Meninx Afbeelding Meninx
Meninx
Bestemming: DJERBA - MIDOUN

Meninx


Mooi gerenoveerd hotel met een splinternieuw zwembad, veel faciliteiten en directe ligging aan een mooi zandstrand. Als u graag een relax-vakantie heeft, bent u bij dit hotel aan het goede adres! Ontspan heerlijk in de wellness of geniet van een drankje bij het zwembad, het kan hier allemaal. Een aanrader, zowel voor families als stellen.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Algemeen

Mooi gerenoveerd hotel met een splinternieuw zwembad, veel faciliteiten en directe ligging aan een mooi zandstrand. Als u graag een relax-vakantie heeft, bent u bij dit hotel aan het goede adres! Ontspan heerlijk in de wellness of geniet van een drankje bij het zwembad, het kan hier allemaal. Een aanrader, zowel voor families als stellen.

Ligging

Hotel Meninx is ideaal gelegen: rustig en direct aan een fijn zandstrand en op slechts ca. 25 km van de luchthaven. Het centrum van Midoun ligt op ca. 5 km waar u tal van leuke winkeltjes, bars en restaurants vindt. Op slechts ca. 200 m van het hotel is een bushalte.

Faciliteiten

Lobby met receptie, winkeltje, kapper, tegen betaling wifi in de lobby, bar, snackbar en buffetrestaurant met terras. Ook is er een mooi zwembad dat omringt wordt door een zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoekservice (borg). De splinternieuwe glijbanen kamikaze, multi-slide en body-slide zorgen voor volop waterpret voor de hele familie. Tijdens het voor- en naseizoen kunt u ook een duik nemen in het binnenbad. Aan het strand zijn ook ligbedden en parasols aanwezig.

Sport & Ontspanning

De sportieve gast kan zich hier naar hartelust uitleven met aerobics, basketbal, jeu des boules, tafeltennis, beachvolleybal, minigolf en tennis.

Tegen betaling biljart, kayakken, zeilen, surfen en waterskien. In de directe omgeving is er tegen betaling fiets/mountainbike/quad verhuur, paardrijden en golf.

Ook kunt u er voor kiezen om u eens heerlijk te ontspannen in het wellnesscentrum Balneo Vital van het hotel, hier kunt u tegen betaling terecht in de hamam, sauna en het thermale zwembad of voor diverse lichaams- en schoonheidsbehandelingen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Meninx 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203