Hammamet Regency Afbeelding Hammamet Regency
Hammamet Regency ****
Bestemming: GOLF VAN HAMMAMET - Hammamet

Hammamet Regency

****

Comfort en gemak zijn de kenmerken van het Hammamet Regency hotel. Het hotel wordt omgeven door een prachtige tropische tuin en hier kunt u heerlijk ontspannen aan het zwembad. Wilt u liever een frisse duik nemen in de zee, dan kan dat ook! Het strand ligt op steenworpafstand.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Comfort en gemak zijn de kenmerken van het Hammamet Regency hotel. Het hotel wordt omgeven door een prachtige tropische tuin en hier kunt u heerlijk ontspannen aan het zwembad. Wilt u liever een frisse duik nemen in de zee, dan kan dat ook! Het strand ligt op steenworpafstand.

Ligging: Hammamet Regency in Hammamet

Hammamet Regency ligt direct aan het prachtige zandstrand en nabij de haven van Hammamet-Yasmine. De medina van Hammamet ligt op ca. 6 km. U vindt 2 golfbanen nabij.

Faciliteiten: Hammamet Regency

Regency heeft 190 kamers verdeeld over 3 gebouwen en beschikt over een receptie waar u een kluisje kunt huren, 2 liften, een lounge en TV kamer. In het hoofdrestaurant met buitenterras dat uitkijkt over het zwembad vindt u een afwisselend buffet met internationale en Tunesische gerechten. Drankjes en lichte maaltijden kunt u nuttigen in de lobbybar, beachbar/restaurant en is er een poolbar met een uitgebreide cocktailkaart. In de tropische tuin ligt het zwembad dat wordt omringd door een zonneterras met ligbedjes en parasols. Regency beschikt tevens over een binnenbad. Verder is er een dokterservice, wasservice en zijn er winkeltjes aanwezig.

Uw hotelkamer:

Modern en comfortabele kamers voorzien van satelliet TV, airconditioning, telefoon en een badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben een balkon met zitje.

Sport & Ontspanning:

Er is genoeg te doen in Regency, zoals aerobics, beachvolleybal, tafeltennis, en darts. Tegen betaling kunt u biljarten en diverse watersporten aan het strand uitoefenen. Er is een Health Center met fitness, Turks bad, sauna, massagemogelijkheden en een Jacuzzi (allen tegen betaling). In de avonden live muziek.

Verzorging: Hammamet Regency

Ontbijt (06.00-10.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), allen in buffetvorm. Tevens koffie/thee met zoetigheden (16.00-17.00). Alle lokale alcoholische en alcoholvrije dranken van 11.00-24.00 uur inclusief. Tegen betaling: import drank, bestellen van de a la carte kaart, roomservice.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hammamet Regency 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203