City en Beach Bangkok en Jomtien ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

City en Beach Bangkok en Jomtien

***



Dag 1: Amsterdam - Bangkok




U vertrekt vanaf Amsterdam naar Bangkok.




Dag 2 t/m 4: Bangkok




Na aankomst op de luchthaven gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. Bij boeking kunt u de transfer extra reserveren. U heeft 3 overnachtingen in het centraal gelegen Royal Benja Hotel, een goed middenklasse hotel met erg ruime kamers. De komende dagen kunt u Bangkok verkennen; een van de meest opwindende steden van Zuidoost-Azie. U kunt eventueel leuke fietstocht of excursie extra bij reserveren.




Dag 5: Bangkok - Jomtien




Op eigen gelegenheid reist u van Bangkok naar Jomtien, waar u de komende 7 nachten zult verblijven in het aangename en uitstekende middenklasse hotel Jomtien Palm Beach. Uiteraard kunt u een transfer van hotel naar hotel extra reserveren. In Jomtien kunt u heerlijk relaxen aan het strand of in het hotel. Ook een bezoek brengen aan Nong Nooch Tropical Village, Sri Racha Tiger Farm, Koh Samet National Marine Park, Underwaterworld of het Oasis Seaworld waar u kunt zwemmen met dolfijnen.




Dag 6 t/m 11: Jomtien




Heerlijke dagen ter vrije besteding in Jomtien.




Dag 12: Jomtien - Bangkok




De laatste dag is alweer aangebroken. Een groot deel van de dag kunt u nog verblijven in Jomtien, of u gaat eerder naar Bangkok voor de laatste bezoeken. Het vervoer naar Bangkok en/of de luchthaven is op eigen gelegenheid. U kunt extra een transfer van het hotel in Jomtien naar de luchthaven in Bangkok extra reserveren.




Dag 13: Bangkok - Amsterdam




Kort na middernacht vertrekt uw vlucht naar Amsterdam, waar u in de ochtend aankomt.




Overnachtingen U verblijf 3 nachten in Bangkok en 7 nachten in Jomtien;




Bangkok - Royal Benja Hotel* een scherp geprijsd, goed middenklasse hotel met erg ruime kamers die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.




Ligging: Zeer centraal in de bekende Sukhumvit Road vlakbij winkelcentra en entertainment. Op ca. 10 minuten lopen van de skytrain.




Faciliteiten: Ruime entree met lobby, lift, restaurant, bar, buitenzwembad met terras en fitnessruimte.




Kamers: Alle ruime kamers hebben standaard zowel een 2-persoonsbed als een 1-persoonsbed, airconditioning, tv, telefoon, minibar en een grote badkamer met bad, douche, toilet en fohn.




Jomtien - Jomtien Palm Beach een uitstekend middenklasse hotel met een goede ligging en ook geschikt voor een langer verblijf. Speciaal aanbevolen, mede vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dit is een van de beste hotels in Jomtien.




Ligging: Temidden van palmen en een tropische tuin in het rustige, noordelijke deel van Jomtien, slechts door de kustweg gescheiden van het strand en in de nabijheid van leuke winkeltjes.




Faciliteiten: Grote receptie, lift, gezellige lounge met zitjes en bar, koffieshop, snackbar, restaurants (Thaise en Westerse keuken), 2 zwembaden, poolbar, internetcafe, fitnessruimte, bowlingbanen, wellnesscenter, snookerruimte, gezellige pub met karaoke en tropische tuin met palmen.




Kamers: Alle ruime kamers zijn mooi ingericht, hebben standaard een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed en hebben airconditioning, tv, telefoon, koelkast/minibar, fohn en een badkamer met bad, douche en toilet. De superiorkamers in de Mainwing bevinden zich op de lagere verdiepingen. Tegen meerkosten zijn er deluxe kamers te reserveren, die op de hogere verdiepingen gelegen zijn, waardoor er beter uitzicht is. De kamers in de nieuwere Jomtien Wing zijn luxueuzer ingericht. Ook deze kamers zijn tegen meerprijs te reserveren. Alle kamers hebben zijdelings zeezicht.




Inbegrepen Combinatie Bangkok en Jomtien * Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. per China Airlines met dagelijks vertrek vanuit Nederland en Thailand Luchthavenbelasting en brandstofheffing 3 overnachtingen in Bangkok in het Royal Benja Hotel in een standaardkamer 7 overnachtingen in Jomtien in het Jomtien Palm Beach in een Main wing superior kamer 10 x ontbijt Toeslag kerstdiner bij verblijf op 24/12 in het Jomtien Palm Beach: 80 per persoon Toeslag oudjaarsdiner bij verblijf op 31/12 in het Jomtien Palm Beach: 157 per persoon




Niet inbegrepen * Transfers, zowel van en naar de luchthaven als tussen Bangkok en Jomtien. Eenvoudig extra te reserveren Overige maaltijden, fooien en uitgaven van persoonlijke aard Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203