Individuele Rondreis Thailand 10 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Thailand 10 dagen
Individuele Rondreis Thailand 10 dagen
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

Individuele Rondreis Thailand 10 dagen




DAG 1: ZUIDELIJK THAILAND OVERLAND TOURS: AANKOMST - BANGKOK SIGHTSEEING TOURS

Bij aankomst op Suvarnabhumi Airport wordt u opgewacht door onze gids en naar het hotel gebracht. De glorieuze geschiedenis van de Thaise hoofdstad, Bangkok, is sterk verweven met de Chakri-dynastie die nog steeds regeert maar niet langer Thailand regeert. Te midden van dynamische moderne groei, behoudt deze bruisende metropool nog steeds tal van culturele erfgoederen, waardoor het de nationale schatkamer is. Geen activiteiten gepland voor vanmiddag, maar onze gids staat klaar om enkele beschikbare opties te adviseren.


O / N in Bangkok.


DAG 2: ZUIDELIJK THAILAND OVERLAND TOURS: BANGKOK ZOEKTOCHTEN NAAR GROOT PALEIS EN RECLINING BUDDHA (B / - / -)

De boottocht met lange staart is een perfecte manier om onze verkenning van Bangkok te beginnen. We varen langs de Chao Phraya-rivier en wagen ons in de vele levendige grachten die een fantastisch uitzicht bieden op het lokale leven van dichtbij. Onderweg maken we een tussenstop bij Wat Arun, de tempel van Dawn, voordat we doorgaan naar het Grand Palace, gewijd aan de ceremonie van de Thaise koninklijke familie.


In de buurt vindt u de prachtige Wat Phra Kaew, die beroemd is vanwege de Emerald Buddha Image en het Vimarnmek Museum, 's werelds grootste gebouw dat volledig is gemaakt van gouden teak. We bezoeken dit complex en rijden door de vele levendige straten van Chinatown naar een van de belangrijkste tempels van Bangkok. De Wat Pho herbergt een gigantische vergulde liggende Boeddha. De rest van de dag is gratis voor je eigen verkenning van de stad en het inhalen van vele grappige winkelgebieden.


O / N in Bangkok.


DAG 3: ZUIDELIJK THAILAND OVERLAND TOURS: BANGKOK SIGHTSEEING TOURS OVER DE RIVIER VAN KWAI NAAR CHA AM - CHA AM BEACH TOURS (B / - / -)

De reis naar het zuiden begint als we Bangkok verlaten en door het schilderachtige landschap naar Kanchanaburi rijden. Deze betoverende stad heeft genoeg te zien, waaronder de beroemde brug over de rivier de Kwai, de ontnuchterende oorlogsbegraafplaats en het Jeath War Museum.

Daarna reizen we verder zuidwaarts naar de badplaats Cha Am. Onderweg breken we onze reis in Petchburi om onze benen te strekken en een bezoek te brengen aan de heilige Khao Luang-grot met talloze Boeddhabeelden en het heuvel zomerpaleis van Mongkut King. We komen halverwege of laat in de middag aan in Cham Am, afhankelijk van de weg- en verkeersomstandigheden.

O / N in Cha Am.


DAG 4: ZUIDELIJK THAILAND OVERLAND TOURS: CHA AM SIGHTSEEING TOURS NAAR RANONG - RANONG BEACH AND SIGHTSEEING TOURS (B / - / -)

In tegenstelling tot Pattaya missen de prachtige stranden van Cha Am en Hua Hin het moderne tempo van een internationale speeltuin en bieden ze in plaats daarvan een plezierige ontsnapping. We bezoeken vanmorgen het beroemde houten teakpaleis van Marukatayawan, voordat we vertrekken naar Prachuap Khiri Khan.


Deze kustprovincie had een glorieus verleden tijdens de Ayutthaya-periode. Bij aankomst verkennen we Khao Chong Krajok aan een idyllische baai omringd door indrukwekkende pieken en beklimmen 398 treden naar een kleine pagode op de heuvel voor een fantastisch uitzicht over dit rustige vissersdorpje. De reis gaat verder naar Ranong en passeert het spectaculaire landelijke landschap en de vele dorpen.

O / N in Ranong.


DAG 5: SOUTHERN THAILAND OVERLAND TOURS: RANONG ADVENTURE AND SIGHTSEEING TOURS TO KHAO SOK NATIONAL PARK - BOOTTOCHT NAAR CHEO LARN LAKE (B / - / -)

Bij het verlaten van de stad gaan we op een mooie rit naar het Khao Sok National Park, waar u een aantal van de best overgebleven regenwouden van Thailand vindt. Het park heeft een oppervlakte van 646 vierkante kilometer en heeft een ecosysteem. Na het inchecken in een eenvoudige drijvende bungalow brengen we een middag door op een boot die rond Cheo Larn Lake navigeert, dat is gemaakt door de constructie van de Rachabrapah-dam.


Deze opwindende bootexcursie passeert het spectaculaire toneel van kalkstenen kliffen die oprijzen vanaf de oevers van het meer, evenals eilanden die in het stuwmeer liggen. De rest van de dag is vrij om rustig te zwemmen of langs het meer te wandelen.

O / N in Cheo Larn.

DAG 6: ZUIDELIJK THAILAND OVERLAND REIS: CHEO LARN LAKE SIGHTSEEING TOURS NAAR KHAO SOK NATIONAL PARK - KHAO SOK NATIONAL PARK ECO TOURS NAAR KHA LAK (B / L / -)

Het prachtige nationale park van Khao Sok herbergt een breed scala aan dieren in het wild, waaronder luipaard, serow, olifant, banteng, gaur, donkere langoer, tijger, gibbons, maar de meeste van deze soorten zijn nachtdieren. De rijke verscheidenheid aan geboorte leven is ook opmerkelijk omdat er in deze regio meer dan 165 soorten zijn geregistreerd.


Na een vroeg ontbijt in de exotische geluiden van de jungle genieten we een hele dag van het park verkennen met een ervaren lokale gids. Het merendeel van de paden volgt pittoreske rivier wegen onder een bedekking van inheems regenwoud, daarom kan onze wandeling een aantal rivierovergangen met zich meebrengen. Aan het einde van onze wandeling genieten we van een verfrissende duik bij een kleine waterval in het park voordat we aan boord gaan van een voertuig voor twee uur rijden naar Khao Lak, onze eindbestemming.

O / N in Khao Lak.


DAG 7: ZUIDELIJK THAILAND OVERLAND TOURS: KHAO LAK ZOEKTOCHTEN NAAR AONANG (KRABI) - KRABI BEACH TOURS (B / - / -)

Als we de stad uitgaan, begeven we ons naar Krabi, een beroemde strand resort bestemming in Thailand. Deze kustplaats heeft een reeks eilanden voor de kust en prachtige zandstranden. Een deel van het plezier om door deze regio te trekken, is een simpele vreugde om het tropische landschap te zien en de lokale bevolking te ontmoeten.


Nadat u bent ingecheckt bij een hotel in Aonang, kunt u genieten van zoveel zee en zon als u wilt door tijd door te brengen op het turquoise water of te luieren op een strand. De gebruikelijke watersporten zoals surfen en snorkelen zijn ook beschikbaar, maar onze gids staat voor u klaar om informatie te geven over deze optionele activiteiten.

O / N in Aonang.

DAG 8: ZUIDELIJK THAILAND OVERLAND TOURS: AONANG BEACH EN TE ZIEN, TOURS (B / L / -)

Vanmorgen gaan we aan boord van een longtailboot voor een dagcruise, waarbij we enkele van de vele prachtige kust eilanden verkennen. Onderweg gaan we voor anker voor een ontspannen duik op het eiland Poda, dat wordt omgeven door het kristalblauwe water, waar verschillende soorten kleurrijke vissen leven. Onze volgende stop is Talu Island, bekend als het huis van de vogelnesten van zwaluwen die in de volksmond worden gebruikt om een ​​delicatesse van Chinees eten te maken.


Dit eiland is ongeveer 45 meter hoog en wordt centraal geperforeerd door een gat van 30 meter, waardoor het een mooie naam Talu krijgt. Na te hebben genoten van een lunch met zeevruchten op Kai Island, gaan we verder naar Tap Island en bezoeken we ook de Phang Nang-grot, die is begiftigd met prachtige stalagmieten en stalactieten.

O / N in Aonang.


DAG 9: ZUIDELIJK THAILAND OVERLAND TOURS: KRABI BEACH TOURS NAAR PHANG NGA - PHUKET - PHUKET BEACH HOLIDAYS (B / L / -)

Vandaag vertrekken we naar de provincie Phang Nga en stoppen onderweg om het Tharn Bokkorani National Park en de Suwan Ku Ha-grot te bezoeken. Bij aankomst in de baai van Phang Nga gaan we op een boot voor een ontspannen tocht langs de beroemde mangrove-ecosysteem gebieden en prachtige steile eilanden die uit het smaragdgroene water steken. Onderweg passeren we de bekende James Bond.



Individuele Rondreis Thailand 10 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203