One Resort Djerba Golf en Spa hotels Afbeelding One Resort Djerba Golf en Spa hotels
One Resort Djerba Golf en Spa hotels
Bestemming: DJERBA - ZARZIS

One Resort Djerba Golf en Spa hotels




Hotel o.b.v. Volgens programma



Tunesie - Djerba - Djerba Hotel One Resort Djerba Golf & Spa

Zeer scherp geprijsd, ultra all inclusive hotel van dezelfde hotelketen als het populaire ONE Resort in Monastir. Een rustig gelegen hotel aan een prachtig strand, met veel faciliteiten, uitgebreide ultra all inclusive formule en prachtig gerenoveerd wellnesscenter.

De uitgebreide ultra all inclusive formule is maar liefst 24 uur per dag geldig. Eten kunt u bij 1 van de 3 restaurants, snackbar of pasta & sandwich bar aan het strand en voor een drankje kunt u terecht in een van de 5 bars. Ook kunt u een heerlijke prive-cabana huren, zodat u heerlijk comfortabel kunt loungen aan het prachtige witte zandstrand.

Hotel ONE Resort Djerba Golf & Spa - voorheen bekend als Sprinclub Djerba Golf & Spa - is een rustig gelegen hotel met mooie, groene tuinen en een prachtig strand. Direct tegenover het hotel vindt u de golfbaan van Djerba.

Ook voor de kinderen is er voldoende te doen in het hotel, zo zijn er o.a. meerdere kidsclubs waar leuke activiteiten georganiseerd worden voor alle leeftijden.

Dit hotel is onlangs overgenomen door hetzelfde management als in het populaire hotel ONE Resort Monastir in Skanes. Het is nu geen Italiaanse Club meer, maar een hotel waar de nadruk ligt op kwaliteit en service van hetzelfde niveau als in ONE Resort Monastir. Een echte aanrader dus, tegen een zeer scherpe, lage kennismakingsprijs!

Ligging

Ligging: ONE Resort Djerba Golf & Spa, voorheen bekend als Sprinclub Djerba Golf & Spa, is een rustig gelegen hotel dat geheel wordt omringd door mooie, groene tuinen. Het prachtige strand ligt, slechts door de promenade gescheiden, direct bij het hotel. Direct tegenover het hotel vindt u de golfbaan van Djerba.

Het levendige centrum van Midoun, met een gezellige en sfeervolle soukh, ligt op ca. 5 km van het hotel. En de hoofdstad van Djerba: Houmt Souk, met een museum, markten en souks ligt op ca. 19 km.

In het zuidoosten van Tunesie, in de Golf van Gabes, ligt als een drijvende oase het zonnige eiland Djerba. Hier vindt u een heerlijk klimaat, roze flamingos, de typisch Moorse dorpjes Houmt Souk of Midoun met levendige marktjes en een uniek palmenlandschap. Bovendien biedt Djerba een ruime keuze aan uitstekende en luxe hotels, waar u naast de internationale keuken ook de heerlijke Tunesische specialiteiten kunt proberen. U heeft ook de unieke gelegenheid om het avontuur op te zoeken in de woestijn. Tijdens een rit dwars door de zandduinen en oases zult u onder de indruk raken van de stilte en het landschap.

Tevens kunt u op Djerba heerlijk golfen of genieten van de uitgebreide lichaamsbehandelingen in de diverse wellnesscentra. U kunt zichzelf heerlijk laten verwennen met bijvoorbeeld een uitgebreide massage, bezoek aan de hamam of een andere ontspannende lichaamsbehandeling. Het eiland Djerba is met het vasteland verbonden door een eeuwenoude Romeinse dam.

Faciliteiten

Faciliteiten Lobby met receptie, lift, winkeltjes, kapper, gratis wifi bij de receptie, lobbybar, beachbar, poolbar, Moors cafe en latin bar, buffetrestaurant, 2 a la carte restaurants: mediterraan (Blue & Blue) en Braziliaans (Churrascacaria - aan het strand), snackbar LExperesse, pasta & sandwich bar aan het strand en een disco. Zwembad, zonneterras en strand met ligbedden, parasols en badhanddoekservice (borg). Tegen betaling kunt u aan het strand een prive-cabana huren, zodat u heerlijk kunt loungen aan het strand. Voor de wat koudere maanden, in het voor- of naseizoen is er tevens een verwarmbaar binnenbad aanwezig.

Dit hotel is onlangs overgenomen door hetzelfde management als in het populaire hotel ONE Resort Monastir in Skanes. Het is nu geen Italiaanse Club meer, maar een hotel waar de nadruk ligt op kwaliteit en service van hetzelfde niveau als in ONE Resort Monastir. Een echte aanrader dus, tegen een zeer scherpe, lage kennismakingsprijs!

Sport & Ontspanning: Ook aan de sportieve vakantieganger is gedacht. Het hotel biedt de een uitgebreid pakket aan activiteiten aan: aerobics, aquagym, nordic walking, darts, dansles, tafeltennis, waterpolo, boogschieten, tennis (lessen en verlichting tegen betaling), (beach)volleybal, badminton, basketbal, beachfootball, jeu de boules, ochtendjogging en -wandeling, waterfietsen, windsurfen en kanoen.

Tegen betaling gemotoriseerde watersporten zoals parasailing en banana-riding. En in de omgeving kunt u tegen betaling paardrijden en golfen (er is een 18 holes golfbaan tegenover het hotel).

Tevens wordt er voor jong en oud een animatieprogramma aangeboden.

Ontspannen kunt u in het mooie, recent gerenoveerde, wellnesscenter. Hier kunt u tegen betaling genieten van sauna, hamam, diverse massage-, lichaams- en schoonheidsbehandelingen, manicure en pedicure.

Kinderen: Er is een apart kinderbad in het hotel, speeltuin en diverse miniclubs. Er is een miniclub voor kinderen van 1 t/m 3 jaar (Pico ONE, onder begeleiding van een ouder), ONE Kids organiseert activiteiten voor kinderen van 4 t/m 8 jaar, ONE Maxi voor kinderen van 9 t/m 12 jaar en voor de tieners van 13 tm 17 jaar worden coole activiteiten georganiseerd in de ONE Adolescents club.

U verblijft in ONE Resort Djerba Golf & Spa op basis van ultra all inclusive.

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat ontbijt t/m 11:00 uur1 x diner in a la carte restaurant Blue & Blue (met reservering)lokale (alcoholische) drankjes 24 uur per dagsnacks 24 uur per dagpasta & sandwich corner van 11:00 - 17:00 uurfrisdranken in de minibar bij aankomst1 x per verblijf een bezoek aan de hamam en sauna (met reservering)

Bijzonderheden Dit hotel is onlangs overgenomen door hetzelfde management als in het populaire hotel ONE Resort Monastir in Skanes. Het is nu geen Italiaanse Club meer, maar een hotel waar de nadruk ligt op kwaliteit en service van hetzelfde niveau als in ONE Resort Monastir. Een echte aanrader dus, tegen een zeer scherpe, lage kennismakingsprijs!

Kamer: Netjes en verzorgd ingerichte kamers met airco/cv, tv, koelkastje en kluisje. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon of terras met zitje (1A/2A/3A).Kamer zeezicht: Als kamer, echter met zeezicht (1B/2B/3B).Voordeelkamer: Als kamer, echter nog aantrekkelijker geprijsd (2S/3S).Superiorkamer: Als kamer, echter ruimer en met lcd-tv (1C/2C).Familiekamer: 4 pers. Als kamer, echter veel ruimer (2D - voor 2 volw. + 2 kinderen t/m 11 jaar).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

One Resort Djerba Golf en Spa hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203