Individuele Rondreis Thailand 12 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Thailand 12 dagen
Individuele Rondreis Thailand 12 dagen
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

Individuele Rondreis Thailand 12 dagen




DAG 01: GROTE THAILAND AVONTURENTOCHTEN: AANKOMST - BANGKOK ZOEKTOCHTEN.

Ontmoet bij aankomst onze gids voordat u naar het hotel wordt gebracht. Vrij ter vrije besteding.

Overnachting in Bangkok


DAG 02: GROTE THAILAND AVONTURENTOCHTEN: BANGKOK ZOEKTOCHTEN BIJ GRAND PALACE & EMERALD BUDDHA TEMPLE. (B, L)

De tour neemt je mee door enkele van de meest interessante delen van Bangkok, inclusief stops bij de Tempel van de liggende Boeddha (Wat Pho), beroemd als de oudste en grootste tempel in Bangkok; de Tempel van de Gouden Boeddha (Wat Trimit), de thuisbasis van een Boeddhabeeld van 5,5 ton, gevonden toen de haven van Bangkok werd uitgebreid en meer dan 200 jaar oud was.


Bezoek aan het Grand Palace, Coronation Hall en de heiligste van alle Thaise tempels "The Emerald Buddha Temple" (Wat Phra Kaew) waar de replica van Angkor Wat en de laat-Ayutthaya-achtige muurschilderingen op de omringende muren illustreren scènes uit de Ramayana zijn inbegrepen in de tempel.


Overnachting in Bangkok


DAG 03: GROTE THAILAND AVONTURENTOCHTEN: BANGKOK ZOEKTOCHTEN NAAR DAMNOENSADUAK DRIJVENDE MARKT - KANCHANABURI GESCHIEDENIS REIZEN (B, L)

Een rit van 120 km naar de kleurrijkste drijvende markt van Thailand. Passeer de grootste bron van zoutproductie in Thailand langs de wegkant van de snelweg. Bezoek in Damnoen Saduak het huis van de tuinman; zie hoe de suiker rechtstreeks van de kokospalm wordt gemaakt. En neem de speedboot met lange staart naar de belangrijkste markt. Bekijk een fascinerende Thaise manier van leven uit de oudheid, die nog steeds veel wordt beoefend in dit gebied.


Een kans om verschillende soorten exotisch Thais fruit en de keuze uit Thais handwerk te proberen, is ter plaatse beschikbaar. Ga later verder naar Kanchanaburi voor een bezoek aan de beruchte brug over de rivier de Kwai als het gedenkteken van de Tweede Wereldoorlog. Bezoek dan het oorlogsmuseum en de oorlogsbegraafplaats in de buurt. Daarna inchecken bij het hotel en vrij te besteden. (Boot is niet inbegrepen)


Overnachting in Kanchanaburi

DAG 04: GROTE THAILAND AVONTURENTOCHTEN: KANCHANABURI-ZOEKTOCHT NAAR AYUTTHAYA - BANGKOK. (B, L)

Na het ontbijt transfer naar Ayutthaya, de voormalige hoofdstad van Thailand. Bezoek een van de mooiste Summer Palace namelijk Bang Pa-In Summer Palace. Later transfer naar Krung Sri River voor lunchbuffet. Ga later naar Temple of Ruins, Wat Phra Sri Sanpetch (de voormalige koninklijke tempel), Wat Yai Chai Mongkol (de tempel van het liggende Boeddhabeeld en de grootste chedi), Wat Mahathat (waar het hoofd van Lord Buddha Image wordt bedekt door Poh Tree tot nu toe), Wat Ratchabura (waar de nationale schat werd bewaard). Daarna keert u terug naar het hotel in Bangkok en vrij ter vrije besteding.


Overnachting in Bangkok


DAG 05: GROTE THAILAND AVONTURENTOCHTEN: BANGKOK - VLUCHT NAAR CHIANG RAI - CHIANG RAI AVONTUUR EN ZOEKTOCHTEN NAAR CHIANG SAEN (B, L)

Ontbijt in het hotel, transfer naar de luchthaven voor vertrek naar Chiang Rai. Ontmoet bij aankomst onze lokale gids voordat u naar Chiang Saen gaat. Ga na het inchecken verder naar de beruchte Gouden Driehoek die eeuwenlang bekend staat als het centrum van de opiumhandel.


Bewonder vanaf een heuveltop uitzicht op de pracht van de machtige Mekong die samenkomt met de Ruak en de eigenlijke "Driehoek" vormt met Laos, Birma en Thailand. Bezoek het nabijgelegen Opium-museum voordat u terugkeert naar het hotel.


Overnachting in Chiang Saen

DAG 06: GROTE THAILAND AVONTURENTOCHTEN: CHIANG SAEN AVONTUUR- EN ZOEKTOCHTEN NAAR MAE SAI - DOI TUNG - CHIANG MAI (B, L)

Ontbijt in het hotel en vervolgens naar Mae Sai Border Market, een van de grootste grens markten, waar je toegang hebt tot de provincie Tha Khi Lek - Myanmar. Op de markt vind je veel goederen, lokale producten en veel items die uit China en Myanmar worden geïmporteerd, zoals elektronische apparaten, fruit, kleding, stenen, sieraden, Jade enz. Lunch in een lokaal restaurant voordat je doorgaat naar Doi Tung of Zwitserland van Azië om Doi Tung te bezoeken, kijk niet verder dan de Mae Fah Luang-tuin, die zich op een hoogte van 950 meter boven de zeespiegel bevindt.


De Mae Fah Luang-tuin bestaat uit bloembedden die zijn beplant met een oogverblindende variëteit aan bloemen en struiken uit alle hoeken van de wereld; onder deze, meer dan 70 soorten koel klimaat en gematigde sier- en bloeiende planten die gedijen op grote hoogte worden geplant temidden van inheemse planten, blad heesters en vaste planten. Een groot aantal bloeiende planten bloeit het hele jaar door en vormt een prachtig wandtapijt op een heuvel dat met de seizoenen verandert. Daarna transfer naar Chiang Mai. Bij aankomst inchecken bij het hotel en vrij te besteden.


Overnachting in Chiang Mai


DAG 07: GROTE THAILAND AVONTURENTOCHTEN: CHIANG MAI ZOEKTOCHTEN NAAR DOI SUTHEP TEMPLE - MEO DOI PUI - LOKALE AMBACHTELIJKE DORPEN (B, L)

De reis begint met een bezoek aan een Meo Hill-stam dorp. Omdat ze oorspronkelijk uit Zuid-China migreerden, zijn de fysieke kenmerken van de stam vergelijkbaar met die van het Chinees. Ze geven de voorkeur aan grote gezinnen en gemiddeld ongeveer 8 in een gezin. Ze oefenen met het verschuiven van de landbouw. Voornamelijk het planten van hooggelegen rijst, maïs en sojabonen. Over het algemeen zul je merken dat de vrouwen harder werken dan de mannen.


Een eigenschap vergelijkbaar met de meeste bergstammen. Hun huizen zijn niet direct op de grond op palen gebouwd. Vanwege de nabijheid van Doi Suthep is dit specifieke dorp iets commerciëler

en minder traditioneel. Doi Pui stond ooit bekend om de opiumteelt. Het is 1500 meter boven de zeespiegel. De reis gaat verder naar de Wat Doi Suthep-tempel. Rijdend, biedt een panoramisch uitzicht over de stad Chiang Mai.


Ga later naar het San Kamphaeng-district, het hart van de zijde- en katoenindustrie, om getuige te zijn van het fascinerende proces van het maken en weven van deze populaire stoffen. Ga verder op de Bor Sang, het overkoepelende dorp, waar de delicate Thaise papieren parasols worden geproduceerd en met de hand beschilderd. Vanaf hier naar Thai Celadon, ongeveer 6 km ten noorden van Chiang Mai, waar voortreffelijk keramiek wordt geproduceerd.


Deze zijn gemodelleerd naar het Sawankhalok-aardewerk dat honderden jaren geleden in Sukhothai werd gemaakt en door de hele regio werd geëxporteerd. Met zijn diepe, gebarsten geglazuurde afwerking is de stijl zeer onderscheidend en sommige stukken zijn uitzonderlijk mooi. Last but not least, zijn stops om de fijne kneepjes van zowel lakwerk als zilverwerk ambachten te observeren.


Overnachting in Chiang Mai


DAG 08: GROTE THAILAND AVONTURENTOCHTEN: CHIANG MAI AVONTUUR TREKKINGTOCHTEN NAAR HILLTRIBES DORPEN - HOMESTAY IN KAREN VILLAGE (B, L, D)

Vertrek vanuit Chiang Mai met de pick-up truck naar het bergstam dorp, onderweg naar de waterval voordat je naar Hot Spring rijdt, en maak vervolgens een 1,5 uur durende trektocht naar Karen Village. Diner en overnachting in het dorp.


Overnachting in het dorp


DAG 09: GRAND THAILAND AVONTURENTOCHTEN: TREKKING TOURS VAN KAREN VILLAGE NAAR ELEPHANT CAMP - ELEPHANT RIDING NAAR LAHU VILLAGE - HOMESTAY IN LAHU VILLAGE (B, L, D)

Na het ontbijt loop je door het dorp en observeer je hoe je hun leven, gebruikelijke activiteiten en de unieke traditionele manier van leven moet volgen voordat je naar het olifantenkamp loopt (45 min). Geniet van 1,5 uur rijden op olifanten door de jungle van het landschap voordat je stopt om Lahu Village te bezoeken. Diner en overnachting in het dorp.


Overnachting in het dorp


DAG 10: GROTE THAILAND AVONTURENTOCHTEN: LAHU VILLAGE BAMBOO RAFT TOCHTEN NAAR SHAN VILLAGE - OVERLAND TOURS TERUG NAAR CHIANG MAI (BAMBOO RAFTING + TRUCK) (B, L)

Na het ontbijt kunt u 2 uur lang genieten van een spannende bamboe-rafting naar Shan Village. Lunch wordt snel voorzien. Na de lunch keren we terug naar Chiang Mai.

Overnachting in Chiang Mai


DAG 11: GROTE THAILAND AVONTURENTOCHTEN: CHIANG MAI - VRIJE DAG (B)

Overnachting in Chiang Mai

DAG 12: GROTE THAILAND AVONTURENTOCHTEN: CHIANG MAI - BANGKOK (PER VLUCHT). (B)

Ontbijt in het hotel voordat je naar de luchthaven gaat voor je vlucht naar Bangkok.



Individuele Rondreis Thailand 12 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203