D Varee Jomtien Beach Afbeelding D Varee Jomtien Beach
D Varee Jomtien Beach
Bestemming: Zuid Thailand - PATTAYA

D Varee Jomtien Beach


Alleen door de boulevard gescheiden van het mooie zandstrand. Talrijke restaurants, kleine winkeltjes en uitgaansmogelijkheden liggen in de directe omgeving. Naar Pattaya is het ca. 20 minuten rijden.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel D Varee Jomtien Beach Thailand - Bangkok - Pattaya/jomtien

Plaats Thailand, Bangkok, Pattaya/Jomtien

Ligging Alleen door de boulevard gescheiden van het mooie zandstrand. Talrijke restaurants, kleine winkeltjes en uitgaansmogelijkheden liggen in de directe omgeving. Naar Pattaya is het ca. 20 minuten rijden.

Faciliteiten Elegant hotel met 38 etages in traditionele Thaise stijl. Twee zwembaden, waarvan een op de 5e etage met poolbar en zeezicht, het andere zwembad ligt op de begane grond (ligbedden, ligkussens en handdoeken inclusief). Twee restaurants met Europese en Thaise keuken. Lobby met receptie en zitjes, loungebar en internethoek (tegen betaling). Thaise categorie: 4 sterren, 480 kamers.

Verzorging Amerikaans ontbijtbuffet.

Sport & Fitness Goed ingericht fitnesscenter. Watersportmogelijkheden aan het strand door lokale aanbieders en tegen betaling.

U verblijft Superiorkamers (ca. 40m2) met airco, telefoon, kabel-tv, WiFi (tegen betaling), safe, minibar, koffie-/theezetapparaat, bad, douche, wc, fohn en balkon met zeezicht. De in moderne stijl gerenoveerde Deluxe-kamers zijn hetzelfde ingericht en liggen op de hogere etages.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

D Varee Jomtien Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203