Individuele Rondreis Thailand 11 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Thailand 11 dagen
Individuele Rondreis Thailand 11 dagen
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

Individuele Rondreis Thailand 11 dagen




DAG 1: THAILAND NOORDELIJKE OVERLAND TOURS: AANKOMST - BANGKOK SIGHTSEEING TOURS

Bij aankomst op Suvarnabhumi Airport wordt u opgewacht door onze gids en naar het hotel gebracht. De glorieuze geschiedenis van de Thaise hoofdstad, Bangkok, is sterk verweven met de Chakri-dynastie die nog steeds regeert maar niet langer Thailand regeert. Te midden van dynamische moderne groei, behoudt deze bruisende metropool nog steeds tal van culturele erfgoederen, waardoor het de nationale schatkamer is. Geen activiteiten gepland voor vanmiddag, maar onze gids staat klaar om enkele beschikbare opties te adviseren.


O / N in Bangkok.


DAG 2: THAILAND NOORDELIJKE OVERLAND TOURS: BANGKOK CITY TOURS IN GRAND PALACE EN EMERALD BUDDHA IMAGE EN HET VIMARNMEK MUSEUM (B / - / -)

De longtail-boottocht is een perfecte manier om onze verkenning van Bangkok te beginnen. We varen langs de Chao Phraya-rivier en wagen ons in de vele levendige grachten die een fantastisch uitzicht bieden op het lokale leven van dichtbij. Onderweg stoppen we bij Wat Arum, de tempel van Dawn, voordat we doorgaan naar het Grand Palace. Dit meesterwerk is opgedragen aan de ceremonie van de Thaise koninklijke familie.


In de buurt vindt u de prachtige Wat Phra Kaew, die beroemd is vanwege de Emerald Buddha Image en het Vimarnmek Museum, 's werelds grootste gebouw dat volledig is gemaakt van gouden teak. We bezoeken dit complex en rijden door de vele levendige straten van Chinatown naar de Wat Pho, een van de belangrijkste tempels van Bangkok. Dit heilige gebouw herbergt een gigantische vergulde liggende Boeddha. De rest van de dag is gratis voor je eigen verkenning van de stad en het inhalen van vele grappige winkelgebieden.


O / N in Bangkok.


DAG 3: THAILAND NOORDELIJKE OVERLANDTOCHTEN: BANGKOK BEZIELT TOCHTEN NAAR DAMNERN SADUAK - RIVIER VAN KWAI - BOOTTOCHTEN OM DRIJVENDE MARKTEN TE BEZOEKEN - KANCHANABURI (B / - / D)

De reis naar het noorden begint als we Bangkok verlaten en richting de provincie Kanchanaburi rijden. Onderweg stoppen we bij de pittoreske drijvende markt van Damnern Saduak, die van 's ochtends vroeg tot' s middags open gaat. Hier hebben we de kans om per boot rond te reizen en de bruisende handel van lokale dorpelingen te verkennen. De volgende bestemming van onze reis is Kanchanaburi. Deze betoverende stad heeft genoeg te zien, waaronder de beroemde brug over de rivier de Kwai, de ontnuchterende oorlogsbegraafplaats en het Jeath War Museum.


We nemen deze op in een korte sightseeingtour voordat we onze weg banen door het prachtige landschap naar de Kwai Noi-rivier. De longtail boottocht voert ons langs de rivier langs het adembenemende berglandschap naar de Jungle Rafts. Bij aankomst genieten we van een korte wandeling naar de

in de buurt van Mon Hilltribe Village om de eenvoudige levensstijl van de lokale bevolking te ervaren. De perfecte manier om de dag af te sluiten is een diner gevolgd door het optreden van de Mon Hill Tribe.


O / N bij Jungle Raft.


DAG 4: THAILAND NOORDELIJKE OVERLAND TOURS: KANCHANABURI TE ZIEN, TE ZIEN IN AYUTHAYA (B / - / -)

Vandaag gaan we op weg om het Hell Fire Pass Memorial te bezoeken. Deze wereldberoemde site bevat het fascinerende museum over de gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog en de beruchte "Death Railway". Deze spoorverbinding is door het offensief vrijwel geheel verwoest, maar het blijft boeiend om langs de ruïnes te lopen.


Bij het verlaten van dit gebied rijden we naar Ayuthaya, de hoofdstad van Siam van 1350 tot 1767 na Christus. Deze voormalige hoofdstad werd bijna vernietigd door de handen van de Burmeses, maar het is nog steeds fascinerend om de verwoeste tempels te verkennen. Hiertoe behoort Wat Phra Sisanphet, een indrukwekkend monument dat door verschillende koningen als koninklijke tempel werd gebruikt. De volgende bezienswaardigheid is Wat Chai Wattanaram, gebouwd door koning Prasathong in 1630 met een enorme prang omringd door kleinere om de berg Meru te symboliseren, de verblijfplaats van de hemelse goden.


O / N in Ayuthaya.


DAG 5: THAILAND NOORDELIJKE OVERLANDTOCHTEN: AYUTHAYA-ZOEKTOCHTEN NAAR PHITSANULOK - SUKHOTHAI-ZOEKTOCHTEN (B / - / -)

De indrukwekkende manier om uw dag te beginnen is een bezoek aan de ochtendmarkt. Je kunt vers voedsel kopen om de monniken te doneren, die hun ronde doen om aalmoezen van de lokale bevolking te ontvangen. Als we Ayuthaya Town verlaten, banen we ons een weg door de centrale vlaktes van Thailand, de belangrijkste rijstproducerende regio van het land. We passeren de townships zoals Uthai Thani, Nakhon Sawan, Kamphaeng Phet en Tak, voordat we Phitsanulok bereiken. De belangrijkste bezienswaardigheden van Phitsanulok zijn Wat Maha That en Phra Budda Jinaraj. We bezoeken deze sites en rijden verder naar Sukhothai, door het schilderachtige landschap.


O / N in Sukhothai.


DAG 6: THAILAND NOORDELIJKE OVERLAND TOURS: PHITSANULOK & SUKHOTHAI AVONTUUR- EN BEZOEKTOURS NAAR LAMPANG (B / - / -)

De beroemde culturele stad Sukhothai was ooit de koninklijke hoofdstad van het koninkrijk Thailand, maar heeft zijn erfenis nagelaten in de vorm van vele verwoeste tempels en paleizen. Het mooiste Thaise antiek, Boeddha-afbeeldingen en keramische stukken stammen voornamelijk uit deze periode. We nemen deze op in een tour van een halve dag die ons een diep inzicht geeft in het glorieuze verleden van Sukhothai.

De volgende stop is Si Satchanalai, waar nog verschillende oude monumenten staan. Bij het verlaten van deze site rijden we naar Lampang, een voormalig centrum van de teakhouthandel. De kip is het symbool van de provincie en is overal te zien. Bij aankomst verkennen we de oude stad te paard en bezoeken we ook Ban Sao Nat en Wat Chedi Sao.


O / N in Lampang.


DAG 7: THAILAND NOORDELIJKE OVERLAND TOURS: LAMPANG AVONTUUR EN ZOEKTOCHTEN NAAR CHIANG MAI VIA LAMPUN (B / - / -)

Vandaag zien we de vele kolossale dieren hun verbazingwekkende prestaties van kracht en vaardigheid uitvoeren op bevel van de mahouts. Dit is een geweldige kans om dicht bij deze prachtige dieren te komen. De indrukwekkende reis gaat verder naar Lampun, een oud koninkrijk van het Mon-volk. T


De overblijfselen van de oude versterkte stadsmuren en de omringende gracht uit de 16e eeuw zijn nog steeds zichtbaar. Bij aankomst hebben we tijd om de beroemde Wat Prathat Hariphunchai en de twee indrukwekkende chedi's te bezoeken, waarvan er een majestueus 51 meter hoog is. We rijden naar Chiang Mai en brengen de rest van onze dag door om de oude stad met drie beroemde tempels te verkennen.


O / N in Chiang Mai


DAG 8: THAILAND NOORDELIJKE OVERLAND TOURS: CHIANG MAI BEZOEK TOCHTEN BIJ RELICS & MONUMENTS (B / - / -)

Chiang Mai, de hoofdstad van het noorden, heeft een rijk historisch en cultureel erfgoed dat nog steeds zichtbaar is in de architectuur met meer dan 300 tempels die zich in en rond verspreiden. Als we de stad uitrijden, rijden we in westelijke richting naar de beroemde Doi Suthep-berg en beginnen aan een wandeling die ons leidt naar de Wat Prathat-tempel in de buurt van de top. Op een hoogte van meer dan 1.000 m biedt het tempelterrein een panoramisch uitzicht over het omliggende platteland.

We volgen dit met een bezoek aan de oude en nieuwe delen van de stad met de grote diversiteit. De rustige stad Chiang Mai staat altijd bekend om het voortreffelijke handwerk waarvan de combinatie met de traditionele waren van de bergstammen fantastische winkelmogelijkheden biedt. We gaan verder naar de naburige dorpen Sankampaeng en Borsarng om de verschillende huisnijverheid industrieën te zien, waaronder zijde weven, houtsnijwerk, zilverwerk en het maken van parasols. Als hoogtepunt van deze avond bezoeken we de levendige avondmarkt die vol staat met lokale schatten.


O / N in Chiang Mai.


DAG 9: THAILAND NOORDELIJKE OVERLANDTOCHTEN: CHIANG MAI AVONTUUR- EN ZOEKTOCHTEN NAAR MAE SA - THATON - CHIANG RAI (B / - / -)

Als we de stad uit rijden, rijden we noordwaarts naar Mae Sa om een ​​orchideeënkwekerij te bezoeken die gevuld is met prachtige orchidee bloemen in een gloed van veelkleurige kleuren. De indrukwekkende reis volgt de zigzaggende wegen langs het ruige en groene landschap naar Chiang Rai. Bij aankomst gaan we aan boord van een longtailboot voor een opwindende tocht stroomopwaarts op de Mae Kok-rivier, die door een adembenemend berglandschap vaart naar een Karen Hilltribe-dorp.


Deze etnische groep is afkomstig uit Birma, maar had zich daar al lang geleden gevestigd en vormde de grootste tribale bevolking in Noord-Thailand. Bij het verlaten van dit dorp beginnen we aan een wandeling naar het olifantenkamp en genieten van een rit van twee uur door de jungle terug naar de Yao en Akha Hilltribes.


O / N in Chiang Rai.


DAG 10: THAILAND NOORDELIJKE OVERLAND TOURS: CHIANG RAI AVONTUUR EN BEZIENSWAARDIGHEDEN NAAR GOUDEN DRIEHOEK - REIS OVERLAND TERUG NAAR CHIANG MAI (B / - / -)

De koninklijke hoofdstad van het oude Lanna-koninkrijk, Chiang Saen, ligt aan de oever van de Mekong-rivier, die nu de grens is tussen Thailand en Laos. Vandaag reizen we over de wegen naar Chiang Saen en bezoeken we enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden, waaronder Wat Phrathat Jom Kitti, Wat Chedi Luang en een nabijgelegen museum. De reis gaat verder richting de beroemde Gouden Driehoek waarin machtige krijgsheren hebben gevochten om de opiumhandel te beheersen.


Hier hebben we tijd om rond te slenteren en een stop te maken bij het opium museum. De weergave van afbeeldingen en documenten toont het opium verhaal dat teruggaat tot begin vorige eeuw. Bij het verlaten van deze site banen we ons een weg door het groene en ruige berglandschap naar Mae Sai Town, dat nu een handelscentrum van Thailand en Birma wordt. Er is niet veel te zien in deze stad, maar het is tot zeer interessant om een ​​kijkje te nemen in de kant van Birma.

O / N in Chiang Mai.


DAG 11: THAILAND NOORDELIJKE OVERLAND TOURS: CHIANG MAI - VERTREK (B / - / -)

Er is vrije tijd voor uw eigen verkenning van de stad en het inhalen van enkele winkelgebieden. De reis eindigt na transfer naar het vliegveld voor vertrek.



Individuele Rondreis Thailand 11 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203