Individuele Rondreis Thailand 8 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Thailand 8 dagen
Individuele Rondreis Thailand 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

Individuele Rondreis Thailand 8 dagen





Dag 1: Aankomst in Chiang Mai tijdens de vlucht? (Eigen tickets van de klant)

Bij aankomst op de luchthaven in Chiang Mai, ontmoet u uw gids met een welkomstbord met de tekst 'The Time Journeys’s LOGO & your name'. Vervolgens gaat uw gids naar uw hotel in het centrum. De rest van de dag is vrij om de stad te verkennen.


Maaltijden: NA

Accommodatie: Hotel in Chiang Mai


Dag 2: Doi Suthep Temple - Meo Doi Pui - Local Handicraft Village

De reis begint met een bezoek aan een Meo Hill-stam dorp. Omdat ze oorspronkelijk uit Zuid-China migreerden, zijn de fysieke kenmerken van de stam vergelijkbaar met die van het Chinees. Ze geven de voorkeur aan grote gezinnen en gemiddeld ongeveer 8 in een gezin. Ze oefenen met het verschuiven van de landbouw. Voornamelijk het planten van hooggelegen rijst, maïs en sojabonen. Over het algemeen zul je merken dat de vrouwen harder werken dan de mannen. Een eigenschap vergelijkbaar met de meeste bergstammen. Hun huizen zijn niet direct op de grond op palen gebouwd. Door de nabijheid van Doi Suthep is dit specifieke dorp iets commerciëler en minder traditioneel. Doi Pui stond ooit bekend om de opiumteelt. Het is 1500 meter boven de zeespiegel. De reis gaat verder naar de Wat Doi Suthep-tempel. Driving up biedt een panoramisch uitzicht over de stad Chiang Mai. Ga later naar het San Kamphaeng-district, het hart van de zijde- en katoenindustrie, om getuige te zijn van het fascinerende proces van het maken en weven van deze populaire stoffen. Ga verder op de Bor Sang, het overkoepelende dorp, waar de delicate Thaise papieren parasols worden geproduceerd en met de hand beschilderd. Vanaf hier naar Thai Celadon, ongeveer 6 km ten noorden van Chiang Mai, waar voortreffelijk keramiek wordt geproduceerd. Deze zijn gemodelleerd naar het Sawankhalok-aardewerk dat honderden jaren geleden in Sukhothai werd gemaakt en door de hele regio werd geëxporteerd. Met zijn diepe, gebarsten geglazuurde afwerking is de stijl zeer onderscheidend en sommige stukken zijn uitzonderlijk mooi. Last but not least, zijn stops om de fijne kneepjes van zowel lakwerk als zilverwerk ambachten te observeren.

Maaltijden: ontbijt / lunch

Accommodatie: Hotel in Chiang Mai


Dag 3: Chiang Mai - Elephant at Works - Chiang Dao

Na het ontbijt rijd je naar Chiang Dao Elephant Camp om de olifant aan het werk te zien. Deze tour begint om 8.30 uur. Je wordt door je gids opgehaald bij je hotel. Rijd ten noorden van Chiang Mai naar Chiang Dao (ongeveer 1 uur) naar het olifantenkamp. In het olifantenkamp zie je de olifanten hun ochtendbad nemen en hun vaardigheden demonstreren. Maak daarna een ritje op een olifant voor ongeveer. 1 uur naar een Lisu hilltribe dorp. De rit voert je door enkele van de prachtige bosrijke omgeving en langs de rivier. Na de lunch maak je een bamboevlot tocht over de rivier voor ongeveer. 1 uur, bewonder het landschap en absorbeer de rust terwijl je de rivier afdrijft. Daarna transfer naar het hotel en vrij te besteden


Maaltijden: ontbijt / lunch

Accommodatie: Hotel in Chiang Dao


Dag 4: Chiang Mai - Pa Pae Hot Spring

Na het ontbijt in het hotel rijdt u naar het Pai-district. Onderweg bij de Pa Pae Hot Spring, gelegen in de wijk Mae Taeng, ongeveer 40 km van het centrum van Chiang Mai, langs de route naar de steden Mae Malai en Pai. De warmwaterbronnen zijn waarschijnlijk enkele van de mooiste in de provincie Chiang Mai - helemaal niet te veel gecommercialiseerd en gelegen in een goed onderhouden park in een zeer pittoreske beboste vallei. Stroomafwaarts van de borrelende geisers vormen de rotsformaties dammen en vormen ondiepe poelen voor een aangenaam warm bad. Het park biedt ook kamperen en wandelingen naar nabijgelegen bergstam dorpen. Daarna transfer naar het hotel en gratis op eigen gelegenheid.

Maaltijden: ontbijt / lunch

Accommodatie: Hotel in Pai


Dag 5: Pai - Hill Trible Village - Tam Lod - Phu Klone

Na het ontbijt bezoekt u de bergstam dorpen zoals Lahu, Lisu en Karen voordat u doorgaat naar de Tam Lod-grot voor een excursie. Ga later naar Tam Pla of Fish Cave voor sightseeing. Lunch in een lokaal restaurant voordat je aankomt in Mae Hong Son. Bezoek aan Phu Klone Country Club om de beruchte producten te kopen, zoals mineraalwater spray, Phu Klone Mud Cleansing Bar, Cream Bath, Mud Spa Powder en etc. Ga daarna verder naar het hotel om in te checken en vrij te besteden.


Maaltijden: ontbijt / lunch

Accommodatie: Hotel in Chiang Pai


Dag 6: Ban Nai Soi - Mae Hong Son City Temple Tour - Chiang Mai

Begin 's morgens vroeg om het marktgebied in de ochtend te bezoeken, waar u naast de gebruikelijke huishoudelijke artikelen en voedingsmiddelen een scala aan insectenvoer zoals krekels, wormen en miereneieren kunt kopen. Volgend bezoek aan Baan Nai Soi, het ongerepte Karen-dorp waar de grens met Myanmar ligt. Rijd vervolgens naar de tempels Wat Jong Kham en Wat Jong Klang in Birmese stijl naast een grote vijver in het zuidelijke deel van de stad. Wat Jong Kham werd bijna 200 jaar geleden gebouwd door Shan-mensen die ongeveer 50% van de bevolking van Mae Hong Sorn uitmaken. Wat Jong Klang herbergt 100 jaar oude glasschilderijen en houtsnijwerken uit Birma, die verschillende levens van de Boeddha weergeven. Rijd vervolgens bergopwaarts naar Wat Phra Dhat Doi Kong Moo, met een prachtig uitzicht over Mae Hong Son. Daarna transfer naar de luchthaven voor je vlucht naar Chiang Mai. Bij aankomst transfer naar het hotel en gratis na het inchecken.


Maaltijden:: ontbijt / lunch

Accommodatie: Hotel in Chiang Mai


Dag 7: Chiang Mai - Golden Triangle - Chiang Rai

Na het ontbijt in het hotel, rijd je naar de Tha Ton-tempel om het grootste Lord Buddha-beeld te zien in de zittende positie op de top van de Tha Ton-heuvel. Ga later verder naar Mae Sai Border Market, een van de grootste grens markten waar je toegang hebt tot de provincie Tha Khi Lek, Myanmar.

Op de markt vind je veel goederen, lokale producten en veel items die uit China en Myanmar worden geïmporteerd, zoals elektronische apparaten, fruit, kleding, stenen, sieraden, Jade en etc. Lunch in een lokaal restaurant voordat we verder gaan naar de beruchte Gouden Driehoek die al eeuwenlang bekend staat als het centrum van de opiumhandel. Bewonder vanaf een heuveltop de pracht van de machtige Mekong die samenkomt met de Ruak en de eigenlijke "Driehoek" vormt met Laos, Birma en Thailand


Maaltijden:: ontbijt / lunch

Accommodatie: Hotel in Chiang Rai


Dag 8: Chiang Rai - Doi Tung Vertrek

Doi Tung of Zwitserland van Azië, om Doi Tung te bezoeken, zie er niet verder uit dan de Mae Fah Luang-tuin, die zich op een hoogte van 950 meter boven de zeespiegel bevindt, de Mae Fah Luang-tuin bestaat uit bloembedden die zijn beplant met een oogverblindende verscheidenheid aan bloemen en struiken uit alle hoeken van de wereld; onder deze, meer dan 70 soorten koel klimaat en gematigde sier- en bloeiende planten die gedijen op grote hoogte worden geplant temidden van inheemse planten, bladheesters en vaste planten. Een groot aantal bloeiende planten bloeit het hele jaar door en vormt een prachtig wandtapijt op een heuvel dat met de seizoenen verandert. Daarna transfer naar de luchthaven van Chiang Rai voor vertrek van de vlucht. Je reis met The Time Journeys is nu voltooid ...


Maaltijden: ontbijt

Accommodatie: Tijd uitchecken is 12:00 uur



Individuele Rondreis Thailand 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203