Siam Bayshore Afbeelding Siam Bayshore
Siam Bayshore
Bestemming: Zuid Thailand - PATTAYA

Siam Bayshore


Het hotel ligt in een tropische tuin met meerdere woongebouwen. Centraal is een groot zwembad met waterglijbaan en terras, een ander zwembad bij de zee (ligstoelen, handdoeken incl.). Mooie ontvangsthal en receptie, lobby met atrium, cafe en Thais restaurant met terras, Bali-Hai Chinees- en visrestaurant met live muziek en uitzicht op zee.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Siam Bayshore Pattaya Thailand - Pattaya - Pattaya

Plaats Thailand, Pattaya, Pattaya

Ligging In Zuid-Pattaya, slechts door de weg langs de oever gescheiden van het kleine strand. Op slechts een paar minuten lopen van enkele winkels en restaurants.

Faciliteiten Het hotel ligt in een tropische tuin met meerdere woongebouwen. Centraal is een groot zwembad met waterglijbaan en terras, een ander zwembad bij de zee (ligstoelen, handdoeken incl.). Mooie ontvangsthal en receptie, lobby met atrium, cafe en Thais restaurant met terras, Bali-Hai Chinees- en visrestaurant met live muziek en uitzicht op zee. Thaise categorie: 4 sterren, 270 kamers, 2-4 verdiepingen. Vakantiedagen cadeau: 7:6,14:11,21:17 Seniorenkorting: Seniorenkorting vanaf 55 jaar

Verzorging Intern. ontbijtbuffet.

Sport Fitnessruimte, tennis inbegrepen

Fitness & Wellness Hotel heeft eigen spacentrum met traditionele Thaise en voetmassages, aromatherapieen. Omvangrijk aanbod voor Body, Beauty en Soul met een veelvoud aan behandelingen, tegen betaling.

U verblijft Deluxe-kamer met airconditioning, telefoon, sat.-tv, muziek, internettoegang (tegen betaling), minibar, kluisje, badjas, slippers fohn, badkamer, wc, balkon of terras aan de kant van de tuin. De Executive deluxe-kamers bevinden zich in de Ocean-Wing. Deze hebben dezelfde faciliteiten, maar zijn hoogwaardiger ingericht, met uitzicht op de tuin. De Tropical-Deluxe-kamers hebben dezelfde faciliteiten met bad en douche en liggen aan de tuin- of zwembadzijde.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Siam Bayshore 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203