Individuele Rondreis Thailand 3 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Thailand 3 dagen
Individuele Rondreis Thailand 3 dagen
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

Individuele Rondreis Thailand 3 dagen





Dag 1 TRAINING, TEMPELS EN HEUVEL STAM DORPEN We halen je om 8:00 uur op bij het CHIANG MAI GATE HOTEL in de stad Chiang Mai en brengen je naar onze trainingsbasis in de mooie Mae Wang-vallei op ongeveer 1 uur van de stad. Bij aankomst in ons ‘basiskamp’ in Mae Wang, zullen we je onmiddellijk kennis laten maken met je Tuk Tuk en doorgaan met de rijtraining. Dit alles vindt 'offroad' plaats en is een grondige sessie die alle deelnemers de tijd geeft om te wennen aan deze prachtige voertuigen en alle bedieningselementen onder de knie te krijgen. Vervolgens gaan we door kronkelende landweggetjes die door kleine boerengemeenschappen gaan (denk aan klassieke SE Azië-foto's) en naar een afgelegen meditatie tempel waar we een zegen zullen ontvangen voor het avontuur dat voor ons ligt. Na een eenvoudige maar stevige lokale Thaise lunch gaan we vervolgens via de binnenweggetjes de bergen in richting onze overnachting bestemming van een afgelegen Karen Hill Tribe-dorp. We kamperen hier vanavond in de velden (maak je geen zorgen - er zijn douches en toiletten beschikbaar) om een ​​echte Hill Tribe-ervaring te krijgen. 'S Avonds leren we hoe we jungle-stijl kunnen koken met een open haard en lessen van onze Karen-gastheren, voordat we de nacht onder de sterren doorbrengen - een echt Thais avontuur!

Dag 2 BERGEN EN MEER HEUVEL STAM DORPEN Na het ontbijt verkennen we de omgeving en het bos rond het dorp voordat we teruggaan naar de Tuk Tuks en verder gaan naar de uitlopers van Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand. Met veel stops om te verkennen en te ontspannen, is dit een fantastische reis door een spectaculair berglandschap en een echt inzicht in dit deel van de wereld. We stoppen voor een late lunch in een klein restaurant langs de weg - de echte deal in termen van lokale Thaise gerechten - en gaan vervolgens naar Ban Mae Khlang Luang, onze overnachtings basis. Onze overnachting is in een ander Karen-dorp omgeven door bergen en rijstterrassen en is de perfecte setting voor de tweede nacht van het avontuur. Zodra we zijn ingecheckt, verkennen we het dorp en zien we hoe de gemeenschap leeft - en proeven we van de beste verse koffie die er is! 'S Avonds hebben we een traditionele BBQ in Thaise stijl in de rijstvelden, veel plezier en een echte Thailand-traditie.

Dag 3 TREKKING, WATERFALLS EN TERUG NAAR CHIANG MAI CITY We vertrekken vanmorgen om de bossen rond het dorp aan de voet van Doi Inthanon te verkennen. De trektocht is 'slechts' ongeveer 5 km, maar voert ons door fantastische bossen en uiteindelijk naar een reeks prachtige watervallen. We lunchen aan de voet van de grootste waterval en er is voldoende tijd om te zwemmen in het zwembad aan de voet van de watervallen. Na de lunch trekken we bergafwaarts het bos uit en terug naar het bergstam dorp. Het is dan tijd om afscheid te nemen van je vertrouwde Tuk Tuk en per privé minivan terug te reizen naar de stad Chiang Mai. We komen terug bij de Chiang Mai Gate

Hotel rond 16.30 uur



Individuele Rondreis Thailand 3 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203