Individuele Rondreis Thailand 7 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Thailand 7 dagen
Individuele Rondreis Thailand 7 dagen
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

Individuele Rondreis Thailand 7 dagen




Dag 1:

Bangkok


Bij aankomst op de internationale luchthaven van Bangkok in Thailand wordt u opgehaald en rijdt u naar uw hotel om in te checken. Er worden geen rondleidingen georganiseerd, we laten de rest van de dag voor u om te ontspannen en te herstellen van Jetlag. Overnachting in Bangkok.


Dag 2:

Nationaal park Bangkok - Khao Yai



Begin uw tour in de vroege ochtend en rijd naar Nakon Nayok. Op de fruitmarkt kun je vers fruit inslaan. Ga verder naar de ingang van het Khao Yai National Park. Na de formaliteiten reis je de goed onderhouden parkweg op. Bij de Heio Nayok-waterval heb je een langer verblijf. Vanaf de parkeerplaats loop je ongeveer 20 minuten over een redelijk goed pad om de eerste laag van de drielaagse waterval te bereiken, een van de grootste in Thailand.Ga verder naar het hoofdkantoor van het park en rijd van daar door de dichte jungle naar de prachtige Heio Suwat-waterval.Lunch wordt geserveerd in het restaurant naast het plaatselijke museum.Na een bezoek aan het Park Museum verlaat u het Nationaal Park.U overnacht in een Resort, gelegen tussen het Nationaal Park en Pakchong.


Dag 3:

Pak Chong - Lopburi - Sukhothai

Na het ontbijt vervolgt u uw reis naar Lopburi, de "City of Monkeys". Ze verblijven bijna overal in het centrum van Lopburi en belemmeren vaak het verkeer. Je bezoekt het Monkey Shrine en de aangrenzende oude Khmer-tempel Prang Samyoth. U passeert Nakorn Sawan en Kamphaeng Phet en vervolgt uw weg naar Sukhothai. Geniet onderweg van een lunch in een lokaal restaurant. Bezoek in Sukhothai het "Historical Park of Old Sukothai" met huurfietsen. De belangrijkste tempels van de eerste hoofdstad van het koninkrijk Siam zijn Wat Mahatat, Wat Sra Sri en Wat Si Sawai. Inchecken en overnachten in Sukhothai.


Dag4:

Sukhothai - Chiang Mai


Na het ontbijt reis je naar het noorden, langs Sawankhalok richting Denchai en daar bezoek je de algemeen onbekende, maar prachtige tempel Wat Mongkol Kiri Phratat Sunthon. Aan de voet van een bergketen ca. 20 km ten noorden van Lampang wordt dagelijks de interessante Tungvien-markt gehouden. De bewoners van de omliggende bergdorpen komen hier om kruiden te verkopen,

groenten en exotische dieren om te eten. Aankomst in de late namiddag in Chiang Mai. Overnachting in Chiang Mai.


Dag5:

Chiang Mai



Bezoek 's ochtends het Olifantenkamp in Mae Rim, ongeveer 15 km buiten Chiang Mai. Bezoek later een Orchid Farm en een Hmong-dorp.Keer terug naar Chiang Mai voor de lunch. Bezoek 's middags de ambachts dorpen San Kamphaeng en Borsang, ongeveer 5 km ten noordoosten van Chiang Mai. U ziet de traditionele creatie van Thaise zijde, lakwerk, zilverwerk, papieren paraplu's en kostbaar houtsnijwerk. In de respectievelijke winkels kunnen deze producten vervolgens worden gekocht. Keer later terug naar uw hotel in Chaing Mai. Overnachting in Chiang Mai.


Dag6:

Chiang Mai - Lampang - Phitsanulok



Na het ontbijt check out en bezoek de mooiste bergtempel Wat Doi Suthep, het symbool van Chiang Mai ongeveer 14 km buiten Chiang Mai. Bij mooi weer heb je een heel mooi uitzicht over de stad Chiang Mai en haar omgeving. Vervolgens gaat de reis zuidwaarts door de bergen naar Lampang, waar de tempel Wat Lampang Luang Phratat zeker een bezoek waard is. Geniet van je lunch in Lampang en ga dan verder op een kleine reis naar Phitsanuloke. U komt laat in de middag aan en voordat u incheckt bij uw hotel, bezoekt u Wat Mahatat, dat zeer bekend is en hoog aangeschreven staat bij de lokale bevolking. Overnachting in Phitsanuloke. Te voet op korte afstand van de nachtelijke voedselmarkt langs de rivier.


Dag7:

Phitsanulok - Uthai Thani - Bang Pa-in - Bangkok

Deze ochtend reis je van Uthai Thani naar Phitsanuloke, de thuisbasis van een bergtempel met een prachtig uitzicht op de omgeving van deze kleine provinciehoofdstad. Bezoek vervolgens de "Glass Temple" Wat Thasung. De laatste stop voordat je Bangkok bereikt is Ayutthaya, de laatste hoofdstad van het koninkrijk Siam. Hier verken je Wat Si Sanpeth en Wat Mongkolbopitr. Keer terug naar Bangkok, hetzij naar de luchthaven of het hotel.



Individuele Rondreis Thailand 7 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203