City enen Beach Bangkok enen Phuket Afbeelding City enen Beach Bangkok enen Phuket
City en Beach Bangkok en Phuket ****
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

City en Beach Bangkok en Phuket

****

Een bezoek aan Thailand is niet compleet zonder de opwindende hoofdstad Bangkok te verkennen. Het vormt het hart van de natie en heeft de bezoeker ongelofelijk veel te bieden. Kleurrijke markten en een druk en gezellig straatleven wordt geflankeerd door een moderne skyline en openbaar vervoer. Het tropische eiland Phuket ligt op amper een uurtje vliegen van Bangkok en is een van de mooiste eilanden van Azie. Het...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Bangkok

U vertrekt vanaf Amsterdam naar Bangkok.

Dag 2 t/m 4: Bangkok

Na aankomst op de luchthaven gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. Bij boeking kunt u de transfer extra reserveren. U heeft 3 overnachtingen in het centraal gelegen Royal Benja Hotel, een goed middenklasse hotel met erg ruime kamers. De komende dagen kunt u Bangkok verkennen; een van de meest opwindende steden van Zuidoost-Azie. U kunt eventueel leuke fietstocht of excursie extra bij reserveren.

Dag 5: Bangkok - Phuket

Op eigen gelegenheid gaat u naar de luchthaven van Bangkok. Na aankomst op Phuket gaat u op eigen gelegenheid naar het Phuket Graceland Resort & Spa, waar u de komende 7 nachten zult verblijven. Uiteraard kunt u een transfer in Bangkok en Phuket extra reserveren. Tijdens het boekingsproces kunt u zelf een keuze maken op welke tijd u vliegt van Bangkok naar Phuket. De beschikbare vluchten worden getoond. Houdt u er rekening mee dat uw hotelkamer in het hotel op Phuket vanaf ca. 15.00 uur beschikbaar zal zijn en het hotel u veelal voor 18.00 uur verwacht.

Dag 6 t/m 11: Phuket

Heerlijke dagen ter vrije besteding in Phuket. Enkele aanbevolen bezienswaardigheden en excursies op Phuket zijn:

  • een tour over Phuket-eiland

  • een bezoek aan Phi Phi eiland

  • een boottocht door Phang Nga baai Tour, met o.a. het James Bond eiland

  • Zeekanoen in de baai van Phang Nga

  • een bezoek aan Fantasea World

En uiteraard heerlijk luieren op het strand, gezellig winkelen en genieten van de vele uitstekende restaurantjes.

Dag 12: Phuket - Bangkok

De laatste dag is alweer aangebroken. In verband met de redelijk late vlucht terug naar huis kunt u veelal nog een groot deel van de dag nog verblijven op Phuket. U dient wel in de ochtend uw kamer te verlaten of eventueel (tegen betaling) een dagkamer extra reserveren. Op eigen gelegenheid gaat u naar de luchthaven van Phuket, vanwaar u naar Bangkok vliegt. Daar stapt u over op de vlucht terug naar Amsterdam.

Dag 13: Bangkok - Amsterdam

Kort na middernacht vertrekt uw vlucht naar Amsterdam, waar u dezelfde ochtend aankomt.

Overnachtingen U verblijf 3 nachten in Bangkok en 7 nachten op Phuket;

Bangkok - Royal Benja Hotel*

een scherp geprijsd, goed middenklasse hotel met erg ruime kamers die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.

Ligging: Zeer centraal in de bekende Sukhumvit Road vlakbij winkelcentra en entertainment. Op ca. 10 minuten lopen van de skytrain.

Faciliteiten: Ruime entree met lobby, lift, restaurant, bar, buitenzwembad met terras en fitnessruimte.

Kamers: Alle ruime kamers hebben standaard zowel een 2-persoonsbed als een 1-persoonsbed, airconditioning, tv, telefoon, minibar en een grote badkamer met bad, douche, toilet en fohn.

Phuket - Phuket Graceland Resort & Spa

Een comfortabel eersteklas hotel en resort met een goede ligging en inmiddels zeer populair bij Nederlanders.

Ligging: In een tropische kokospalmentuin in het noordelijke deel van Patong en slechts door de kustweg van het mooie strand gescheiden.

Faciliteiten: Imposante lobby met receptie, lift, grote lounge, koffieshop, restaurant, snack- en bakery bar, 2 zwembaden, kinderbad, poolbar, wellnesscenter, schoonheidssalon, kapsalon, fitnessruimte, gratis shuttle service, souvenirwinkel en bowling.

Kamers: Alle kamers hebben airconditioning, telefoon, tv, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, kluisje, fohn en een badkamer met bad, douche en toilet. De superiorkamers in het hoofdgebouw hebben beperkt uitzicht. De deluxe kamers (42m2) liggen in een aantal vrijstaande gebouwen met maximaal 3 verdiepingen en elk een eigen lift, hebben een gescheiden bad en douche en een balkon. De deluxe poolview kamers bieden zowel uitzicht op het zwembad als zijdelings zeezicht. De family rooms zijn groter (62m2), hebben een gecombineerde zit-slaapkamer en een gescheiden bad en douche.

Inbegrepen Combinatie Bangkok en Phuket * Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. per China Airlines Binnenlandse vlucht Bangkok - Phuket v.v. per Bangkok Airways Luchthavenbelasting en brandstofheffing 3 overnachtingen in Bangkok in het Royal Benja Hotel in een standaardkamer 7 overnachtingen op Phuket in het Phuket Graceland Resort & Spa, naar keuze in een superiorkamer, deluxe kamer of en deluxe poolview kamer 10 x ontbijt Toeslag kerstdiner bij verbiljf op 24/12 in het Phuket Graceland Resort & Spa: 96 per persoon * Toeslag oudjaarsdiner bij verblijf op 31/12 in het Phuket Graceland Resort & Spa: 188 per persoon

Niet inbegrepen * Transfers, zowel in Bangkok als op Phuket. Eenvoudig extra te reserveren Overige maaltijden, fooien en uitgaven van persoonlijke aard Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

City en Beach Bangkok en Phuket 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203