Mandarin Oriental Prague Afbeelding Mandarin Oriental Prague
Mandarin Oriental Prague
Bestemming: PRAAG EN OMSTREKEN - PRAAG

Mandarin Oriental Prague




Hotel o.b.v. Volgens programma



Mandarin Oriental, Prague is gevestigd in een zorgvuldig gerestaureerd klooster uit de 14e eeuw en ligt in de historische wijk Mala Strana, onder de Praagse Burcht en op 5 minuten lopen van de Karelsbrug.

De kamers zijn voorzien van vloerverwarming en u kunt kiezen uit divers beddengoed en kussens. Uw kamer wordt 2 keer per dag schoongemaakt, waarbij aan het eind van de dag de bedden worden klaargemaakt voor de nacht. De badkamers zijn voorzien van zorgvuldig geselecteerde toiletartikelen, inclusief producten met etherische olien.

De unieke spa is als enige ter wereld gevestigd in een voormalige renaissancekapel en heeft een schoonheidssalon. De spa biedt een breed scala aan spabehandelingen en yogalessen.

Het restaurant & bar Spices biedt een wereld vol authentiek Aziatische geuren en smaken en serveert Aziatische gerechten, bijzondere cocktails, wijnen en thee aan tafel in het restaurant, aan de bar of in een speciaal privegedeelte. In de Spice Lounge en op het overdekte terras in de openlucht kunt u ontspannen en genieten van lichte versnaperingen, zoals salades, een traditioneel Aziatische bento-lunchbox en ook klassieke rundvleesburgers.

Mandarin Oriental, Prague bevindt zich op 100 meter van de tramhalte Hellichova.

Uitchecken kan hier tot 12:00, dus doe maar rustig aan en neem nog een kop koffie.

Praag 1 is een geweldige keuze voor reizigers die geinteresseerd zijn in geschiedenis, architectuur en stadswandelingen.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Praag.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Mandarin Oriental Prague 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203