Iberostar Solaria Afbeelding Iberostar Solaria
Iberostar Solaria ****
Bestemming: GOLF VAN HAMMAMET - Hammamet

Iberostar Solaria

****

Dit hotel heeft alle ingredienten voor een luxe vakantie: een prachtige ligging, veel sport- en ontspanningsfaciliteiten, uitgebreide buffetten en verzorgde kamers.

Hotel o.b.v. Halfpension



Dit hotel heeft alle ingredienten voor een luxe vakantie: een prachtige ligging, veel sport- en ontspanningsfaciliteiten, uitgebreide buffetten en verzorgde kamers.

Ligging: IBEROSTAR Solaria wordt slechts door de boulevard gescheiden van het fijne zandstrand. Op ca. 500 m van het hotel ligt de jachthaven van Hammamet-Yasmine. De mooie, nieuw Medina ligt vlakbij het hotel (op ca. 200 m), hier vindt u diverse restaurants, bars en winkels.

Faciliteiten: Voor dit mooi gebouwde hotel stond het amfitheater van El Djem model. Het is gebouwd in een unieke Romaanse colosseum architectuur en heeft een lobby met receptie, liften, winkeltjes, internethoek, draadloos internet en roomservice. Er zijn diverse bars waaronder een lobby bar, poolbar, beachbar en eten kunt u in de snackbar, het buffetrestaurant en het thema restaurant (Orientaals) van het hotel. In de ruim opgezetten tuin ligt het fraai gevormde zwembad met jacuzzi, glijbaan, zonneterras met ligbedden, matrasjes, parasols en badhanddoekservice (borg). Op het strand zijn ligbedden en parasols aanwezig.

Sport & Ontspanning: Voor de sportieveling biedt IBEROSTAR Solaria de volgende activiteiten: aerobics, tafeltennis, fitness en beachvolleybal. Tegen betaling biljart en tennis. Er is een internationaal animatie team in het hotel aanwezig dat zowel s avonds als overdag activiteiten verzorgt zoals bijvoorbeeld shows, live muziek etc. In het mooie 5 Senses Thalasso centrum kunt u heerlijk tot rust komen er is een zoutwater verwarmbaar zwembad (gratis toegang van 12:00-14:00 uur) en tegen betaling kunt u ontspannen in de hammam, jacuzzi en sauna. U kunt hier ook tegen betaling diverse massage- en lichaams- en schoonheidsbehandelingen ondergaan.

Kinderen: Voor de kinderen is er een speeltuin, apart kinderbad, miniclub voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en ter plaatse op aanvraag en tegen betaling babysitservice.

Kamer: Zeer netjes en verzorgd ingericht met airco (15/6 - 15/9), tv, koelkast en huurkluisje. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon of terras (1A/2A/3A). Voordeelkamer: Als kamer, echter voordeliger geprijsd (2S/3S). Kamer zeezicht: Als kamer, echter met zeezicht (1B/2B/3B).

Verzorging:

U kunt in IBEROSTAR Solaria verblijven op basis van halfpension of all inclusive. Het ontbijt, de lunch en het diner zijn in buffetvorm. All inclusive

ontbijt, lunch en diner in buffetvorm laat ontbijt Iberostar Dine Around (zie bijzonderheden) lokale (alcoholische) drankjes 10:00-24:00 uur snacks en afternoon tea van 14:30-17:30 uur 1 x gratis hammam per week (met reservering)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Iberostar Solaria 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203