteding. Vooraf of ter plaatse kunt u enkele bijzondere excursies extra reserveren, zoals een fietstocht door de landelijke omgeving van Chiang Mai, een bezoek aan de hoogste berg van het land, een tour naar de Mae Sa Vallei tuinen en bergstammen, een avontuur in het regenwoud, een cursus Thais koken of een dagtrip naar de Gouden Driehoek.

Dag 10: Chiang Mai - Nachtbus naar Cha-Am



Dag ter vrije besteding. Ook vandaag heeft u nog de mogelijkheid een excursie, waar u op dag 9 niet aan toe bent gekomen, te ondernemen. In de namiddag volgt de transfer naar het busstation van Chiang Mai voor uw reis met de nachtbus naar Cha-Am die om ca. 19.00 uur vertrekt. U reist verrassend comfortabel per VIP airconditioned bus en tijdens de reis worden diverse snacks en water/softdrinks geserveerd. De stoelen kunnen in een slaaphouding gezet worden.

Dag 11: Cha-Am



Aankomst in de vroege ochtend in de badplaats Cha-Am en transfer naar het mooie bij het strand gelegen hotel waar u de komende 4 nachten zult verblijven.

Dag 12 t/m 14: Cha-Am



Dagen ter vrije besteding. Het rustige Cha-Am beschikt over een prachtig breed zandstrand met aan de boulevard winkeltjes en restaurants waar u goed kunt eten. Een bezoek aan het 25km zuidelijker gelegen Hua Hin met het authentieke spoorwegstation, de vissershaven en de gezellige avondmarkt is zeker de moeite waard. Ook biedt de jungle van het nabijgelegen Kaeng Krachan of het Sam Roi Yod National Park een uitstekend alternatief indien u iets anders wilt dan een dagje aan het strand.

Dag 15: Cha-Am - Bangkok



In de namiddag/vooravond heeft u een transfer naar het vliegveld van Bangkok.

Dag 16: Bangkok - Amsterdam



Kort na middernacht vertrekt uw vlucht naar Amsterdam waar u 's morgens aankomt.

Overnachtingen U verblijft in goede middenklasse hotels.




Lees als Plaats * Accommodatie 3 x Bangkok * Narai Hotel 1 x Nachttrein Bangkok - Chiang Mai 4 x Chiang Mai * Imperial Pornping Hotel 1 x VIP Nachtbus Chiang Mai - Cha-Am 4 x Cha-Am * The Cha-Am Methavalai Hotel Accommodaties onder voorbehoud van wijzigingen




Inbegrepen Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. direct met China Airlines Luchthavenbelasting en brandstoftoeslag Vervoer per airconditioned auto of (mini)van en per publiek transport (bovengrondse metro en riviertaxi) Verzorging op basis van logies & ontbijt (m.u.v. dag 11) en diner op dag 6 11 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties (lokale classificatie) 1 overnachting in de nachttrein van Bangkok naar Chiang Mai in een 2e klasse sleeper 1 overnachting in de nachtbus van Chiang Mai naar Cha-Am in een lokale touringcar (VIP Class) met airconditioning Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden Begeleiding door prive chauffeur en Engelssprekende gids. Op dagen en dagdelen ter vrije besteding beschikt u niet over het vervoer en de gids Transfers




Niet inbegrepen * Overige maaltijden, fooien en uitgaven van persoonlijke aard Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden Eventuele verplichte kerst- en oudejaarsdiners



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


16 daagse prive rondreis Verrassend Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203