Oasis Marine Afbeelding Oasis Marine
Oasis Marine
Bestemming: DJERBA - ZARZIS

Oasis Marine




Hotel o.b.v. Volgens programma



Het fijne 3-sterren Oasis Marine hotel biedt u alle ingredienten voor een onbezorgde en welverdiende vakantie waarin u heerlijk tot rust kunt komen. Het verkoelende zwembad, het heerlijke brede zandstrand, internationale en typisch Tunesische gerechten in een van de restaurants en ontspannen in de Spa. Met daarbij ook nog een mini- en junior-club, is het op en top vakantieplezier voor het hele gezin.

Ligging: Oasis Marine in Zarzis

Het Oasis Marine is gelegen op ca. 13 kilometer van de plaats Zarzis en is gelegen in een groen gebied van 10 hectare groot met prachtige palmbomen. Het hotel ligt direct aan het brede zandstrand.

Faciliteiten: Oasis Marine

Het 3-sterren hotel Oasis Marine telt in totaal 276 kamers, verspreid over verschillende gebouwen/bungalows. Er is een receptie met lobby, waar u een kluisje kunt huren. Voor een heerlijke maaltijd of snack kunt u terecht in 'La Caravane', het buffetrestaurant, 'Le Malouf', het a la carte restaurant of 'Le Palmier', de pizzeria. Een heerlijk drankje kunt u krijgen bij de poolbar, Oasis bar, Sindbad bar, Marina bar of de Moorse cafes 'The Saf Saf' of 'Sidi Bou'. Daarnaast is er een nachtclub 'Clair de Lune'. Het hotel heeft een heerlijk buitenzwembad met apart kindergedeelte. U kunt hier gebruik maken van ligbedjes en parasols. De handdoekenservice is op aanvraag en tegen betaling beschikbaar. Voor de kleintjes is een mini-club (4-12 jaar) waar zij een onvergetelijke vakantie zullen beleven met alle activiteiten en spelletjes. Voor jongeren tussen 12 en 18 jaar is er een junior-club. Verder biedt het hotel tegen betaling een wasservice en winkeltjes.

Uw hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) zijn netjes en verzorgd ingericht en beschikken over een telefoon, satelliet televisie en airconditioning. De badkamers bestaan uit een bad of douche en toilet. Alle kamers hebben een balkon met zitje.

Voor gezinnen zijn er quadkamers (maximaal 4 volw.). Dit zijn standaardkamers met bijgeplaatste bedden.

Sport & Ontspanning:

Om lekker actief bezig te zijn tijdens uw vakantie, bied het hotel diverse sporten; 6 tennisbanen, tafeltennis, mini golf, boccia, boogschieten, windsurfen, zeilen en kanoen (diverse tegen betaling). Heerlijk ontspannen en tot uzelf komen kunt u in het Spa & Welness centrum. Hier kunt u tegen betaling genieten van de sauna, Turks bad en massages. Het fitnesscentrum en het binnenzwembad met jacuzzi zijn gratis te gebruiken. Het animatieteam verzorgd een leuk en afwisselend animatieprogramma overdag en 's avonds.

Verzorging: Oasis Marine

U verblijft in het Oasis Marine op basis van All Inclusive: ontbijt (06.30-10.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.30-21.00). Diverse snacks zijn inbegrepen tussen 14.00 en 18.00 uur. Een middernachtsnack kunt u gebruiken vanaf 21.00 tot middernacht. Alle door het hotel geselecteerde (non-)alcoholische drankjes tussen 09.00 en 24.00 uur. Tegen betaling: verse vruchtensappen, importdrankjes, consumpties in de nachtclub, eten in het a la carte restaurant (reservering verplicht) en alle consumpties na middernacht.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Oasis Marine 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203