Individuele Rondreis Thailand 5 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Thailand 5 dagen
Individuele Rondreis Thailand 5 dagen
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

Individuele Rondreis Thailand 5 dagen




DAG 1

BANGKOK - CHA AM

Begin de ochtend met een transfer 100 kilometer ten zuidwesten van Bangkok naar een plek vol kleur, kunst en passie: de drijvende markt Damnoen Saduak. Keer terug naar een tijd waarin watertransport het belangrijkste transportmiddel was en versterkt de zintuigen met vers fruit, bloemen, kleurrijke kleding, souvenirs en meer langs de waterwegen. Huur een waterfiets om de markt vanaf het water te ervaren of loop rond om de vele kraampjes te bekijken.


Rijd naar het zuiden naar Hua Hin - een modieuze badplaats - om het beroemde treinstation te bezoeken voordat je de stad oversteekt om te zien hoe de vangst wordt binnengehaald bij de belangrijkste vissteiger. Geniet van verse zeevruchten voor de lunch in een nabijgelegen restaurant en rijd vervolgens zuidwaarts om het Mrigadayavan Palace te bezoeken. Dit gouden teakhouten herenhuis is gebouwd als toevluchtsoord aan zee voor koning Rama VI en wordt vaak het paleis van ‘Liefde en Hoop’ genoemd. Dwaal over het terrein en geniet van de frisse zeebries voordat u terugkeert naar Hua Hin om de levendige avondmarkt van de stad te bezoeken, die elke dag van de week enorm populair is bij zowel toeristen als de lokale bevolking.

DAG 2

CHA AM - CHUMPHON

Breng een ongelooflijke dag door met het verkennen van kalksteenbergen, verborgen baaien, zandstranden en drassige moerassen met een dagtour door Khao Sam Roi Yot, het eerste nationale kustpark van Thailand. Een klein maar fascinerend gebied, dit park herbergt een grote diversiteit van ongeveer 300 vogelsoorten, onder andere flora en fauna. Begin met een privétransfer vanuit Cha Am en reis vervolgens per boot om een ​​ananasplantage in het park te bezoeken. Ga verder naar Bang-Pu om dit bloeiende vissersdorp te verkennen. Krijg een glimp van het dagelijkse leven van de lokale bevolking voordat je een boot neemt naar Prayanakorn Beach (afhankelijk van de zeecondities) voor de kans om de prachtige Phraya Nakhon-grot te verkennen. Een van de meest mystieke en mysterieuze monumenten van Thailand, deze verborgen grot heeft een gouden en groen paviljoen gebouwd door koning Rama V, omgeven door druipende stalagmieten en onder een uitgestrekte grote koepel.


In de middag reist u verder naar het zuiden, richting de kust provincie Chumphon, op ongeveer 4 uur rijden. Om de roadtrip te onderbreken, stop je langs de kant van de weg om te genieten van verse ananas of kijk eens rond op een van de pop-up fruitmarkten. Kom op tijd aan bij het hotel in Chumphon voor het diner.


DAG 3

CHUMPHON - KRABI

Verlaat kort na het ontbijt de aangename omgeving van Chumpon naar de naburige provincie Surat Thani om Wat Phra Borommathat Chaiya te zien met zijn indrukwekkende Mahayanan-stijl

stoepa. Ga verder naar het zijdeweverij dorp Baan Phumriang, bekend in de regio vanwege zijn uniek gekleurde stof genaamd ‘Phumriang Silk’. Geniet van een lunch in een lokaal restaurant en ga dan over land door Ao Luek om uiteindelijk 's middags Krabi te bereiken. Geniet van een ontspannen diner aan de beroemde Ao Nang Bay.


DAG 4

KRABI

Kies ervoor om de dag ontspannen rond het hotel door te brengen of deel te nemen aan een van de twee optionele reizen. De eerste vertrekt vanuit Ao Nang voor een onvergetelijke boottocht rond de omliggende eilanden, terwijl de tweede tocht het water op gaat met kajaks die de beroemde mangroven van de regio verkennen via een reeks kleine waterwegen.


DAG 5

KRABI - PHUKET

Na het ontbijt in het hotel, ga je naar Susan Hoi - een archaïsche shell-begraafplaats in het Mu Ko Phi Phi National Park. Loop over het met fossielen bedekte strand bezaaid met schelpen die meer dan 75 miljoen jaar oud zijn. Later stap je aan boord van een boot om het gebied rond te varen en geniet je van een prachtig uitzicht op de baai van Phang Nga en James Bond Island.


Rond de reis af in Phuket en arriveer halverwege de middag in het resort.



Individuele Rondreis Thailand 5 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203