Individuele Rondreis Thailand 12 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Thailand 12 dagen
Individuele Rondreis Thailand 12 dagen
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

Individuele Rondreis Thailand 12 dagen




DAG 01: THAILAND HONEYMOON TOURS: AANKOMST - BANGKOK SIGHTSEEING TOURS.

Ontmoet bij aankomst onze gids voordat u naar het hotel wordt gebracht. Vrij ter vrije besteding. Overnachting in Bangkok


DAG 02: THAILAND HONEYMOON TOURS: BANGKOK SIGHTSEEING TOURS NAAR ROYAL GRAND PALACE - DINER CRUISE. (B, D)

Ontbijt in het hotel en vandaag laat in de ochtend bezoeken we The Royal Grand Palace. Het Grand Palace grenst aan Wat Phra Kaew in een gemeenschappelijke compound, en hier kom je terecht na het verlaten van Wat Phra Kaew. Ondanks de nabijheid van de twee, is er een duidelijk stijl contrast tussen de zeer Thaise Wat Phra Kaew en de meer Europees geïnspireerde ontwerpen van het Grand Palace (het dak is de uitzondering).


Na deze plek keren we terug naar het hotel of laten we wat winkelen om te winkelen zoals je wilt. 'S Avonds, om 18.30 uur, welkom genietend met de Chao Phraya River Dinner Cruise voor een prachtig nachtlandschap aan beide zijden van de Chao Phraya-rivier. U kunt een unieke kans krijgen om prachtige snapshots te maken van de twee 'Wonders by night' in Bangkok Wat Arun (The Temple of Dawn) en Wat Pra Kaew (The Grand Palace).


Om 20:00 uur Tijd voor uw diner onder het kaarslicht met "Live muziek" in een romantische sfeer, een voorproefje van ons internationale buffet, elegant gerangschikt van voorgerecht tot hoofdgerecht en woestijnen tot uw diner tevredenheid. De muzikant & zanger vermaakt je met een repertoire dat het oosten met het westen verbindt en zwaait naar de latin beat of romantische liedjes en pop jazz, of met een dans de twee met je intieme op discovloer.


Om 21:45 arriveert u bij River City, gaat u terug naar het hotel en ontspant u. Overnachting in Bangkok


DAG 03: THAILAND HONEYMOON TOURS: BANGKOK MET "HER FIRST SPA TOUCH". (B)

Ontbijt in het hotel, na het ontbijt geniet je van 2.30 uur Spa Harmony Program met;


Aromatherapie-olie massage

Body Scrub of Body Mask

Guava Foot Polisher

Kruiden Heet Kompres

Geniet daarna van je levensstijl zoals je wilt door te winkelen in het zeer nabije winkelcentrum, het grootste en grootste warenhuis in Zuidoost-Azië, of terug naar je hotel en ontspan je zoete leven.

Overnachting in Bangkok


DAG 04: THAILAND HONEYMOON TOURS: BANGKOK SIGHTSEEING TOURS NAAR PATTAYA - PATTAYA BEACH TOURS - ALANGKARN SHOW. (B, D)

Ontbijt in het hotel en 's ochtends vrij te besteden. 'S Middags uitchecken bij het hotel en vervolgens transfer naar het hotel in Pattaya en vrij te besteden. Geniet 's avonds van het diner en de beste show in Pattaya, de naam is Alangkarn Show. De ALANGKARN streeft naar een nieuw concept van het presenteren van de Thaise cultuur aan onze klanten, in plaats van de standaard Thaise traditionele dans die gemakkelijk elders kan worden opgericht.



De unieke kenmerken zijn de combinatie van multidimensionale techniek presentatie door het gebruik van meerkleurige lasershow, echt surround sound-systeem en meer. Alle Thaise uitvoeringen worden professioneel gechoreografeerd door het team van "Supaksorn" of Mr. SupawatJongsiri, directeur van uitvoeringen bij Alangkarn. Daar door er een moderne Thaise Multi-Dimension Extravaganza Show van te maken genaamd "ALANGKARN"


Overnachting in Pattaya


DAG 05: THAILAND HONEYMOON TOURS: FULL DAY CORAL ISLAND TOUR IN PATTAYA. (B, L)

Na het ontbijt in het hotel, bezoek dan het beroemdste eiland van Pattaya door met de speedboot naar "Koh Larn of Coral Island" te gaan. Het populaire eiland om te zwemmen, snorkelen, zonnebaden op het meelachtige zandstrand. De lunch wordt geserveerd op het eiland. Na de lunch, vrij ter vrije besteding en later op de terugweg naar uw hotel zien we de koralen op een boot met glazen bodem. Eenmaal aangekomen op de pier brengen we je terug naar je hotel en vrij ter vrije besteding.

Overnachting in Pattaya


DAG 06: THAILAND HONEYMOON TOURS: PATTAYA - STRAND ONTSPANNING. (B)

Breek snel in het hotel en vrij ter vrije besteding

Overnachting in Pattaya


DAG 07: THAILAND HONEYMOON TOURS: PATTAYA - VLUCHT NAAR CHIANG MAI - CHIANG MAI SIGHTSEEING TOURS OP FRA DIE DOI SUTHEP - KHANTOKE DINER. (B, D)

Ontbijt in het hotel en dan rijden we naar de luchthaven van Bangkok, de vlucht vertrekt naar Chiang Mai. Bij aankomst op de luchthaven van Chiang Mai, meet and greet en vervolgens naar het hotel gebracht. Geniet na een korte rustpauze van een schilderachtig en pittoresk Meo Hill Tribe Village op een aantrekkelijke heuvel plek en zie de Meo-stamleden gekleed in hun kleurrijke traditionele kostuums.


Daarna transfer naar de Doi Suthep-tempel, waar een van de meest heilige tempels in Chiangmai is - Wat Phrathat Doi Suthep, gelegen op een heuveltop in Noord-Thaise stijl en met het heilige relikwie van Lord Buddha en geniet van een panoramisch uitzicht over de hele stad . Geniet 's avonds van het beroemde diner' Khantok Diner 'met traditionele dansen of ook wel bekend als het noordelijke welkomstdiner uit Noord-Thailand.


Als gasten van dit unieke evenement zit je, zoals gebruikelijk, op de grond en geniet je van een opwindend scala aan dansen terwijl je dineert, waaronder de Fon Lep (Fingers Dance), Sword Dance, Fon Thien (Candle Dance) en Ramwong, in waaraan alle gasten worden uitgenodigd, en daarna terug naar uw hotel en vrij ter vrije besteding.

Overnachting in Chiang Mai


DAG 08: THAILAND HONEYMOON TOURS: CHIANG MAI SIGHTSEEING TOURS NAAR OLIFANT CAMP (B)

Ontbijt in het hotel en daarna een bezoek aan het bosgebied dat ongeveer 26 km van Chiang Mai City ligt, zie de olifant aan het werk, een demonstratie van hoe getrainde olifanten worden gebruikt om te helpen bij houtwerkzaamheden en bezoek vervolgens de prachtige Orchid & Butterfly-boerderij . Rijd dan terug naar het hotel en vrij en ontspan alleen.


Overnachting in Chiang Mai


DAG 09: THAILAND HONEYMOON TOURS: CHIANG MAI - VLUCHT NAAR PHUKET - FANTASEA SHOW. (B, D) (VLUCHT)

Na het ontbijt in het hotel en vervolgens transfer naar de luchthaven, vertrekt de vlucht naar Phuket. Bij aankomst op de luchthaven van Phuket wordt u opgehaald en overgebracht naar het hotel en vrij ter vrije besteding. 'S Avonds verwelkomen en genieten van het diner met de beste show in Phuket "Phuket FantaSea Show". Dit culturele themapark is verdeeld in drie delen: winkelen in het festivaldorp, dineren in het Golden Kinnaree Buffetrestaurant en amusement in Vegas-stijl in het Palace of the Elephants. Na de show transfer naar hotel en overnachting.


Overnachting in Phuket


DAG 10: THAILAND HONEYMOON TOURS: VOLLEDIGE DAG DOE MEE TOUR NAAR PHI PHI ISLAND. (B, L)


Ontbijt in het hotel en ga vervolgens per minibus naar de pier om een ​​speedboottocht naar Phi Phi Island te maken.

09.00 uur Vertrek van Chalong Pier naar "Phi Phi Islay Island" om te zwemmen en bezienswaardigheden te bekijken in "Maya Bay" (hier is het filmstrand genomen). Geniet van snorkelen en kleurrijke vissen voeren in "Loh Samah Bay". Sightseeing in "Peleh Cove" en Viking Cave "

12.00 uur Aankomst op "Phi Phi Don Island" en geniet van het voeren van de aap met een stuk bananen.

12.30 uur De lunch wordt geserveerd in Phi Phi Don.

14.00 uur Geniet van zwemmen met kristalhelder water en snorkelen met overvloedige koraalriffen en vissen voeren bij Monkey Beach

15.00 uur Aankomst op "Khai Nok Island" Geniet van uw activiteiten zoals zwemmen, zonnebaden en vissen voeren.

16.00 uur Terug naar Chalong Pier en transfer naar uw hotel.

Overnachting in Phuket


DAG 11: THAILAND HONEYMOON TOURS: PHUKET SPA "TIME TO RELAX" - EN VRIJE DAG. (B)

Ontbijt in het hotel, na het ontbijt geniet je van 2.30 uur Spa Harmony Program met


Stoom / jacuzzi

Kruiden Zout Body Scrub

Bloemen melkbad

Thaise massage

Floral Body Spray

Kruidenthee en gezondheid snack

Daarna terug naar het hotel en vrij te besteden.

Overnachting in Phuket


DAG 12: THAILAND HONEYMOON TOURS: PHUKET - BANGKOK. (B) (PER VLUCHT)

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor vertrek naar Bangkok



Individuele Rondreis Thailand 12 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203