Emira Afbeelding Emira
Emira **
Bestemming: GOLF VAN HAMMAMET - Hammamet

Emira

**

Even ontsnappen aan de dagelijkse sleurDan is Emira een goede keuze voor u! Door de prachtig aangelegde tuin heeft u het gevoel dat u zich in een waar paradijs waant. Het gezellige Emira ligt op loopafstand van het oude centrum van Hammamet en is dan ook een goede uitvalsbasis om diverse activiteiten buiten de deur te ondernemen!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Even ontsnappen aan de dagelijkse sleurDan is Emira een goede keuze voor u! Door de prachtig aangelegde tuin heeft u het gevoel dat u zich in een waar paradijs waant. Het gezellige Emira ligt op loopafstand van het oude centrum van Hammamet en is dan ook een goede uitvalsbasis om diverse activiteiten buiten de deur te ondernemen!

Ligging: Hotel Emira in Hammamet

Emira is gelegen op slechts 1000 meter van het privestrand en 1500 meter van het de oude medina van Hammamet. Emira biedt een shuttleservice om de gasten naar het strand te brengen. Op ongeveer 50 minuten rijden vindt u de luchthaven van Enfida.

Faciliteiten: Hotel Emira

Emira beschikt over een receptie en een parkeerplaats. In het hoofdrestaurant wordt 's ochtends het ontbijt geserveerd en in de tuin vindt u nog een barbecuebar en een snackbar. Diverse winkeltjes en restaurants vindt u in de directe omgeving. In de lommerrijke tuin ligt het ruime zwembad met apart kindergedeelte. Voor de kleintjes is er een Kids Club en speeltuintje.

Uw hotelkamer:

Uw kamer is stijlvol ingericht en voorzien van koelkastje, televisie, telefoon en airconditioning. De badkamer beschikt over douche en toilet. Alle kamers beschikken over een balkon of terras.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw verblijf kunt u tegen betaling gebruikmaken van fitness, de tennisbaan en diverse massages en behandelingen in het Beautycenter.

Verzorging: Hotel Emira

U verblijft op basis van logies & ontbijt. Tegen een meerprijs is het mogelijk om een verblijf op basis van halfpension te boeken.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Emira 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203