Grand Jomtien Palace Afbeelding Grand Jomtien Palace
Grand Jomtien Palace ***
Bestemming: Zuid Thailand - Jomtien

Grand Jomtien Palace

***

Een goed middenklasse hotel.In het zuidelijke deel van Jomtien, slechts door een kustweg gescheiden van het strand.

Hotel o.b.v. Logies ontbijtEen goed middenklasse hotel.

Ligging In het zuidelijke deel van Jomtien, slechts door een kustweg gescheiden van het strand.

Faciliteiten Gezellige receptie, lift, lobby lounge met zitjes, lobbybar, koffieshop, a-la-carte restaurant, 2 mooie en grote zwembaden op de begane grond, kinderbad, 3e zwembad op 1e verdieping, poolbar, tuinrestaurant/-bar.

Kamers Met airconditioning, tv, telefoon, WiFi, minibar, badkamer met bad/douche en toilet en balkon met (zijdelings) zeezicht. De deluxe kamers zijn groter en hebben frontaal zeezicht.

Renovatiewerkzaamheden: Gedurende 15 juni-30 september 2013 zal het Grand Jomtien Palace werkzaamheden uitvoeren aan kamers in de Chalet Wing, 1 van de 3 hotelvleugels. Werkzaamheden vinden dagelijks plaats van 08.30-17.30uur. Er wordt in fases per verdieping gewerkt. Aan de Garden Cottages nabij het zwembad wordt in blokken van 4 kamers gewerkt. Dit om overlast tot een minimum te beperken. Gedurende 15 juni-15 oktober 2013 is het Grand Pool restaurant gesloten voor renovatie. Alle overige faciliteiten, zoals de Sea Scape coffeeshop, Chalet coffeeshop en het tuinrestaurant, die gezamenlijk een varieteit aan maaltijden bieden, alle bars en de 3 zwembaden, zijn normaal geopend.Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Grand Jomtien Palace 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2019  vakantiestunt.nl
v2.0190521