Club Omar Khayam Afbeelding Club Omar Khayam
Club Omar Khayam ***
Bestemming: GOLF VAN HAMMAMET - Hammamet

Club Omar Khayam

***

Omar Khayam is een heerlijk driesterrenhotel dat ook regelmatig goede beoordelingen krijgt op Zoover. Veel mensen loven de kindvriendelijkheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar wat te zeggen van de vele faciliteiten of de ligging pal aan de Middellandse Zee met stranden die worden omspoeld door het heldere 'azuurblauwe' water. Zeer geschikt voor families met kinderen.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Omar Khayam is een heerlijk driesterrenhotel dat ook regelmatig goede beoordelingen krijgt op Zoover. Veel mensen loven de kindvriendelijkheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar wat te zeggen van de vele faciliteiten of de ligging pal aan de Middellandse Zee met stranden die worden omspoeld door het heldere 'azuurblauwe' water. Zeer geschikt voor families met kinderen.

Ligging: Omar Khayam Club in Hammamet

Omar Khayam ligt direct aan het eigen strand. Het centrum van Hammamet ligt op 6 km, dat van Nabeul, het centrum van de potterie en keramiek, eveneens.

Faciliteiten: Omar Khayam Club

Omar Khayam telt 360 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw en 2 bijgebouwen. Er is geen lift. Receptie met kluishuur, lobby met zitjes en tv-ruimte. U kunt gebruikmaken van het all inclusive concept in het buffetrestaurant, 2 snackrestaurants, beachclub (01/06-30/09) en in de 4 gezellige bars. Overdag kunt u verkoeling en vermaak vinden in of bij een van de 4 zwembaden (2 met glijbanen, 1 binnenbad (verwarmd). Zonnebedden en parasols (ook op strand) zijn gratis, badhanddoeken tegen borg. Kinderen worden vermaakt in de kidsclub (4-12 jaar), juniorclub (12-16 jaar) of door de kinderoppas (op verzoek, tegen betaling). Overige faciliteiten die u aangeboden worden zijn een kapsalon, internetmogelijkheden, wasservice, een dokterspost en winkeltjes (alle tegen betaling). Discotheek.

Uw hotelkamer:

De plezierige kamers van Omar Khayam beschikken over airconditioning (15/06-15/09), mini-ijskastje (tegen betaling), telefoon, tv en balkon of terras. Badkamer met bad/douche, toilet.

Sport & Ontspanning:

Qua sportfaciliteiten biedt Omar Khayam u aerobics, watergym, waterpolo, tafeltennis, tennis (met borg), darts, fitness, minivoetbal, volleybal en diverse ongemotoriseerde watersporten aan. Tegen betaling kunt u onder andere gebruikmaken van biljart, gemotoriseerde watersporten aan het strand, en het balneotherapiecentrum (sauna, jacuzzi, hamam, (schoonheids-)behandelingen en massages). Afwisselend animatieprogramma voor jong en oud, waaronder folkloristische feestjes, themaparties en shows.

Verzorging: Omar Khayam Club

U verblijft in Omar Khayam op basis van All Inclusive volgens de formule van het hotel. Ontbijt (6.00-9.30), laat ontbijt (09.30-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30) in buffetvorm. Diverse snacks (16.00-18.00). Non-alcoholische en lokale alcoholische drankjes (10.00-24.00). Tegen betaling: Moors cafe, minibar, importdranken, drankjes in fles of blik en verse vruchtensappen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Club Omar Khayam 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203