Thailand Advanture East Coast Afbeelding Thailand Advanture East Coast
Thailand Advanture East Coast ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

Thailand Advanture East Coast

***



Dag 01 Bangkok

Welkom in Thailand! Het avontuur begint in de hoofdstad Bangkok. Bekend om de vele Tuk Tuks, de klongs en de straatverkopers met heerlijke Thaise gerechten. Een stad met vele hoogtepunten. Aan het einde van de dag is de welkomstinformatie.

Dag 02-04 Kanchanaburi

We varen per longtail boot de Chao Phraya River af om de bekende 'klongs' van Bangkok te ontdekken. Vervolgens reis je door naar Kanchanaburi, gelegen op het punt waar de Khwae Noi en Khwae Yai rivieren samenlopen. Geniet van een fietstour door Kanchanaburi, bezoek het Jeath War museum en verken het Erawan NP.

Dag 05 Ayutthaya

Ontdek Ayutthaya, de oude hoofdstad van Thailand en reis terug in de tijd langs oude tempels, ruines en paleizen. Vooral de Wat Phra Mahathat en het bekende Boeddha hoofd omringd door boomwortels van de Banyan boom zijn een lust voor het oog. Aan het begin van de avond vertrek je per nachttrein naar Chiang Mai.

Dag 06-07 Chiang Mai

In deze meest levendige stad van Noord-Thailand is het even heerlijk toeven. Geniet van het Doi Suthep tempelcomplex of bezoek de oude stad waar je kennis kan maken met de Thaise keuken door een les te volgen in een Thaise kookschool. Natuurlijk mag een traditionele Thaise massage en een bezoekje aan de nachtmarkt niet ontbreken.

Dag 08 Doi Mae Salong

Vandaag vervolg je het avontuur richting de Gouden Driehoek. Onderweg breng je een bezoek aan de Chiang Dao grotten, om vervolgens naar Doi Mae Salong te reizen. Dit klein dorp staat bekend om haar interessante markt met producten en ambachten van de in dit gebied levende hilltribe bevolking en de vele Chinese theehandelaren die hier komen.

Dag 09 Homestay

Vandaag breng je een bezoek aan het 3-landenpunt in de Gouden Driehoek, waar de grenzen van Thailand, Birma en Laos samenkomen. Een bijzondere ervaring! Je verblijft vannacht bij een Thaise familie tijdens een echte homestay in een lokaal dorp.

Dag 10-11 Hilltribe trek

Een volle dag op trekking door het natuurschoon van Noord-Thailand. Loop langs hilltribe dorpjes en maak kennis met de lokale bevolking, hun eigen taal, kledij en geloof. Een hoogtepunt van de reis!

Dag 12 Chiang Rai

We gaan op weg naar Chiang Mai's 'kleine zusje', waar je kunt genieten van een sfeervolle nachtmarkt en de vele restaurants.

Dag 13 Chiang Mai

Na aankomst in Chiang Mai heb je de dag vrij. In de avond ga je aan boord van een nachttrein richting Bangkok.

Dag 14-16 Bangkok

Terug in Bangkok. Verken plaatsen als het Jim Thompson Huis, het Koninklijk Paleis en Chinatown. Breng ook een bezoek aan de Wat Arun, de tempel van de dageraad. Op dag 16 zal je per nacht trein naar Ko Pha-Ngan reizen.

Dag 17-18 Ko Pha-Ngan

Een prachtig eiland. Perfect om bij te komen, te zwemmen, vissen of op ontdekkingstocht te gaan. Geniet in de avond van een heerlijke seafood barbecue aan het strand.

Dag 19-20 Ko Tao

Welkom in het paradijs! Ko Tao eiland staat bekend om haar spectaculaire koraalrif en prachtige stranden. Neem een duik, maak kennis met de vele koraalformaties en het kleurrijke zeeleven en ontdek de schatten om het eiland.

Dag 21-23 Ko Samui

Tijdens je verblijf in Koh Samui nemen we je mee op tour door het Ang Thong Marine NP. Een idyllische archipel van ongeveer 40 eilanden, waar je de mogelijkheid hebt sommige eilanden te verkennen en al snorkelend de zee kunt ontdekken.

Inclusief

Engelssprekende reisleider Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 6 ontbijten, 5 lunchen, 4 diners Excursies en 'sightseeing' volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier

Exclusief

Intercontinentale vluchten Overige maaltijden Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Thailand Advanture East Coast 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203